Normal Doğum istiyordum ama.....

ne güzel yaa..ama bunlar anca büyük şehirlerde olur bizim için zor biraz..belli mi olur yıllar sonra 3. bebek için gideriz bizde.
sağlık bakanlığı dr ları inceleme altına almış.eğer bi dr %60 sezeryan yapıyorsa,normal doğurtmayı bilmiyor muamelesi yaparak kurslara alacaklarmış.

bu ne biçim doktor yaa...normal doğumu teşvik edeceğine korkutuyor, e kadınların sezeryanı seçmeleri normal değil mi??? valla bence doktorunu dinleme...normal istiyorsan normal olsun...
sezeryanla doğum yaparsan daha kötü olur, çok zor toparlanırsın... ben de normal doğum yapıcam...merak etme

canım ben de 36.haftamda çatı muayenesi oldum normalde çok korkardım ama biraz sabrettim ve hiç acıtıcı bişey değildi.o yüzden cesaretim geldi ve şiddetle normal doğum istiyorum.peki sen neden epüdral normal doğum düşünmüyosun.onda acı falan hissetmiyosun o yüzden senin için iyi olur diye düşünüyorum.ben öyle yapıcam çok rahat oluyormuş.bu arada doğum yaptın mı?

sunrise senin başına gelenin aynısı ablamın da başına geldi. Öyle acımasız doktorlar var işte. Sakın aldanma, doktorunu değiştir. Ablamın günü gelmeden doktor kremsiz vazelinsiz tüm elini vajinasına sokmuş kanamaya neden olmuş sen asla normal doğuramazsın deyip yeğenimin kalp atışlarının yavaşladığı yalanıyla sezaryan yapmıştı. Sakın doktora kanma. Normal yapasın inşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…