Normal Doğum sonrası dikiş

Canım benim ya ayarlamamışmıydın kaynanan annen yok mı
Annem bakar diye düşünüyodum canım ama baban tek kalıyo memlekette benim gitmem lazım dedi ve kırkımı bile beklemeden Çarşamba günü gidiyo. O kadar şaşkın ve üzgünüm ki canım iki gündür ağlıyorum. Kayınvalidem bakar desem o da kesin değil , babası yatalak ona bakıyo. Gerçi kardeşi var yanında ama gelip kalacağını zannetmiyorum bizde. İki vasıtayla gidiş geliş de yapmaz. Kalsa bile saat ondan sonra uyumaZsam başım ağrıyo benim der yatar . Ne yapacağımızı şaşırdık ben de eşim de . Dua et bi çıkış yolu bulalım canım.

Allah yardımcın olsun canım benim ya üzüldüm valla sen üzülme ama bebişin sütü Güzel gelsin. Kayınvalide ne yakın bi yere taşınma olasılığın Yok mu

Allah yardımcın olsun canım benim ya üzüldüm valla sen üzülme ama bebişin sütü Güzel gelsin. Kayınvalide ne yakın bi yere taşınma olasılığın Yok mu
Yok canım kendi evimiz burası. Hatta alalı bir sene oldu daha. Üzülmemeye çalışıyorum elbet bi yol çıkar karşıma, Allah büyük canım bakalım

Yok canım kendi evimiz burası. Hatta alalı bir sene oldu daha. Üzülmemeye çalışıyorum elbet bi yol çıkar karşıma, Allah büyük canım bakalım
Aynen canım Allah büyük. Ev seninse yapacak bişey Yok . Benimde kendi evim yerimden oynayamıyorum borç bitmedi daha

Aynen canım Allah büyük. Ev seninse yapacak bişey Yok . Benimde kendi evim yerimden oynayamıyorum borç bitmedi daha
Benim hayalkırıklığım o kadar büyük ki canım . Annem nasıl olur da gider aklım almıyo minnacık bebeğimle beni bırakıp. Hemde sırf babam tek kalmasın diye.... kocaman adam sonuçta o. Üstelik gel dedik kaç kez inatla gelmiyo. İnsan demez mi ki kocasına "geliyosan gel gelmiyosan da ben kızımı torunumu yalnız bırakamam" gibi cümleler..

Canım baban belki baskı yapıyordur gel diye. Keşke gitmeseymiş tabi senin açından kötü olmuş . Allahtan normal doğurdun

Canım baban belki baskı yapıyordur gel diye. Keşke gitmeseymiş tabi senin açından kötü olmuş . Allahtan normal doğurdun
Babam ben bşy demiyorum kalsın diyo ama bilemiyorum ki işte canım neye inanıyım ne düşüneyim.... normal doğurmasam napardım hiç bilmiyorum Allah yüzüme güldü de normal oldu

Babam ben bşy demiyorum kalsın diyo ama bilemiyorum ki işte canım neye inanıyım ne düşüneyim.... normal doğurmasam napardım hiç bilmiyorum Allah yüzüme güldü de normal oldu
Aynen canım ya sıkma sen canını. Şuan bide dikişin olsa sezeryan çok zor olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…