normal doğum korkusu :(( yardımmmmmmmm

kyseri38

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
41
2
16
Kayseri
ya 39 haftalık hamileyim ama çok korkuyorum doğumdan çok tedirginim ( bide kızlar kaçıncı haftada normal doğum yaptınız ?

ya 39 haftalık hamileyim ama çok korkuyorum doğumdan çok tedirginim ( bide kızlar kaçıncı haftada normal doğum yaptınız ?

canım korkma senin dogum gelmiş 39 yada 40. Haftalarda olyo.
Endise duyman normal ama inan en güzeli normal dogum bende ebeyim derdim ben yok sezeryan olcam diyede yok sezeryanda hemen ayaga kalkamıyosun onun sancısı dogum sonrası daha kötü en güzeli normal dogum zaten dogurduktan sonra unutuyosun neler cektiğini sancıları hepsini.allahım banada nasip et ben normal dogururum yeterki hamiş kalayım

bende normal dogumdan tedirginim ama ben sezayan olursam bana bakacak güvenebilecegim kimsem yok o yüzden güçlü olmalıyım ve rabbim nasip ederse doktorların insitiyatifine kalmazsam normal dogum yapmak istiyoorum inşallah hersey yolunda gider bebegşmde bende iyi oluru tabi önce herkezin bebegi ve kendisi onlarla birlikte bizde saglıcakla atlatırız dogumu inşallahhhhh.

inş rabbim nasib eder tatlım :) inan resmen kabus old ya bu doğum ilk gebeliğim

kızlar en güzeli normal dogum ve sters yapmamaya calısın bebeginizi kucagınıza aldıgınız anı düsünün bunu hepimiz yasıcaz insallah ...relaks olmaya calısın bi bakmıssınız dogmus kucagınızda.sezeryan sonrası zor oluyor ama normal dogum yapanlar hem beebgine hem kendine daha iyi bakıyor.dogumdan hemen sonra ayaktasınız süper bence

korkucak hiç bişey yok.ben de ilk bebeğimi normal doğurdum.o an o sancı.doğunca hiç bişey kalmıyor.hemde hemen ayağa kalkıyorsun.sezeryanda öyle değil.günlerce ağrı,yaran iyileşse bile yine de ara ara sızlamalar oluyormuş.ben şimdi 2.ye hamileyim.inş. bunu da normal doğururum.sadece benden tavsiye doğum sancıların başladığında 5 dk da bir'e düşmediği sürece hastaneye gitme.normal doğumu garantilemiş olursun.diğer türlü sezaryana alınma olasılığın yükseliyor.şimdiden hayırlı olsun :)

en iyisi normal doğum.ben ilkinde 40.haftada,ikincide 37 haftada doğum yaptım.korkmana gerek yok,bebek doğduğu an bütün ağrın acın geçiyor,1 gün sonra eski haline dönüyorsun.

En güzeli normal doğum tabiki de acısını en fazla 1 hafta çekersin

Ben normal doğum yaptım. 39+6 da. Tek sıkıntım 26 buçuk saat suni sancı çekmek oldu. Suni sancı vermelerinin sebebi oğlumun kalp atışları çok hazırlanmıştı. Doğum sırasında kesilen yerin acısını ve dikildiğini hiç anlamıyorsunuz. Ben yine hamileyim ve hala normal doğum isteyenlerdenim.

Bencede en guzeli normal kisinin kendisini hazirlamasi gerek hersey guzel olacak diye Ayet-el kursi oku cok rahatlarsin. Sezeryanda kimsenin yardimi olmadan tuvaleti birak yaninda duran cocugunu emzirmeye alamiyosun. Hemen ayaga kalkarsin tabi kansizlik olacagi icin bas donmesi yasayabilirsin ayrica kilolarin kalici olmaz. Tavsiyem normal dogumdur onun sesini duyup gozlerine baktiginda inan hic bisey hissetmiyosun . Bide kokusunu sldiginda of of. Cok guzel bir duygu.. Allah im butun gebe arkadaslarimiza kolaylik ve cocuk yetistirecegi icin sabir versin. Hayirli evlat olurlar insallah...

Merhabalar,
Ben ilk bebeğimi epidural sezeryanla doğurdum. Normal doğum hiç istememiştim. Normal doğumlarda da kesik olabiliyor; ki ben karnımın kesilmesini tercih ettim. Normal doğum nasıl bilemiyorum ama sezeryanla doğumda aynı gün ayağa kalktım. Çok rahat geçti. Tabi sezeryan tamamen doktorun mahareti.
Doğum bir kadın için en özel an... Nasıl rahat edeceğinizi düşünüyorsanız öyle yapın.
Şu an ikinciye hamileyim.
Allah hepimize yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

bende sezaryenle doğum yaptım tamamen benim seçimimdi.sezaryene öcü gözünde bakılması şaşırtıyor.her şekilde normal diye gidip sezaryne alınıyor neden bunu düşünmüyorsunz.ben o riski göze almak istemedim.normal doğum yapmış arkadaşım 40 gün yattı ben hemen ayaklandım.oda çok hassasımdır ilk 2-3 gün biraz ağırdan aldım kendimi.sonra normalsin yani..normal ile sezaryen arasında pek fark yok..hiçte sağlıklı bulmuyrm ben kısacası..sadece doğurganlığı artıryr buda yıpratıyor bi kadını ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…