Normal Doğum İçin Desteğinize olumlu Hikayelerinize İhtiyacım Var!

tazeannecii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
267
67
98
35
Kızlar merhaba 39.haftamın içerisimdeyim en başından beri sezeryan taraftarı olmadık hep normal doğum istedim bu hafta kontrolumde doktorum 2cm açıklık olduğunu bebeğin her an gelebileceğini söyledi çok istiyorum artık oğluma kavuşmak ama normal doğumdan çok korkuyorum bu zamana kadar böyle bir korkum yoktu vakit yaklaştıkta korkularım başladı o yüzden olumlu doğum hikayelerinize ihtiyacım var desteğinizi bekliyorum gerçekten rahatlamaya ihtiyacım var

Hakkında nasil hayirli olacaksa öyle olsun canim sag saglim kucagina alirsin insallah ben üç sezeryan oldum cok istedim normal dogumu ama nasib olmadi

Benim ilk doğumum olacak bende normal düşünüyorum aksilik olmazsa kime danışsam hiç korma dua et sonuçta bir acı çekeceğiz ama meleğimizi kucağımıza alınca herşey bitiyormuş işallah sende tez Zaman'da kurtulup oğlunu kucağına alırsın

Ben normal doğum düşünüyorum, bebeğimi kucağıma alacağım ve herşey bitecek Allah'ın izniyle :) ömrümün sadece 1 günü çekeceğim bu sancıyı! O yüzden bunun bile bi hatırası olmalı bende

Ben de sezeryan gibi bir seçeneğiyle bile düşünmüyorum alçılımda hep normal doğum Allah'ın izniyle de yapacam vücuduma güveniyorum

Aksine ben hep sezaryen den korkardım hala da öyle :) normal doğumun bi tek endişelendiren yanı vajina da kalıcı bi genişlik ne bilim bi hasar bırakması ama yine normal doğum tercihim olcak galiba karnımın yarılmasındansa

Bende normal Doğum düşünüyorum Allah ın izniyle sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucagımıza alalım da o en tatlı acı günümüz olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…