canım okudum maaşallh ne guzel ve de kolay bi doğum yapmşın inş bzmklerde öle olr
ben de epidural normall doğum olsun isityorum var mı aranızda epidural düşünen:104:
hayırlı olsun topiğin eftalim.bende normal doğum istiyorum inşallah.
doğum videoları izlerken normal doğumu rahatlıkla izledim ama sezeryanı izleyemedim kestikçe kesiyolar ya...
hayırlı olsun cnm topiğin
ben de istiyorum normal doğum her anını yaşayarak inşallah bi sağlık sorunu çıkmadığı sürece
inşallah kolayca bi ıkınmada çıkar bebeişlerimiz
hayırlı olsun.. inşşalllah ormal dğum yaparız..
cnm topiğin hayırlı olsun
bende normal doğum düşünüyorum.
rabbim bi avazda kurtarsın hepimizi.
slmlar hanımlarr.
eflalım konun hayırlı olsun.
inşallah hepımız kolay dogumlar yasarız.
bende bı zamandır su senın pozitif dogum hıkayelerıne sardım.lınkı vereyım hanımlarda bır goz atsın..
Hikâyeler « Pozitif Doğum Hikâyeleri
yeni topiğimiz hayırlı olsun..bende normal doğum düşünüyorum..
son anda bir aksilik olmaz da,herşey yolunda gider inş.
Allah inş.bu topik gibi hayırlı,sağlıklı normal doğumlar nasip eder hepimize..
canım topiğin hayırlı olsun canımcımmmm rabbim tek sancıda kurtasın sizleri
Bende normal doğum istiyorum.Rabbim , herkesin gönlüne göre ve tek ıkınmada doğurmayı nasip etsin..Normalde izleyemzdim ama Geçen hafta bir cesaret geldi hem normal doğumu hem sezeryan doğumu izledim..ve sezeryan doğum yapanların cesaretlerine hayran kaldım..yazarken bile o sezeryandaki sahneler gözümün önüne geliyor:83:..ay ay ay Rabbim , son dakkaya kadar bir aksilik olmaz ise bana normal doğumu nasip etsin inş.( AMİN )
ay bu başlık süper olmuş yaaaaa bende normal istyrm inş kısmet olrsa...hep birlkte kolayca yaparz inş doğmlarmzı sorunsuzca
normal doğumu bende öneriyorum..belki nisanda doğum yapabilirim normalde 1 mayıs görünüyor..
ilki normaldi bundada normal istiyorum
sezeryan doğuma inanılmaz rahatlık,konforlu diyenlere inanmıyorum ne yazkkı kusura bakmasınlar
bende ilkine hamileyken bir ebe şöyle demişti
hiçbir sorun olmadan sezeryan isteyenlerin ben anneliği hazır olmadığını ve bencil olduğunu düşünüyorum dedi.normal doğumun bebek için faydalarını hiçmi araştırmamışlar acaba,bebeği strese sokmak istemiyorum adı altında aslında sadecekendilerini düşünüyorlar dedi.niahyetinde bir ameliyat ne kadar iyi olabilirki dedi
belki biraz ağır konuştu ama böyle söyledi valla..
Allah isteyen herkese kolay sağlıklı normal doğumlar nasip etsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/409500-ilk-goz-agrimla-kavusma-hikayem.html
buda benim ilk doğumumun hikayesi..belki cesaretlendirir sizide
cancazım men de deldim.
bende normal doğumu savunan ve isteyenlerdenim.tabiki herşeyin hayırlısıyla en güzel şekilde olmasını isterim.
rabbim kolaylık verir inşaalalh bol bol kuran la bebeğimize yardımcı olursak O'da bize yardımcı olur inşaallah
hayırlı olsun topiğin eftalim.bende normal doğum istiyorum inşallah.
doğum videoları izlerken normal doğumu rahatlıkla izledim ama sezeryanı izleyemedim kestikçe kesiyolar ya...
ben de epidural normall doğum olsun isityorum var mı aranızda epidural düşünen:104:
Günaydın
bende normal doğum istiyenlerdenim ama bizim bebek duruş itibariyle şuan hiç normal doğuma elverişli görünmüyor dk.30 haftaya kadar doğum pozisyonuna girer dedi ama hayırlısı olsun artık
bende normal dogum isteyenlerdenim.insallah yeniden normal dogum yapmak kismet olur.ilk dogumum suda ve normaldi cokta yolunda gecti.umarim bu seferkide öyle olur..toplamda 2 saatte hersey oldu bitti
katılıyorum canım sanaya normal doğumu izlemeye alıştırdım kendimi ama sezaryanı bir türlü izleyemiyorum ürküyorum izlerken bende normal doğum istiyorum ilk doğumum olcak allahın izniyle ama herkes farklı şeylerle ürkütüyor yok vakum kullanırlar yok afedersiniz vajina şekli bozuluyor eşinle problem yaşarsın kafam iyice karıştı 30 haftamızdayız bebişimle
merhabalar
öncelikle inşallah bebeklerinizi hangi doğum çeşidi olursa olsun
sağlıklı bi şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
ben 2009 nisan annesiyim
hamileliğim boyunca bende normal doğum istemiştim
herşey son ana kdr normal gözüküyodu
taaakkiiii sancılarım 5 dk.a arayla gelmesiyle hastaneye gidişimize kdr
nst ye girdiğimde bebeğimin kalp atışları 2 kere 0 landığı için
zorunlu sezeryana alındım
o ana kdr ameliyattan korkan ben hemen hiçbişey düşünmeden evet demiştim
normal doğumu bilemem ama bnm sezeryanla doğumum çok iyi geçti
Allah herşeyin hayırlısını versin
ben şimdi bu olay başıma geldiğinden beri sadece herşeyin hayırlısı diyorum
Allah kolay ve sorunsuz doğumlar nasip etsin hepinize
evet canim ben yurtdisinda isvicrede yasiyorum.ilk yarim saat yataktaydim sonra belden igne istedim ama bebegin basi saclari görünüyodu baya bir acilmisti o yüzden igne yapilamadi hersey cabuk gelisti bide suyu deneyelim belki daha rahat edersin demisti ebe.deneyince gercekten daha iyi geldi insallah simdi direk suda istiycem en azindan ben hastaneye gidene kadar küveti doldurmalari hazir olur.insallah hepimiz bir nefeste kurtulur saglilica kucagimiza aliriz yavrularimizi..
Bende suda doğum çok yapmak isterdim ama burada fiyatları epey pahalı olarak duymuştum..hatta bi çılgınlık yapıp küveti doldurup mu doğursamevet canim ben yurtdisinda isvicrede yasiyorum.ilk yarim saat yataktaydim sonra belden igne istedim ama bebegin basi saclari görünüyodu baya bir acilmisti o yüzden igne yapilamadi hersey cabuk gelisti bide suyu deneyelim belki daha rahat edersin demisti ebe.deneyince gercekten daha iyi geldi insallah simdi direk suda istiycem en azindan ben hastaneye gidene kadar küveti doldurmalari hazir olur.insallah hepimiz bir nefeste kurtulur saglilica kucagimiza aliriz yavrularimizi..
birkaç kiçi doğumu böyle sıkıntılı geçirip ağdalı ağdalı da anlatmıyorlar mı?insan nolursa olsun etkileniyor..bizim bi akrabamız geçen sene epiduralle doğum yaptı o kadar gzl geçmişki doğumu birdaha hamile kalsam kesin yine epidural yapacağım diyor..bende normal doğum istiyorum...epidural istiyodum ve kesinlikle diyodum..taki belden aşşağısı uyuştuğu için sancıları tam hissetmediğin için ıkınma isteğin gelmiyomuş..öyle oluncada zamana gelen bebişi ordan çıkarmak için 2 hemşirenin anne karnına abanması durumunu öğrenene kadar...ki o çok sıkıcı ve psikolojiyi etkileyen bişeymiş.. normal istiyorum... ağrısıyla sancısıyla inş..
bende normal doğum istiyorum...epidural istiyodum ve kesinlikle diyodum..taki belden aşşağısı uyuştuğu için sancıları tam hissetmediğin için ıkınma isteğin gelmiyomuş..öyle oluncada zamana gelen bebişi ordan çıkarmak için 2 hemşirenin anne karnına abanması durumunu öğrenene kadar...ki o çok sıkıcı ve psikolojiyi etkileyen bişeymiş.. normal istiyorum... ağrısıyla sancısıyla inş..
Bende suda doğum çok yapmak isterdim ama burada fiyatları epey pahalı olarak duymuştum..hatta bi çılgınlık yapıp küveti doldurup mu doğursam
birkaç kiçi doğumu böyle sıkıntılı geçirip ağdalı ağdalı da anlatmıyorlar mı?insan nolursa olsun etkileniyor..bizim bi akrabamız geçen sene epiduralle doğum yaptı o kadar gzl geçmişki doğumu birdaha hamile kalsam kesin yine epidural yapacağım diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?