- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi xsxekercim
-
Gidemiorum doktora ki o catala cikmak istemiyorum psikolojik olarak cok etkilendimBen biraz benimkinin psikolojikte olabileceğini düşünüyorum. Sizde de varmı böyle birşey acaba? Hani acıcak sanıp kasıyormusunuz acaba? Rahat olun. Akışına bırakın ben uzun bir süre kadın doğum uzmanı görmek istemediğim için doktora gidemedimdoktora görünün olmadı..
O zaman piskolojik... Yardım almanızı öneririm..Gidemiorum doktora ki o catala cikmak istemiyorum psikolojik olarak cok etkilendimvalla ayiptir soylemesi iliskide de bacaklarimi actigimda dogum yaparkenki halim geliyo aklima ve kasiliyorum (((
normal doğum dikişleri ne zaman iyi olur ve tüyleri nasıl temizlersek zararı olmaz yardımcı olur musunuz?
inşallah ya ben bir hafta oldu doğum yapalı cok agrıyo .
bunu ben de merak ediyorum.
nasıl yapmalıyız deneyimli bayanlardan bir cevap gelir inşallah
1 ay oldu korkuyorum oraya dokunmaya
Benim 52.günüm olmasina ragmen agriyor.. uzun bir surec seni bekliyor gecmis olsuninş
inşallah ya ben bir hafta oldu doğum yapalı cok agrıyo .
Sağol sanada gecmiş olsun.dikişlerin hepsi ne zaman düşer ki ya of off anne olmak kadın olmak çok zorBenim 52.günüm olmasina ragmen agriyor.. uzun bir surec seni bekliyor gecmis olsun
Kirkina kadar sabir et benimki tam kirkimda son buldu.. cok zorlanirsan dikislerine biraz zeytinyag sur yumusat rahat hareket edersin ben oyle yapmıştım faydasini gordum. Hep surme ama cok cok zorlanirsan surSağol sanada gecmiş olsun.dikişlerin hepsi ne zaman düşer ki ya of off anne olmak kadın olmak çok zor
Kirkina kadar sabir et benimki tam kirkimda son buldu.. cok zorlanirsan dikislerine biraz zeytinyag sur yumusat rahat hareket edersin ben oyle yapmıştım faydasini gordum. Hep surme ama cok cok zorlanirsan sur
Cok yag kullanirsan ordaki yarayi besledigini duydum ben.. haftada bir yada iki surersen yeter benceCanm ben yaklaşık 3 gündür her wc sonrası zeytinyağı sürüyorum sürekli sürmenin ne gibi bi zararı var. Ben doğum yapalım 25 gün oldu sadece 2 dikisim kaldı ama hala ağrı ve sizi lar devam ediyor bazen ciddi rahatsız ediyor bazende çok hafif sizi oluyor
Kızlar sizde de dikişli bölgede şişlik oldumu benim 30. Günüm ama hala dikişlerde aynı ve et parçası gibi şişmiş durumdaBenim 52.günüm olmasina ragmen agriyor.. uzun bir surec seni bekliyor gecmis olsun
Kızlar sizde de dikişli bölgede şişlik oldumu benim 30. Günüm ama hala dikişlerde aynı ve et parçası gibi şişmiş durumda
Bilmiyorum canım ama ben zeytinyağı vesilesi ile iyi oldum bugün 33.gun şükür ağrı sizi kalmadı sadece arada bir ve zeytinyağ ile iyi oldu.beslemesi nasıl oluyor ki anlayamadımCok yag kullanirsan ordaki yarayi besledigini duydum ben.. haftada bir yada iki surersen yeter bence
Peki o şişlik ne kadar sürede geçti şişlik dediğim et parçası gibi sis
ordaki şişlik normal.ben de çok korkuyordum
benimki geçti ama izi kaldı
yani hemen geçmedi tabiPeki o şişlik ne kadar sürede geçti şişlik dediğim et parçası gibi sis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?