- 7 Mayıs 2008
- 768
- 455
- 133
- 40
- Konu Sahibi xsxekercim
-
Artik batikon kullanılmıyor mu.ben iki gün önce doğum yaptım verdi doktor.kullanmasam mi geciktirir mi acaba iyileşmeyi .iki tane de krem verdi.dr bana sadece numis med adlı bi temizleme jeli vermişti her büyük tuvaletten sonra onu kullandım.başka da hiç bişey kullanmadım.normal suyla yıkadım ben de fönle kuruttum.batikon vermemişti dr bana kendim alayım kullanayım dedim sağlık ocağı hemşiresi de atık batikon kullanılmıyor deyince vazgeçmiştim ondan da.
DR un verdiyse kullan canım hatta daha çabuk iyileştirdiğini söylüyor tüm kullananlarArtik batikon kullanılmıyor mu.ben iki gün önce doğum yaptım verdi doktor.kullanmasam mi geciktirir mi acaba iyileşmeyi .iki tane de krem verdi.
Kurutmazsan iyileşme gecikir, ama batikon iyidir mikropları öldürür. Orada iltihap olmaması için kullanman gerek. Dikişli olmak zor bi dönem Allah yardımcın olsun, inş çabuk dökülür dikişlerinArtik batikon kullanılmıyor mu.ben iki gün önce doğum yaptım verdi doktor.kullanmasam mi geciktirir mi acaba iyileşmeyi .iki tane de krem verdi.
Son ay belirtileri :) bebek aşağıya baskı yapmaya başlıyormerhaba anneler ben 36 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ve acemiyim ağrılarım oluyor ayağa kalktığım zaman otururken karsığımda bir ağrı var sanki bebeğim orada gibi hissediyorum. sizce doğum belirtileri mi ?
halada ağrı var doğar mı artık :)Son ay belirtileri :) bebek aşağıya baskı yapmaya başlıyor
Yani o belli olmuyor iştehalada ağrı var doğar mı artık :)
hmm benm ilk olunca heyecanlıyım ve hemen doğsun istiyorum ama iştee olmuyo vakti gelmemiş :)Yani o belli olmuyor iştebazıları çok ağrı hissediyor ama doğum gecikiyor, baZıları da hiç ağrı hissetmiyor ama erken doğum yapıyor
Olacak inş artık çok az kalmış 38den sonra her an olabilir. Gerçi benim 41. Hafta doğduhmm benm ilk olunca heyecanlıyım ve hemen doğsun istiyorum ama iştee olmuyo vakti gelmemiş :)
inşallah :) Kızımız olacak nasip olursa . evet normal doğum bekliyorum ve istiyorum ama RABBİM hakkımızda hangisi hayırlısı ise onu nasip eder inşallah. :)
Olacak inş artık çok az kalmış 38den sonra her an olabilir. Gerçi benim 41. Hafta doğdu
Ama gaz problemi yaşamadım uyku sorunu çok yok çok şükür heralde geç doğduğu için
Cinsiyeti ne? Normal doğum bekliyorsun sanırım, maşallah Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın inş
Merhaba hangi kremleri kullandiniz?Artik batikon kullanılmıyor mu.ben iki gün önce doğum yaptım verdi doktor.kullanmasam mi geciktirir mi acaba iyileşmeyi .iki tane de krem verdi.
Musoflex ve vagi norm kullanıyorum.Merhaba hangi kremleri kullandiniz?
TesekkurlerMusoflex ve vagi norm kullanıyorum.
Benim 8 ay olcak hala var. Acaba dikişler dar mı atıldıKizlar 2 ay oldu normal dogum yaptim iliskide hala agrim varcok zorlaniyorum. Ne zaman gecer bu agri
8 aydir ayni mi agrio yani azalma olmadi mi? Cok can sıkıci yaBenim 8 ay olcak hala var. Acaba dikişler dar mı atıldı
Eskisi kadar değil ama hala var8 aydir ayni mi agrio yani azalma olmadi mi? Cok can sıkıci ya
Of yaEskisi kadar değil ama hala var
Ben biraz benimkinin psikolojikte olabileceğini düşünüyorum. Sizde de varmı böyle birşey acaba? Hani acıcak sanıp kasıyormusunuz acaba? Rahat olun. Akışına bırakın ben uzun bir süre kadın doğum uzmanı görmek istemediğim için doktora gidemedimOf ya( nie herseyi kadinlar cekmek zorunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?