slm arkadaşlar
hamileliğimin başlarında normal doğurucam asla sezeryan istemiyorum gibi konuşmalar yapan ben 4. aydan sonra hayatta normal doğuramam ksinlikle sezeryan olmalıyım demeye başladım
ama son 2 haftadır gördüğüm rüyalardan mı bilmem ama normal doğurucakmışım gibi hissediorumama yinede çok korkuyorum
normal doğum yapan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem en büyük korkumda hem o sancıları çekip sonrada normal doğurmayı başaramayıp sezeryan olmak beni daha çok korkutuyo iki acıyı da çekmek istemiyorum bana yardımcı olun lütfen(
doğum sürecine kadar tahmini ne kadar süre sancı çekiliyo ?
suni sancı için çok fena olduğunu söylüyolar suni sancı almadan doğum olmuyomu?
vajinal muayne çok can yakıyomu ? hamilelik öncesi vajinal muayenelerden farklı mı ?
sorularımı cevaplarsanız çok yardımcı olmuş olursunuz şimdiden çok teşekkürler
hiç korkma arkadasım, bende son haftalara dogru senın gıbı sezeryana dogru kaymıstım sonra suni sancı ile normal dogum yaptım ve dünyadakı en harıka sey.. suni sancıyla ilgili dehset dolu hikayeler yazıyor herkes ama ben sana şunu söyleyebılırım kı eger epidural anestezi olucaksan suni sancı normal sancı hıc fark etmıyor. anestezi butun agrılarını alıp goturuyor sen sadece hafıf bır kasılma hıssedıyorsun kı bu zaten ıkınman ıcın sadece. oyle guzel oyle muhtesem bır sey kı normal dogum bunun üstüne bir duygu olamaz. bır mucıze adeta.. ve ayrıca hem sut sorunun olmaz sonrasında hemde daha cabuk ayaga kalkarsın.. ve ayrıca benım oglum ınanılmaz huzurlu bır bebektı hıc mızmızlıgı yoktu. benı emer ve hemen uyurdu. yataga bırakırdık onu o kendı kendıne uyurdu, bence bu sakınlık bırazda normal dogumun etkısı. cocuk dunyaya gelecegı zamana kendı karar verdı.. ılk muayeneler ebeler tarafından yapılıyor, bıraz can yakıcı ama bu asla normal dogumdan vazgecmeye yetecek bır neden degıl. 17 ay once normal dogum yapmıs bır anne olarak sana en buyuk tavsıyem, bebegın ve senın hayatını tehlıkeye atacak bır durum olmadıgı sürece, normal dogumdan yana olman..
kızlar ilk doğumum normali 15 tane dikişle ve asla normal yapmak istemiyorum ama epidural ve genel anesteziden de korkuyorum napacam 5 aylık hamileyim çok korkuyorum normalden
korkmuyorum korkmuyorum korkmuyorum.........??????????????????????
normal doğum yaptım...hiç korkmadım ve son güne kadar ısrarla normal doğurcam dedım sancı fazla cekmedım...dogum cok hızlı oldu..tabii kişiden kişiye değişiyor hakkınızda hayırlısı...bence ilk doğumunuz old.korkmaya gerek yok...ALLAH yardım ediyor...
normalden de korkuyorum
epidural normalden de
genel anestezi sezeryandan da
sipinal sezeryandan da
imdattttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
slm arkadaşlar
hamileliğimin başlarında normal doğurucam asla sezeryan istemiyorum gibi konuşmalar yapan ben 4. aydan sonra hayatta normal doğuramam ksinlikle sezeryan olmalıyım demeye başladım
ama son 2 haftadır gördüğüm rüyalardan mı bilmem ama normal doğurucakmışım gibi hissediorumama yinede çok korkuyorum
normal doğum yapan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinicem en büyük korkumda hem o sancıları çekip sonrada normal doğurmayı başaramayıp sezeryan olmak beni daha çok korkutuyo iki acıyı da çekmek istemiyorum bana yardımcı olun lütfen(
vajinal muayne çok can yakıyomu ? hamilelik öncesi vajinal muayenelerden farklı mı ?
slm arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?