Bence doktorunla aranda güven problemi var yani yoksada bu dudrumdan sonra şahsen ben değişik bakardım doktorumun niyetine sonuçta bi sorun yokken acısından dolayı yapma denirmi normal doğum...
Sezeryanlı arkadaşlarım var aradan 2-3 yıl geçmiş hala üşütseler dikişleri sızlıyo hissizlik oluyomuş o bölgedeki iletişim azalıyoo..Bende hamileyim inş. normal doğum nasip olurr...
Bide normal doğum anında vajinadaki sıvıyı bebek yutuyomuş ve o annenin bütün bağışıklığını bebeğe taşıyomuş varmı böyle bi mucize yaa...
Canimsin yinede sen cok kafana takma icinden ne geliyorsa onu yap,
evet NISANURUM dedigi gibi bizim burda secme sansimiz yok ben dogum sirasinda cok istedim sezeryan yapin diye, ama doktor hem yasin kücük hemde sezeryanla sadece 3 bebek hakkin var dedi.. zaten o kadar yapmamda :) yinede diyorum ya sen normal dogum istesende birazda bebege bagli bu position önemli bebek zaten normal dogumda ters duruyorsa seni ameliyata almalari lazim bencede doktor biraz bastan sagma yapiyor kolaya kaciyor yani..
Ben sırf o doktorun inadına bir daha kontrole falan gitmez, ya başka doktor bulur, ya da sancılar başlayınca devlet hastanesine gidip normal doğururdum, doktoru da sağlık bakanlığına falan şikayet ederdim. ayıp artık ya, gebeleri kesilecek kuzu, kandırılacak enayi gibi görmeleri yetti. Bu ne biçim davranış ya, sinir oldum.
Cnm bi de bana sor o durumla karşı karşıya kalmak doktor beni görür görmez seni sezeryan yapalım dedi..Muayeneden sonra da bak bu acının 100 katını çekeceksin dedi valla bilmiyorum gittiğim hastane de özel hastane baya ünlü bi hastane....Herkese teşekkür ederim başka bir doktora daha görünmeye karar verdim umarım hakkımda hayırlısı olur..Herkesin Allah gönlündekini hayırlı eylesin....
Hadı etrafımızdakılerı gectım doktorlar neden bunu yapıyor ya,para ıcın bu kadar basıtlestırılmezkı ınsan hayatı ! Cok mu kılo aldın ya da bebegın cok mu kılolu cnm? genelde o yuzden sezeryan yapalım dıyorlar. benım kendı annem bıle sezeryan ol deyıp duruyor.Eskıden ınsanlar nasıl normal yapmıs bılmıyorum. Herkes bırbırıne boyle zor dıye bahsetmısmı acaba ? Sen uzulme cnm takma kafana. Ben sımdıye kadar hayatımda bırak amelıyatı dogru duzgun bı dıkıs bıle attırmamısımdır kendıme. ona ragmen normal ıcın dıretıyorum ınsallah normal olur. sezeryan saglık sorunu yuzunden yapılmalı bence.
İnşallah hakkında hayırlısı... İnşallah bir problem yaşamaz ve normal doğum yaparsan gerçekten şikayet et, bir soruşturma geçirsinler de akılları başlarına gelsin.
Bir de seni korkutmasına kulak asma, öyle 100 kat falan diye bir şey yok.
Hadı etrafımızdakılerı gectım doktorlar neden bunu yapıyor ya,para ıcın bu kadar basıtlestırılmezkı ınsan hayatı ! Cok mu kılo aldın ya da bebegın cok mu kılolu cnm? genelde o yuzden sezeryan yapalım dıyorlar. benım kendı annem bıle sezeryan ol deyıp duruyor.Eskıden ınsanlar nasıl normal yapmıs bılmıyorum. Herkes bırbırıne boyle zor dıye bahsetmısmı acaba ? Sen uzulme cnm takma kafana. Ben sımdıye kadar hayatımda bırak amelıyatı dogru duzgun bı dıkıs bıle attırmamısımdır kendıme. ona ragmen normal ıcın dıretıyorum ınsallah normal olur. sezeryan saglık sorunu yuzunden yapılmalı bence.
Teşekkür ederim cnm doğru diyorsun benim içimden normal doğum geçiyor korkuyorum daha doğrusu dünkü muayeneden sonra doktorum cesaretimi çok kırdı..Benim anladığım uğraşmak istemedi sezeryan yap 30 dk kurtul...Sadece normal doğumun sonrası çok rahat dedi...İnan düne kadar normal istiyordum ama çatı muayenemi bilerek %100 eminim acıtarak yaptı beni test etti kimse gülerek eğlenerek doğurmuyordur heralde mutlaka herkes bağırıyordur kendimi cesaretlendirmeye çalışıodum düne kadar....
Bir problem yok şükür...Herşey normal gidiyorken kendimi kestirmek istemiyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?