Doğuma Hazırlık Normal Doğum Hakkında Bilgi Topluyorum :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Amin canım çok saol :)
Ağrılarım başladı benm salıya çarşambaya kalmaz heralde :D

nasıl başladı ağrıların.nerden anlıyosun.çok hafif belim ağrıyo bazen birde ayağa kalkınca ve yatarken daha çok oluyo sağa sola dönerken bacak arası kasılmalar oluyo

bacak araların yırtıldımı mor mor oldumu ?
belimden ağrı giriyor kasıklarıma doğru yatarken sağa sola dönerken sağ tarafıma çok şiddetli bir ağrı griyor ve karnım taş gbi oluyor bebeğm indi aşağı doğru :)

bacak araların yırtıldımı mor mor oldumu ?
belimden ağrı giriyor kasıklarıma doğru yatarken sağa sola dönerken sağ tarafıma çok şiddetli bir ağrı griyor ve karnım taş gbi oluyor bebeğm indi aşağı doğru :)

yazdığın belirtiler bendede oluyor.bacak arası mor olmadı ama karnımda falnda yok çatlak sadece kalçamda hafif çatlak oldu

yazdığın belirtiler bendede oluyor.bacak arası mor olmadı ama karnımda falnda yok çatlak sadece kalçamda hafif çatlak oldu

canım benim 36. haftadan beri sancı çıkıyo nst de ama gördüğün gibi 4 gün kaldı 40 dolmasına hala gelemedi bebeğim:) hayırlısı bakalım bunalmadan alırız inş bebişlerimizi elimize..

cinsiyeti erkek. bukadar sabrettik bi hafta daha beklicez sabredemiyoruz :)

BENDE normal dogum yaptım bır gece uykumdan uyandırdı belım agrıyordu sankıı adet olucakmısım gıbı.. kalkıp wcye gıttım bıraz kan geldı ccok az amaa panık yapmadım yattımm busefer hafıf haffıf kasılmalarım bsladı saate baktımm 8 dk 1 oluyordu . uyumaya calıstım olmadıı esıımı uyandırdımm 5 dk 1 e dustu dedımkı gelıcek sanırsam 40+3 gunluktum.. 3 saat evde durdumm banyomu yaptım rahatladım nedensee ılk dogumumdu ve hıc streslı deıldım.. derken esım tanıdık bırını arayıp arabasını ıstedı.. annemı kv uyandırdık saat 6 da acıle gırdıkk benım sancılar sureklı belden kasıktan vuruyordu.. 1 cm acılmam varmıs.. bendaha azmıs dıe uzulurken.. sonra nstye baglandımm acılmam cok hızlı gelıstı hemenn 6 cm oldu.. sunı sancı verıldı.. 6 saat sonra kızımaa kavustumm o anı anlatamamm haayatımınn en gusel anıı dıkıslerımm azdı amaa dogum sonrası cok agrı yaptı sımdıdenn hayırlı dogumlar dılıyorumm sızlere sımdı kızımm 4.5 aylık sımdı hıc hamılee olmamısım hıc dogurmamısım herseyı unutuyosunuz..

BENDE normal dogum yaptım bır gece uykumdan uyandırdı belım agrıyordu sankıı adet olucakmısım gıbı.. kalkıp wcye gıttım bıraz kan geldı ccok az amaa panık yapmadım yattımm busefer hafıf haffıf kasılmalarım bsladı saate baktımm 8 dk 1 oluyordu . uyumaya calıstım olmadıı esıımı uyandırdımm 5 dk 1 e dustu dedımkı gelıcek sanırsam 40+3 gunluktum.. 3 saat evde durdumm banyomu yaptım rahatladım nedensee ılk dogumumdu ve hıc streslı deıldım.. derken esım tanıdık bırını arayıp arabasını ıstedı.. annemı kv uyandırdık saat 6 da acıle gırdıkk benım sancılar sureklı belden kasıktan vuruyordu.. 1 cm acılmam varmıs.. bendaha azmıs dıe uzulurken.. sonra nstye baglandımm acılmam cok hızlı gelıstı hemenn 6 cm oldu.. sunı sancı verıldı.. 6 saat sonra kızımaa kavustumm o anı anlatamamm haayatımınn en gusel anıı dıkıslerımm azdı amaa dogum sonrası cok agrı yaptı sımdıdenn hayırlı dogumlar dılıyorumm sızlere sımdı kızımm 4.5 aylık sımdı hıc hamılee olmamısım hıc dogurmamısım herseyı unutuyosunuz..

çok güzel bebeğinle hep mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum.darısı bizlere inşallah.bugün biraz temizlik yaptım adet sancısı gibi sancım var ama hafiften bakalım

ben 2 doğumumuda normal yaptım..ilk doğumumda evde suyum geldi ama hiç sancım yoktu suni sance verdiler ve öyle sancılarım gelmeye baladı ve 5 saat gibi bi sürede son 2 saati çok sancılı oluyor doğurdum..
2. bebeğimide dr rutin kontrole gittiğimde günümün dolduğunu ve doğurmam gerektiğini söyledi doktorum ondada gene sancım hiç yoktu gene suni sancı verdiler öyle başlattılar sancılarımı bu doğumda 6 saat falan sürdü.nedense benim sancım kendiliğinden gelmiyor ama suni sancıyı verince açılmam hemen oluyor
sana verebilieceğim en güzel tavsiye sancılarını çekerken bol bol yürü yatarak sancı çekme böylece bebek daha kolay aşağı iniyor ve doğurman daha kolay oluyor
ve doğum başladığı andan ıkın dediklerinde gücünüzün yettiği kadar son nefesinizi verecekmiş gibi ıkının sakın bağırmayın her bağırmanızda ağzınızdan kaçan nefes doğumunuzu zorlaştıracaktır zaten sancınız bitince dr durun nefesiziniz toparlayın diyor o arada sakinleşin ve sancınız geldiğinde tekrar ıkınmaya devam edin ve eğer varsa doğum masasının kenarlarında demirler onlara asılın ve öyle ıkınıp bebeğinizi dışarı doğru itin çok faydası olucaktır
şimdiden geçmiş olsun umarım bi avazda kolaylıkla doğurursunuz..

amiiiin çok teşekkr ederm çok saolun tavsiyelernze uyucaz emin oln :)
bu çarşambaya kadar sancım kendiliğinden başlamassa çarşamba gnü saçmı yaptrcm makyajmıda yapcm eşyalarmı alıp doğuma gdicem suni sancı vercekler çnkü 23 nde günüm doluyr allah korsn içerye kaka yapar zehrlenr fln doktorum dedi çarşambaya kadar doğum yapmassan alalım dedi ve bu arada bende normal doğum yapıcam ama prenses doğm olacak sancılarmı son ana kadar çekcem ve son dakika iğne yapıp belmden ağrılarmı kescekler bir kaç ıkınmada acısız doğrcam kzımı inş :)

bende şu suni sancı olayından korkuyorum. bebegın kalp atıslarının dusmesı nedenıyle sezeryana alınyor genelde denıldı bana. bende 39 haftadayım yarın kontrole gıdecegım ama pek bı değişiklik hıssetmıorum azcık kasık agrım, sık ıdrara gıtme durumlarım var

bende şu suni sancı olayından korkuyorum. bebegın kalp atıslarının dusmesı nedenıyle sezeryana alınyor genelde denıldı bana. bende 39 haftadayım yarın kontrole gıdecegım ama pek bı değişiklik hıssetmıorum azcık kasık agrım, sık ıdrara gıtme durumlarım var

suni sancı herkze verlyr canm %90 nına verlen brşey korkma :) çarşamba yani 1 gün sonra doğum yapcm bana şans dileyiin :34:

allah hepımızın bebegını saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın ilk bebegıme hamıleyım ve cok heycanlıyım bebısımın esı asagıda bıde tersmıs ıns hersey yoluna gırerde normal dogm yapabılırım

Back
X