Doğuma Hazırlık Normal doğum kursları, hamilelik yogası, yenidoğan eğitim, ücretsiz seminerler,

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

eyeszay

welcome our princerss
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
1.421
2
66
- Yurtdışı
Merhabalar.

Artık hamilelik döneminde ve bebeğin gelişimi ile ilgili birçok kurum eğitimler sağlıyor. bunların çoğunu haberimiz olmadığı için takip edemiyoruz. bunları öğrenip paylaşıp katılım sağlamak amacıyla herkes bildiği bu tarz eğitimleri buraya yazarsa herkes faydalanmış olur.

ben geçen hafta kozyatağı kültür merkezinde ayşe önerin doğum ve doğum sonrası seminerine gittim. inanılmaz faydalı oldu. seminer ücretsizdi. mustela sürekli olarak bu seminerleri düzenliyor ben takip ediyorum. herhangi birşey olduğunda burdan tekrar paylaşacağım.

bunun dışında ataşehir memorialda ücretsiz hamilelik yogası şu anda devam ediyormuş ve yakın zamandada normal doğum kursları açılacak. bunlarda ücretsiz. tarihleri bana mail attıklarında buradan paylaşacağım.

bunun dışında gittiğiniz kurslar veya öğrendiğiniz seminerler varsa fiyatları ile yazarsanız sevinirim.

Bebeğim ve biz dergisi geçen ay ki sayısında İstanbul daki eğitim merkezlerine yer vermiş

İstanbul doğum Akademisi : Op. Dr. Hakan Çoker ve hamile psikoloğu Neşe Karabekirtarafından yönetiliyormuş. Derslerde doğum mekanizmaları, doğal doğumda salgılanan hormonların önemi, bebeğin doğum anında ki ihtiyaçları, ideal doğum ortamları, hastanede sizi bekleyenler, doktor - gebe ilişkisi, ilaç dışı ağrı kesici teknikler, nefes çalışmaları, ıkınma teknikleri, gevşeme ve imgeleme egzersizleri.

Valikonağı cd. Sezai selek sk. nevide ap. Nişantaşı
İstanbul Doğum Akademisi
0212 240 59 35

Ayşe Öner Hamile Eğitim Merkezi 16. haftadn sonra ne zaman istenirse katılınabiliyor. 22 saatlik bir paket hafta içi salı - cuma, hafta sonu c.tesi -pazar 11:30 - 13:30
Hamilelikte fiziksel ve metabolik değişiklikler, bebek odası hazırlığı, doğru alışveriş, evde alınacak güvenlik önlemleri, yeni doğanın özellikleri, yenidoğanda yardımcı gaz masajı, genel masaj ve egzersizler, yeni doğan banyosu, yüzdürme ve günlük bakımı, çocuklarda hastalıklar, aşılar, ateş ve havale, Doğum - eşlerin yardımı( 4 sa. lik çalışma), Emzirme ve anne sütünün önemi, Hastaneye giderken anne ve bebeğin hazırlığı, amniyotik sıvı ve doğum sonrası dönem konularını içeriyor.

Ayşe Öner | Hamilelik, Doğum ve Bebek Bakım Rehberiniz
0212 267 43 99

DOUM

Doğum seçenekleri, doğumdan sonra hastanede bebeği neler bekler, eşimve yakınlarım doğumda bana nasıl yardım edebilir, Hastanede bizi neler bekler?, Lohusalıkta kendime ve bebeğime nasıl iyi bakarım. İlk günler ve aylarda bebeğimle nasıl yaşayacağım gibi konular işleniyormuş.

Zincirlikuyu, Fenerbahçe , akatlar, İstinye gibi çeşitli semtlerde eğitim veriliyor.

doum | Doğuma Hazırlık ve Doğum Sonrası Destek
0531 408 13 23

Dr. Dilek CENGİZ Hamile Eğitimi

Kadın doğum uzmanı ve sertifikalı hamilelik yogası ve Hypno - birth eğitmeni. Seminere Eşle katılınmasını istiyor.

yorulduğum için konuları es geçiyorum sitesinden bakarsınız :))

www.rahatdogum.com - Doğal doğum
532 517 91 81

Bu kurslar yazılı dergide

merhabalar bursadayım ve benımde bir hamıle eğitimi ve danısmanlıgı merkezım var istediğiniz soruları sorabılırsınız bayanlar yardımcı olabılırım gorusmek uzere

Bursa'da hamitler tokideki ana çocuk sağlığı merkezinde de ücretsiz eğitimler mevcut. 20. haftadan sonraki hamileleri kabul ediyorlar. Eğitim ve egzersiz yapılıyor. Haftada 1 gün yaklaşık 3 saat sürüyor. 6 haftalık bir programdan oluşuyor.

Bursa'da hamitler tokideki ana çocuk sağlığı merkezinde de ücretsiz eğitimler mevcut. 20. haftadan sonraki hamileleri kabul ediyorlar. Eğitim ve egzersiz yapılıyor. Haftada 1 gün yaklaşık 3 saat sürüyor. 6 haftalık bir programdan oluşuyor.

bu arada kursa katılmak isteyenlere ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI VAR!!!Minimum 6 kişi istiyorlar...
BİLGİ İÇİN ŞULE HEMŞİREYLE GÖRÜŞEBİLRSİNİZ:
0 224 244 00 60

Bende İzmirdeki ücretsiz kurslar için bir kaç bilgi verebilirim;
1. Şimdi Ege Üniversitesi de doğum öncesi eğitim kursları veriyor. 16 saatlık bir kurs, hem anne hem de baba adayları için. Gebeliğin 20-31 haftalarında kayıt olabilirsiniz.
Kurslar Eğe Üniversitesi İzmir Atatürk Sağlık Meslek Yüksekokulanda gerçekleşiyorlar. Üniversitenin ana kapısından değil, metro kapısından girince direk Bilgisayar Mühendisliğin orda görebilirsiniz.
Kayıdınızı Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezinde(EGESEM) yaptırmalısınız. Öğrenciler bunu daha çok Ege Ajans olarak biliyorlar. Ege Ajans zaten Edebiyat Fakultesinin ikinci katındadır. Edebiyat Fakültesi kampusün tam merkezindedir.
Kendim de kayıt olacağım ama henüz bir haftam var:)
2. Bide Ege Üniversitesi Hastanenin Kursları var (0232) 483 53 64 numarasından ulaşabilirsiniz.
3. Ayrıca İrebene Kadın Hastalıkları ve Doğum Dal Merkezi var, orda da kurslar var. Benim anladığım kadarıyla ücretsizdir ama emin degilim. (0232) 441 60 60 . Burası zaten Ayşe Öner Doğum Kursların aynısıymış.
4. Öğrenciyken Dokuz Eylül Üniversitenin Gebelik Kursları var diye bir kere DESEM de görmüştüm ama hala var mı bilmiyorum. Orası zaten Dokuz Eylül'ün Kültür merkezi.

Denizli de yok muuu

Valla, Denizli ile ilgili hiçbir fikrim yok ama sen istersen belediye de falan bir soruştur, belediyeler de ücretsiz olarak böyle kurslar ayarlıyorlar... bide gittiğin hastaneden de bir sor, bazı hastanelerin de oluyor

Valla, Denizli ile ilgili hiçbir fikrim yok ama sen istersen belediye de falan bir soruştur, belediyeler de ücretsiz olarak böyle kurslar ayarlıyorlar... bide gittiğin hastaneden de bir sor, bazı hastanelerin de oluyor

hastanede yok ama belediyeye bi soriim

Ayşe önerin bebeğim olacak semineri ile ilgili internette araştırırken medical parkta bir haber buldum ama maalesef hiçbiryerde tarih yazmıyor bu yılmı anlayamadım. bu gün aradım ama pazar olduğu için kimse yoktu. haftaiçi sorup tekrar yazacağım buraya. bulduğum yazı şöyleydi bu arada.

Mustela Bebeğim Olacak seminerleri Nisan ayında Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi’nde devam ediyor
Mustela ve Medical Park işbirliği ile düzenlenen anne ve baba adaylarına yönelik Bebeğim Olacak seminerleri 02 ve 09 Nisan tarihlerinde Medical Park Göztepe Hastane Kompleksi’nde gerçekleşecek.

Uzman doktorlarımızın ve doğum koçu Ayşe Öner’in anne ve bebek sağlığı ile ilgili bilgilere yer vereceği seminer programını web sayfamızda bulabilirsiniz.

sanırım şubat ayıydı ben de gitmiştim medical parktaki seminere.zaten dr.um da orada iyi olmuştu.
bu nisan 2 deki konular çok güzelmiş ama o gün gitmem imkansız.giden olursa yenidoğan sünnetiyle ilgili neler söylediğini bana yazabilir misiniz?
zamanı olanlara şiddetle tavsiye ederim gitmelerini ayşe öner süper bi insan!kitabını da almıştım ordan imzalatmıştım kendisine

Merhaba,

Ben İstanbul Doğum Akademisi İDA -Hakan Çoker ve Neşe Karabekir'in doğuma hazırlık ve nefers çalışmaları kursuna katıldım. Çok memnun kaldım. Henüz doğum yapmadım ama eğitimde öğrendiğim teknikleri çalışarak mümkün olduğunca doğal doğuma kendimi hazırlıyorum.

Kursu hepinize tavsiye ederim. Doğaldogum.com

Merhaba,

Ben İstanbul Doğum Akademisi İDA -Hakan Çoker ve Neşe Karabekir'in doğuma hazırlık ve nefers çalışmaları kursuna katıldım. Çok memnun kaldım. Henüz doğum yapmadım ama eğitimde öğrendiğim teknikleri çalışarak mümkün olduğunca doğal doğuma kendimi hazırlıyorum. Eğitime katılmak için hafta sınırlaması yok. İstediğiniz haftada katılabiliyorsunuz.

Merhaba,

Ben İstanbul Doğum Akademisi İDA -Hakan Çoker ve Neşe Karabekir'in doğuma hazırlık ve nefes çalışmaları kursuna katıldım. Çok memnun kaldım. Henüz doğum yapmadım ama eğitimde öğrendiğim teknikleri çalışarak mümkün olduğunca doğal doğuma kendimi hazırlıyorum. Eğitime katılmak için hafta sınırlaması yok. İstediğiniz haftada katılabiliyorsunuz.

BeN ankarada çocuk bakım için kurs arıyorum veya hamilelik kursları bilgisi olan arkadaşlar ya da giden var? Yardımcı olabilr misiniz ??

merhabalarr izmirde ücretsiz yoga veya doguma hazırlık kursu varmı bildiğiniz gelecek olanlarda varsa hepberaber gidebilirz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…