Normal doğum sonrası dikişler

Melihamls

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2016
30
11
3
35
Mrb arkadaşlar benim sorum normal doğum yapıp dikişleri açılan varmı nasıl iğleşti.ben 2yıl önce normal doğum yaptm ve 2.gün dikişlerim açıldı.kendi kendine kaynamasını bekledm 40gün falan sürdü.şimdi 2yıl geçmesine ragmen bazen yara oldugunu hissediyorum sıyrık gibi sanki yırtılma durumuna geliyor ama hafif açılıyor bi kaç gün sonra yara geçiyor ama bu sürekli oluyor ve beni olumsuz etkiliyor.sizce tekrar bi operasyon geçirip tekrar diktirmelimiyim

vajınal bölge doğum sonra genişleyebiliyor, dikişlerin özellikle karşılıklı gelmemesi iyileşmeyi geciktiriyor. ki sizin iyileşme sürecinin uzun olup dikişleriniz açılmış. yapılması gereken öncelikle vajınal bir enfeksiyon valığı araştırılmalı ardından vajınal bölge dikiş yeri kontrolu ardından eğer ağrı acı dikişlerin yanlış iyileşmesi ise o bölgenin yeniden eski haline getirilmesi. yani kısa süren ama etkin bir müdehale . dr.aslıalay

benim 1 haftada iyileşmişti, 5 yıl geçti üzerinden hiç öyle birşey olmadı bir an önce dr gidin.düzgün dikilmemiş olabilir enfeksiyon olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…