Doğuma Hazırlık Normal doğum kursları, hamilelik yogası, yenidoğan eğitim, ücretsiz seminerler,

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ne günleri oluyor Can'ım bende katılayım yaa :)

Ben gidiyorum her hafta sadece bugün kar yüzünden gidemedim internetten videodan kendim yaptım ama hava yine kötü olmazsa haftaya gitcem yine

Ben gidiyorum her hafta sadece bugün kar yüzünden gidemedim internetten videodan kendim yaptım ama hava yine kötü olmazsa haftaya gitcem yine

Kızlar kaçıncı haftada başlanıyor hamile yogasına?

Bir de bayan hoca değil mi? Ortamı filan nasıl bilgi verebilir misiniz?

Ben 16. Haftadan itibaren gitmeye başladım gelenler içinde bebeği en küçük olan benim :) herkesin karnı belirgin :) hocamız çok tatlı bi bayan hiç kayıt vs yok ayakkabılarınızı çıkarıp sınıfa giriyorsunuz kendinize bir mat bulup hocanın talimatlarına kendinizi bırakıyorsunuz bu kadar :) tam 1 saat sürüyor ortalama 25-30 kişi oluyor
Kızlar kaçıncı haftada başlanıyor hamile yogasına?

Bir de bayan hoca değil mi? Ortamı filan nasıl bilgi verebilir misiniz?

Sağolasın canım. O zaman benim için henüz erken. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için

Sağolasın canım. O zaman benim için henüz erken. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için
Bence yoga için bir sınırlama yok çok zorlayıcı hareketler yapmıyoruz doktorunla konuşabilirsin sakınca yok diyorsa şimdiden tavsiye ederim

Bence yoga için bir sınırlama yok çok zorlayıcı hareketler yapmıyoruz doktorunla konuşabilirsin sakınca yok diyorsa şimdiden tavsiye ederim

Hmmm mantıklı aslında. Yarın doktora gideceğim. Bir sorayım o zaman. Hoş doktoru çok beğenmedim onun onayı ile hareket etmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ama yine de bir sorayım. Çok sağolasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…