Normal doğum dikişleri ne zaman iyileşir ?

Gidemiorum doktora ki o catala cikmak istemiyorum psikolojik olarak cok etkilendim valla ayiptir soylemesi iliskide de bacaklarimi actigimda dogum yaparkenki halim geliyo aklima ve kasiliyorum (((

normal doğum dikişleri ne zaman iyi olur ve tüyleri nasıl temizlersek zararı olmaz yardımcı olur musunuz?

normal doğum dikişleri ne zaman iyi olur ve tüyleri nasıl temizlersek zararı olmaz yardımcı olur musunuz?

bunu ben de merak ediyorum.
nasıl yapmalıyız deneyimli bayanlardan bir cevap gelir inşallah
1 ay oldu korkuyorum oraya dokunmaya

Sağol sanada gecmiş olsun.dikişlerin hepsi ne zaman düşer ki ya of off anne olmak kadın olmak çok zor
Kirkina kadar sabir et benimki tam kirkimda son buldu.. cok zorlanirsan dikislerine biraz zeytinyag sur yumusat rahat hareket edersin ben oyle yapmıştım faydasini gordum. Hep surme ama cok cok zorlanirsan sur

Kirkina kadar sabir et benimki tam kirkimda son buldu.. cok zorlanirsan dikislerine biraz zeytinyag sur yumusat rahat hareket edersin ben oyle yapmıştım faydasini gordum. Hep surme ama cok cok zorlanirsan sur

Canm ben yaklaşık 3 gündür her wc sonrası zeytinyağı sürüyorum sürekli sürmenin ne gibi bi zararı var. Ben doğum yapalım 25 gün oldu sadece 2 dikisim kaldı ama hala ağrı ve sizi lar devam ediyor bazen ciddi rahatsız ediyor bazende çok hafif sizi oluyor

Canım ilk doğumum erken oldugu ıcın doğumdan sonra ayağa kalkmak zorunda kaldım kızım kuvezdeydi, hastahanede baya kaldık ama gel gör ki dikişlerim gayette iyi ve cabuk düzeldi. Simdi oğlumu kucağıma aldım ve 1 haftada dıkıs kendini attı. Dikkat özen ve bol bol pansuman istiyor.

Cok yag kullanirsan ordaki yarayi besledigini duydum ben.. haftada bir yada iki surersen yeter bence

Cok yag kullanirsan ordaki yarayi besledigini duydum ben.. haftada bir yada iki surersen yeter bence
Bilmiyorum canım ama ben zeytinyağı vesilesi ile iyi oldum bugün 33.gun şükür ağrı sizi kalmadı sadece arada bir ve zeytinyağ ile iyi oldu.beslemesi nasıl oluyor ki anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…