Normal doğum dikişleri ne zaman iyileşir ?

bugun dogum yapali tam 32 gun oldu, ama ben hala rahat oturup kalkamiyorum, dikislerden normal dogum ama bu dikisler beni bitiriyor, daha kac gun pansuman yapmaliyim kizlar, siz kacgun yaptiniz? birde tühleri nasıl temizlemek gerek? bugunde diş agrisi basladi tavsiyeniz varmi? yardim

Canim daha cok yenisin benim dikislerim kirkimdan sonra yavas yavas duzelmeye basladi.. pamuga biraz zeytinyag sur dikislerine batir batir cek o yumusatir rahat olursun ben oyle yaptim.. tuylere cozumum yok bana kalirsa bekle ne olacak hastasindir zaten.. agri kesici parol icebilirsin o bisey etmez disin icin

emziriyorum nugun dus aldim umarim problem olmaz. dikislere zarar gelirmi. bole sizlama yanma batma gerilme. doktor kontrole cagirdi 1 ay olunca gel die tuyler var nasil muayne olcam ya offff

emziriyorum nugun dus aldim umarim problem olmaz. dikislere zarar gelirmi. bole sizlama yanma batma gerilme. doktor kontrole cagirdi 1 ay olunca gel die tuyler var nasil muayne olcam ya offff
Desigim gibi sen yag sur bak hicbiseyin kalmaz.. bak ben acikta batikon surerdim ve kurumasini beklerdim cok faydasini gordum.. cok sikinti yapma ya ne olacak doktorlr neler gormustur emin ol

bu dikiş konusu hiç canımı sıkmıyor du taki burayı okuyana kadar (

ben dikişlerime hiç pansuman yapmadım batikonla falan
sadece ılık suyla yavaş yavaş yıkıyordum
çok şükür bir sıkıntı da çıkmadı iyileşti
bir de banyo yaparken ayakta yapıyordum

ben dikişlerime hiç pansuman yapmadım batikonla falan
sadece ılık suyla yavaş yavaş yıkıyordum
çok şükür bir sıkıntı da çıkmadı iyileşti
bir de banyo yaparken ayakta yapıyordum
kaçgun surdu gecmesi peki, bende artik rahat oturup kalkmak istiyorum 2 yasinda kizim var bakmakta zorlaniyorum cok uzucu bi durum

Dogum yapali 3 hafta oluyor. Bugun kanamam oldu (icerden) gizli dikislerim de var. Hatta 1tanesinin dikis ipi icerden disari cikmis.... sisliklerde var disardan gorulen dr gitmekten korkuyorum. Tekrar kesecek dikecek diye sizde de oldu mu benzer kanama filan

Oncelikle zefiranlı su alın eczaneden kaynatılıp soğutulmuş suya bir miktar zefiranlı sudan katiliyor bu karışım ile tuvalet sonrası temizlik yapın pansuman etmeyi ve verilen antibiyotiģi zamanında için
fön makinası ile kurutanlar varmış daha çabuk iyleşmesi için ben hiç denemedim ise yarıyor mu bilmiyorum
Dikislerin dusmesi iylesme si 20 ila 30 gün buluyor malesef

Arkadaşlar Merhaba bende şubat 4'de doğum yaptim normal doğum ama anormal oldu biraz. Doğum yaptiktan kisa süre sonra odaya aldilar kanamam durmayinca uyuşturup dikiş attilar ve tampon yaptilar 4 saat sonra tekrar bakildi ve dikişlerim gene tutmamişti ayni işlemi tekrar yaptilar. 2.kere çatala alip dikim ve tampon yaptilar. Akşam üzeri tamponlarimi çekerken gene kanamam oldu ve durmayinca beni hemem ameliyata aldilar. Katater ve balon yerleştirildi. 13 zimbali ve 19 adet içerde elle dikişlerim ve son olarakta 5 adet disarda dikişlerim var.. Şuan sadece 1 tanesi düştü ve hala ne oturabiliyorum ne de minik kelebeğimi emzirebiliyorum. Sürekli batikonlu suya oturuyorum ama nafile.. Ağrisi , zonklamasi, batmasi hepsi ayri sorun.. Ama şunu bilin yeni doğum yapicak annişler o esnada inanin hicbirşey olmuyor, acisini hissetmiyorsunuz bile :)

Sen anlatırken ben yeniden doğum yaptım sanki çok geçmiş olsun
Dediğin doğru dikiş yapılırken hissetmiyosun acımıyo iğnenin etkisi geçince bi kaç saat ağrı hissediliyo sonra geçiyo ilk kez doğum yapacak arkadaşlar korkmasın normal doğum yapsınlar bi kaç günde iyileşirler

Canım çok zor olmuş ama geçer ya düzelir. Ben de normal yapmıştım 20. Günümde tamamen iyilestim. Normal doğum en güzeli :)

Bende normal doğum yaptım ayıptır söylemesi büyük tuvaletini yaparken zorlanıyorum ve popomun üzerine oturamıyorum normal mi acaba 3 dikişim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…