- 8 Ekim 2016
- 843
- 423
- 33
- Konu Sahibi Rengarenkkadin
-
Himm şimdi normal doğum dikisi de estetiklesmis demek ben en son normal doğum yaptığımda 2 hafta sonra ipleri düştü canının yanması çok normal canm kesik var yani ağrı kesici iç geçer insallahKızlar 8 gün önce epidural normal Doğum yaptım. Estetik dikiş yaptı doktorum. Kaç tane diye sorunca estetik dikişte sayı yok ama az dedi. Az dedi demesine ama benim canım çok yanıyo. Özellikle geceleri çok artıyo yanması ve sızısı. Bi önerisi olan var mı?
Ne kadar sürede geçti canım ağrısı ? İpler düşünce mi yani iki hafta sonra mı?Himm şimdi normal doğum dikisi de estetiklesmis demek ben en son normal doğum yaptığımda 2 hafta sonra ipleri düştü canının yanması çok normal canm kesik var yani ağrı kesici iç geçer insallah
Yani hemen hemen 2 haftaya kadar ağrılarım sürdü yara sonuçta hemen iylesmezkiNe kadar sürede geçti canım ağrısı ? İpler düşünce mi yani iki hafta sonra mı?
Kimileri bir haftada iyileştim falan diyo canım bende tedirgin oldum acaba benim dikişlerimde mi bi sorun var diye.. parol vermişti doktor onu kullanıyorum inşallah biran önce ben de iyileşirim . Bebeğimi emzirirken oturmak çok zor oluyo en çokta onun için istiyorum geçmesiniYani hemen hemen 2 haftaya kadar ağrılarım sürdü yara sonuçta hemen iylesmezki
Evet bi süre üstüne tam oturamazsin yan oturursun ama geçer canm kısa zamanda bebisin hayirli olsun guzel guzel büyütKimileri bir haftada iyileştim falan diyo canım bende tedirgin oldum acaba benim dikişlerimde mi bi sorun var diye.. parol vermişti doktor onu kullanıyorum inşallah biran önce ben de iyileşirim . Bebeğimi emzirirken oturmak çok zor oluyo en çokta onun için istiyorum geçmesini
Amin canım çok teşekkür ederim:)Evet bi süre üstüne tam oturamazsin yan oturursun ama geçer canm kısa zamanda bebisin hayirli olsun guzel guzel büyüt
Tamamdır o zaman 2 haftam kaldı canım , 3 te 1 i bitmiş bile darısı kalan zamana :)Bide şuan ağrı olması çok normal 8 günlük doğum yapmissin tamamen toparlanman için 3 hafta geçmesi lazim
Aynen öyle canm benm inşallah bende hamile kalırım da bu ağrılara razıyım 1 yıldır uğraşıyorumTamamdır o zaman 2 haftam kaldı canım , 3 te 1 i bitmiş bile darısı kalan zamana :)
İnşallah canımm duamdasın o zamanAynen öyle canm benm inşallah bende hamile kalırım da bu ağrılara razıyım 1 yıldır uğraşıyorum
Amin canm insallah senin ilk bebeginmi bide ne güzel tam sıcak günlerde dogurmussunİnşallah canımm duamdasın o zamanAllah aratmasın inşallah biran önce güzel haberi alırsın
İlk bebeğim canım evet :) zamanlama çok iyi oldu sıcaklık açısından ama Doğum izni olayı ters bi zamana denk geldi olsun artık napalım :)Amin canm insallah senin ilk bebeginmi bide ne güzel tam sıcak günlerde dogurmussun
Canım benim 25 gün oldu daha yeni geçiyorKızlar 8 gün önce epidural normal Doğum yaptım. Estetik dikiş yaptı doktorum. Kaç tane diye sorunca estetik dikişte sayı yok ama az dedi. Az dedi demesine ama benim canım çok yanıyo. Özellikle geceleri çok artıyo yanması ve sızısı. Bi önerisi olan var mı?
Benim daha çok yolum var öyleyseCanım benim 25 gün oldu daha yeni geçiyor
Ben de rahatladım artık canım çok şükür. Baya baya azaldı yani. İhtiyaç duydukça parol alıyorum ben de . Bide batikon sürüyorum tuvaletten sonra. İnşallah tamamen geçer gider . Bugün 10 gün olduLavabodan sonra ılık su ile yıkamamı öneririm sana . Benim 3-4 güne acıması geçmişti 1 haftaya dikişin varlığını unuttum. Biraz kişiden kişiye değişiyor sanırım . Ama dert edilecek hayattan koparacak bi ağrı olmuyor. İlk gün dikiş acısı için parol vermişlerdi hastanede evde ağrı olursa içebilirsin dddilet
Aynen bende batikon sürdüm hep. Çok sevindim acısının geçmesine :))Ben de rahatladım artık canım çok şükür. Baya baya azaldı yani. İhtiyaç duydukça parol alıyorum ben de . Bide batikon sürüyorum tuvaletten sonra. İnşallah tamamen geçer gider . Bugün 10 gün oldu
Çok sağol canımm :) dikiş ağrısı geçti şimdi de bebeğime kim bakacak sıkıntısı başladı . Düşün düşün kafayı yicemAynen bende batikon sürdüm hep. Çok sevindim acısının geçmesine :))
Canım benim ya ayarlamamışmıydın kaynanan annen yok mıÇok sağol canımm :) dikiş ağrısı geçti şimdi de bebeğime kim bakacak sıkıntısı başladı . Düşün düşün kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?