Doğuma Hazırlık Normal doğum için yapılması gereken hazirliklar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bnde son aydayim arkadaşım biz 34 haftalık sanioduk ogluşumu da değilmiş usdune gormusum o hamilelik takvimin tarihi doğru değil yanı bebgimde bnm gbi aceleci cikdi

maşallah ya bende normal istiyorum inşallah hayırlısıysa normal olsun.

maşallah ya bende normal istiyorum inşallah hayırlısıysa normal olsun.
bir şeyi 40 kere söylersen ve pozitif olursan olur ben hep normal doğuracağım çok da kolay doğururum dedim rabbim de nasip etti çok şükür..
dilerim sen de bir avazda kolaycacık doğurursun..

bir şeyi 40 kere söylersen ve pozitif olursan olur ben hep normal doğuracağım çok da kolay doğururum dedim rabbim de nasip etti çok şükür..

epidurel normel dogumu nerde yaptiniz hangi hastane de bendd istiyorum da teskkur ederim

epidureli hangi hastanede oldunuz acaba bende istiyorum ama korkuyom her doktor yapamıyo cunki

Bende sonlardayim artık bitsin bebisim gelsin istiom surekli nasil kolay dogururum die yazilar okuyorum bu hafta bel kasik sancisi artti bakalik ne zaman gelicek

amin inşallah, Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin, bazen aklıma geliyo düşünüyorum ama ne yaşayacağımı bilmediğim için çok da ileriye gidemiyorum. sonra da bebeğim ve benim için en sağlıklısı en hayırlısı neyse o olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…