rahim kolay açiliyormusKurmanın ne gibi faydası oluyor acaba
Bundan snra bol bol hurma yicem demkki çok sagolunhurma doğumun olacağı kanalları açıyor genişletiyormuş.
Bundan snra bol bol hurma yicem demkki çok sagolun
maşallah ya bende normal istiyorum inşallah hayırlısıysa normal olsun.evet canım yukarda da yazmıştım normal doğurdum hem de 39+6da hastaneye muayeneye gittiğimde suyum patladı 2,5 saat içinde epiduralli normal doğum yaptım.. hiç kesi de olmadı sadece doğal yırtık oluştu 3-4 tane estetikli dikişim vardı o kadar..
bir şeyi 40 kere söylersen ve pozitif olursan olurmaşallah ya bende normal istiyorum inşallah hayırlısıysa normal olsun.
bir şeyi 40 kere söylersen ve pozitif olursan olurben hep normal doğuracağım çok da kolay doğururum dedim rabbim de nasip etti çok şükür..
dilerim sen de bir avazda kolaycacık doğurursun..
epidureli hangi hastanede oldunuz acaba bende istiyorum ama korkuyom her doktor yapamıyo cunkiben karnımdan vajinama ulaşmayı bırak göremiyordum sen masaj diyorsun..
o koca karınla eşinle nasıl ilişkiye gireceksin bi de? ben yatakta sağdan sola dönemiyordum tır kamyonu gibi..
gelelim doğumuma...
epiduralli normal doğum yaptım 2,5 saatte sancı+doğum oldu bitti.. hatta bir tane kesi bile açılmadı sadece yırtığım oldu onu da estetikli dikti doktorum.. 1 ay sonra kontrole gittiğimde hiç doğum yapmamış gibisin dedi..
diyeceğim o ki tamam yürüyüş ve hafif egzersiz önemli, ben de ilk 4 ay düzenli yüzdüm.. ama bütün hamileliği boyunca ayakta hareket halinde olup da 20 saat sancı ile açılma bekleyen de var..
moralini bozmak istemem inşallah doğumun kolay olur ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın ama bunlar biraz da vücut yapısı+şans+doğum anında bebeğin gelişi ile ilgili şeyler..
kolay doğuracağım diye kendini çok kasma yani.. Allahtan hayırlısını dile pozitif düşün hafif egzersiz+yürüyüş yap yeter..
canım ankara güven hastanesi doktor sibel sarıkaya ile yaptım doğumu..epidureli hangi hastanede oldunuz acaba bende istiyorum ama korkuyom her doktor yapamıyo cunki
amin inşallah, Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin, bazen aklıma geliyo düşünüyorum ama ne yaşayacağımı bilmediğim için çok da ileriye gidemiyorum. sonra da bebeğim ve benim için en sağlıklısı en hayırlısı neyse o olsun diyorum.bir şeyi 40 kere söylersen ve pozitif olursan olurben hep normal doğuracağım çok da kolay doğururum dedim rabbim de nasip etti çok şükür..
dilerim sen de bir avazda kolaycacık doğurursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?