- 4 Eylül 2020
- 78
- 42
- 3
- 29
Evet canım aynıSormayin valla, yasamadan bilinmiyorbu arada muhtemel dogum tarihlerimiz ayni sizinle
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım aynıSormayin valla, yasamadan bilinmiyorbu arada muhtemel dogum tarihlerimiz ayni sizinle
![]()
AminEvet canım aynıAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
❤ senin şuan nasıl gidiyor hamilelik?
Amin canım inşallah ❤AminCok sukur suanda iyi gidiyor, allah her isteyene saglikla nasip etsin
![]()
Valla benim akcigerime pıhtı olmuştu brn nefes alammiyordum çok korktum doğumdan cesaret edemiyorum tekrar hamile kalmaya ama bebek çoook seviyorum..Kişiye göre değişiyor iki sezaryanim var ikisinde de ilk gün zorlandım üçüncü gün yemeğimi yaptım evimi temizledim kurban bayramıydi herkez etle uğraştı bakan olmadı![]()
merhaba gebe misiniz karın guruldaması göbek deliği etrafında bende yaşıyorum ama gazdan dolayımı acaba kahverengi leke gelmişti sonradan 4 gün normal adet gördüm sizce gebelik varmıdırHayırlı Geceler Hanımlar
Son Birkaç Gündür Kremsi Beyaz Renkte Akıntım Oluyor bugün çok az geldi eşim ile birlikte olmak istedik fakat ben asla birlikte olabilecek kıvama gelmedim akıntı gelmedi ve olamadık bundan 2-3 hafta önce de birkaç gün aralıkla kahverengi kırmızı arası kanama geldi regl oluyorum sandım fakat olmamışım ped takibi yaptım birkaç damla geldi sadece 2 gün ve birdaha kanamadım regl da olmadım her gece özellikle son 1 hafta karnım aşırı gurulduyor kasık bölgemde seyirme durumu yaşıyorum sizce neden böyle oluyorum bu durumu yaşayanlarınız oldu mu var mı aranızda ?
Ne kadar kötü kalpli insansınız ya fikir almak bilgi edinmek için soru soruyorum hemen atliyosuniz.ille kötülük olucak yani yazılan bir yorumda şükür keseyide gördüm bebeği deAy bir durum hem bi keseyi gorun kalp atisini duyun bu ne acele
Kotu kalple ne alakasi var.Ne var yazdigimda kötü?Hemen hamilelik hormonlar tribine girmeyin.Konu actiginizda ne kese gormussunuz ne kalp atisi.Bana doktorum bunlari gormeden acele etmeyelim temkinli olalim demisti.Size de o yiuzden dedim.Yoksa banane sizden.Sizin bir dogum cantasi hazirlamadiginiz kalmisNe kadar kötü kalpli insansınız ya fikir almak bilgi edinmek için soru soruyorum hemen atliyosuniz.ille kötülük olucak yani yazılan bir yorumda şükür keseyide gördüm bebeği de
Canım çok haklısın ya sananeee batan nedir.sana yapma yorum madem evett tatlım böyle gereksiz sen gibi kişilere karşı tripler ne saçmasın ya valla sırf konuşmak için yorum yapmışsın bence dediğin gibi sanane canım devam edebilirsin bekleme yapmaKotu kalple ne alakasi var.Ne var yazdigimda kötü?Hemen hamilelik hormonlar tribine girmeyin.Konu actiginizda ne kese gormussunuz ne kalp atisi.Bana doktorum bunlari gormeden acele etmeyelim temkinli olalim demisti.Size de o yiuzden dedim.Yoksa banane sizden.Sizin bir dogum cantasi hazirlamadiginiz kalmisBanane nasil dogum tercih ederseniz edin.Hey Allahim.
Vallahi çok doğru hele birde kayıplarınız varsa hepten psikopata bağlıyosunuz bnm kalp durması kimyasal ve birde boş gebelik var şimdi kısmet olursa 4. Olacak tüp bebek ama akıntı gelse kanamamı diye tuvalete gidiyorum perşembe dr kontrolü var boş mu değilse kalbi atacak mı atsa duracak mı durmasa sağlıklı mı anaaaam ölme eşşeğim ölme valla çevremde test yaptığı gün herkeze hamileyim diye yayan var nasıl yaaaa diyorum daha dra gitmemiş ben valla karnım çıkana kadar söylemicem sonra herkeze tek tek laf anlatmaktan helak oluyorumSanirim ilk bebekdaha 5 haftalik hamilesiniz. Yasadikca goreceksiniz ki dogum sekli en son akliniza gelen sey olacak. Kendi surecimden bahsedeceksem mesela hic oyle hamile kaldim ayy ne guzel 9 ay sonra dogurucam seklinde filmlerdeki gibi bir sevinc yasayamadim. Hamile oldugumu ogrendim,doktorum hemen sevinme bi bakalim kese gorunsun dedi. Keseyi gorduk bu sefer kalp atisini duymayi bekliycez dedi. Kalp atisini duyduk bu sefer ikili testim yuksek riskli cikti ve fetal dna yaptirdik, cok yipratici bir surecti bekleyis. Hadi onu da iyi haberlerle atlattik bu sefer de 4 aya yakin gecmeyen mide bulantilariyla basetmeye calistim. Oydu buydu suydu derken daha yeni 23. Haftama giriyorum.
Dilerim sizin sureciniz saglikla ilerlesin, bebeginizi vakti gelince saglicakla kucaklayin![]()
Tabiikide sezeryan ama şimdi kararı sana bırakmıyor dr eskidendi o şimdi zoraki durumlarda sezeryana alıyo Ama öyle tercih hakkın varsa sezeryan yap yarı epodiral belden aşağı uyuşturuyorlar negüzrl konuşa konuşa bebeğini alıp kucağına veriyorlar bakma sen normal normal diyenlere eskiden sezeryan mı varmış eminim olsa yarı yarıya sezeryan olurlardıİyi akşamlar değerli üyeler 5haftalik hamileyim şimdiden doğum korkusu sardı sizce normal dogummu yoksa bu korkuyla sezeryanmi olmalıyım