- 18 Mart 2011
- 53
- 0
- 86
galiba kimsenin bilgisi yok ben de arıyorum bulursam yazarımistanbul için güncel bilgisi olan var mıdır ?
galiba kimsenin bilgisi yok ben de arıyorum bulursam yazarım
Teşekkürler, bulursak paylaşalım buradan...
Bu arada bebeğin benim doğum günümde doğacakmış ,ne güzel
Bağcılar Medipol Mega Hastanesinde 8 Mart'ta annelik eğitimi varmış 12:00-17:00 arası ,7. Kat konferans salonu eşler katılabilir.
Başka hiçbir bilgim yok maalesef ...O saatlerde işte olacağımdan ,gidemem diye araştırma da yapmadım.Hastanenin web sitesinden ya da telefonundan bilgi alabilirsin belki
Seneler önce birisi sormuş ama bu tarz kurs ve seminerler hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Bir de hamilelik yoga veya pilatesine giden var mı?
Ya çok tesekkür ederim bilgi için memorial hastanesindeki kursa katılmak için oranın hastası olmak gerekiyor mu peki? Ben takibimi başka bir hastanede yaptırıyorum ya da ne bilim kurs sırasında hastaneden hizmet almanız için uğraşıyolar mı?Merhaba, Ben şuan da Ataşehir Memorial hastanesinin ücretsiz hamilelik yogasına gidiyorum. 25. hafta da başladım şuan da 34. haftadayım. keşke daha erken başlasaydım diyorum. Bir de Ümraniye Hisar Intercontinental hastsnesinde Doğum öncesi eğitim programları var o da ücretsiz. 0216 524 13 00 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz. ben bu c.tesi katılacağım eşler de katılbiliyormuş. faydalı olduğu söyleniyor.
Ya çok tesekkür ederim bilgi için memorial hastanesindeki kursa katılmak için oranın hastası olmak gerekiyor mu peki? Ben takibimi başka bir hastanede yaptırıyorum ya da ne bilim kurs sırasında hastaneden hizmet almanız için uğraşıyolar mı?
Hangi gün ve saatlerde yapılıyor ben de katılayım o zaman ya süpermiş :))Merhaba, rica ederim faydali olabildiysem ne mutlu bana. Yok bendr memorial hastasi degilim oyle bir sartlari yok ikna etme gbi bi cabalarida yok gelip rahatlikla katilabilirsiniz. Once cagri merkezinden kayit actirin direk gelin yoklama falan alinmiyor zaten, sinifa giren oturuyor matlarin uzerine hoca geldiginde yeni katilan var mi diyor ona gore bazi seyler soyluyor iste tok gelmeyin telefonlarinizi sessize alin titresime degil vs. Vs. Sonra derse basliuoruz hareketlerimiz kisitli zaten. Ama cok iyi geliyor psikolojik olarak ta fiziken de.
Hangi gün ve saatlerde yapılıyor ben de katılayım o zaman ya süpermiş :))
Ahaha tamam ya ben kurtköyde oturuyorum eşim akşam 5 buçukta işten çıkıp getircek beni umarım yetişebiliriz bilmiorum ama %90 gelicem görüşürüz umarım ordaBenimde anlasildigi uzere suzan :) gorusmek uzere.. oraya gittigin gun yine burdan yazarsan ya da ozelden mesaj olarak, tanisabiliriz kirmizi karanfil takacagim :'))))) beni taniman icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?