Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya 39 haftalık hamileyim ama çok korkuyorum doğumdan çok tedirginim( bide kızlar kaçıncı haftada normal doğum yaptınız ?
bende normal dogumdan tedirginim ama ben sezayan olursam bana bakacak güvenebilecegim kimsem yok o yüzden güçlü olmalıyım ve rabbim nasip ederse doktorların insitiyatifine kalmazsam normal dogum yapmak istiyoorum inşallah hersey yolunda gider bebegşmde bende iyi oluru tabi önce herkezin bebegi ve kendisi onlarla birlikte bizde saglıcakla atlatırız dogumu inşallahhhhh.![]()
inş rabbim nasib eder tatlım :) inan resmen kabus old ya bu doğumilk gebeliğim
inş rabbim nasib eder tatlım :) inan resmen kabus old ya bu doğumilk gebeliğim
ya 39 haftalık hamileyim ama çok korkuyorum doğumdan çok tedirginim( bide kızlar kaçıncı haftada normal doğum yaptınız ?
korkucak hiç bişey yok.ben de ilk bebeğimi normal doğurdum.o an o sancı.doğunca hiç bişey kalmıyor.hemde hemen ayağa kalkıyorsun.sezeryanda öyle değil.günlerce ağrı,yaran iyileşse bile yine de ara ara sızlamalar oluyormuş.ben şimdi 2.ye hamileyim.inş. bunu da normal doğururum.sadece benden tavsiye doğum sancıların başladığında 5 dk da bir'e düşmediği sürece hastaneye gitme.normal doğumu garantilemiş olursun.diğer türlü sezaryana alınma olasılığın yükseliyor.şimdiden hayırlı olsun :)