- 24 Nisan 2015
- 6.985
- 7.192
- 398
vajına genıslemesı falan olmustur estetık bır amelıyatla duzeltılebılecek bırsey bu kadar kafaya takıp problem yapacagınıza once bır jınekolojık muayene olun dıkıslerınızle ılgılı (normal dogum yaptım 3. gun dıkısın sızızı gecmıstı ve bır hafta sonra hersey eskısı gıbıydı genısleme sarkma vs yasamadım hıc vajınam eskısı gıbı), sonrada plastık cerrahla gorusun operasyon ıcın ve cozulemeyecek bır durum degıl kendınızı uzmeyın.Rahimin alınmadi ama sarkmalar var ne olacak bilmiyorum. Bombos derken ne eşim.acisindan ne benim acımdan his yok bird ebenim acımdan dikiş ağrısı var.
evet yeni dogum yaptim 15 gun kvozde yatti hic bise dusunemeden amelyatli.halimle hergun git gel yaptim dua edin .. Hastaligini soylemeyeyim sasece saglikli cocugu olablar kucaginiza alip bebeginizi eve getiriyirsaniz ve saglikliysa Allah iniza cok sukrrdin ben hem kucagimda gekmedim hemde hasta yavrum hamdolsunÇok geçmiş olsun
Allah şifasını versin
Nesi var, Yen'i Doğum yaptınız sanırım?
Bak ne güzel bahsetmişsiniz 15 gün oturamadım eskisi gibi değil cerrahi mudahele ile eskisi gibi olabilecek mi sarkma vs yaşamamışsın ne güzel ne çabuk dönmüşsün normal hayatına ben dönemedim hala acı çekiyorum önce bi muayene olayım bakalım ne diyecek doktorvajına genıslemesı falan olmustur estetık bır amelıyatla duzeltılebılecek bırsey bu kadar kafaya takıp problem yapacagınıza once bır jınekolojık muayene olun dıkıslerınızle ılgılı (normal dogum yaptım 3. gun dıkısın sızızı gecmıstı ve bır hafta sonra hersey eskısı gıbıydı genısleme sarkma vs yasamadım hıc vajınam eskısı gıbı), sonrada plastık cerrahla gorusun operasyon ıcın ve cozulemeyecek bır durum degıl kendınızı uzmeyın.
Allah şifa versin bebeğimiz iyileşir inşallahevet yeni dogum yaptim 15 gun kvozde yatti hic bise dusunemeden amelyatli.halimle hergun git gel yaptim dua edin .. Hastaligini soylemeyeyim sasece saglikli cocugu olablar kucaginiza alip bebeginizi eve getiriyirsaniz ve saglikliysa Allah iniza cok sukrrdin ben hem kucagimda gekmedim hemde hasta yavrum hamdolsun
Sizin içerden ciddi sıkıntılarınız var. Başka kadın doğuma gidin mümkünse cerrahi olana ya da genel cerraha. Akıntı da bundan dolayı olabilir. İçerden yırtılma var gibi. Yani büyük abdestin çıkışına yakın yerden. Lütfen ihmal etmeyin. Ağlamak yerine çözüm arayın. Herşey insanlar için. Oluyor böyle sıkıntılar ama çözümsüz değil.Hayır istiyordu ama oda birşey hissrtmiyro ve sanırım.artik oda yaklaşmayacak pek çünkü açık konusucam bosalamiyor . Bana destek olmaya çalışıyor ben üzülüyorum diye ama kaç ay bu şekil bekler ki zaten sorunlu bir evliliğimiz var di en azından cinsel.hayatimiz düzgündü sanki o iyi olunca ilerliyor gibi geliyordu şimdi o da gitti bir sınav bu diyorum idrar btorbam da sarktı gaz kacirma hatta diski kacirma.neler yasadim. Doğum yaptıran doktor hep geçecek normal dedi onlar geçti gibi ama hissetmiyoruz hicbirsey
Rahimin alınmadi ama sarkmalar var ne olacak bilmiyorum. Bombos derken ne eşim.acisindan ne benim acımdan his yok bird ebenim acımdan dikiş ağrısı var.
nesı erken kı bız kırkım cıkınca basladık hamıle ıkende 32 haftadan sonra doktorun yasaklaması nedenıyle cınsellıge ara vermıstık , anne olabılırız ama aynı zamanda bir eş ve kadınız , hormonlar kısıden kısıye degısıklık gosterebılır ama anne olmam sevısmeme engel olmadı hıcbır zamanBence kadın doğum doktoruna gidin. 3 ayda cinsellik yaşamaya başlamak biraz erken gibi. Ben sezaryen oldum. 4. ayda da adet görmeye başladım. Bebeğim şu anda 6 aylık. Ve benim hala canım istemiyor. Hormonal değişiklikler hala çok yoğun bence. Ama düzene var bir kaç aya eski halime dönerim gibi.
Kegel yapıyorum canım idrar kaçırma gaz kacirma.vs azaldı geçti gibi gaz kaçırmasa hala sıkıntılarım olabiliyor ama eskisi gibi değil hadi ben hissetmeli icerdekindiislere bagliyorum ama eşimde hiçbirşey hissetmiyor
nesı erken kı bız kırkım cıkınca basladık hamıle ıkende 32 haftadan sonra doktorun yasaklaması nedenıyle cınsellıge ara vermıstık , anne olabılırız ama aynı zamanda bir eş ve kadınız , hormonlar kısıden kısıye degısıklık gosterebılır ama anne olmam sevısmeme engel olmadı hıcbır zaman
3 ay hiç erken bir süre değil ama kişiden kişiye değişebilir tabi. Biz mesela iki Doğumdan sonra da 5 hafta dolunca başlamıştık (kanamam o zaman durmuştu). Bazıları hamilelik boyunca da hiç ilişkiye girmiyor bizde o durumsa olmadı son haftalara kadar devam. Dediğim gibi herkeste durum değişik yani geç veya erken denmez. Bizim libido biraz fazla galiba :))Bence kadın doğum doktoruna gidin. 3 ayda cinsellik yaşamaya başlamak biraz erken gibi. Ben sezaryen oldum. 4. ayda da adet görmeye başladım. Bebeğim şu anda 6 aylık. Ve benim hala canım istemiyor. Hormonal değişiklikler hala çok yoğun bence. Ama düzene var bir kaç aya eski halime dönerim gibi.
Sinirlerim bozuldu başka doktor kabul etmiyor kim doğum yatırdıysa o ilgilenmeli diyerek böyle birşey olur mu yaİhmal etmeden baska bi doktora görün
Arkadaşımda çok sorunlu bi doğum yaşamıştı ki o büyük tuvaletini tutamıyodu.
Sonra ameliyat oldu şimdi rahat
dogumu tetıkler dıye yasaklamıstı.doktor niye yasakladı?
İnsanda zaten bir annelik hüznü oluyor. Ve ciddi bir yorgunluk uykusuzluk ve doğumun getirdiği hantallik. Herşey yeni yeni düzene oturdu simdi günde 6 saat uyku ile dinç kalkıyorum. Emzirme 3. Aydan sonra düzene girdi keyif vermeye başladı. Ondan önce hep bir mücadeleyDi. Sırt ağrısı boyun bel diz ağrısı bunlarda cabası. Bu kadar sıkıntı arasında seks yapmak büyük başarı.
Zaten şimdi şimdi istek gelmeye başladı. İstemezken de kadınım. Ama kocama yazık diyip sevısmeye kendimi zorlayacak degilim. İstemiyorsam istemiyorumdur. Bu benim kadın kimliğimi niye değiştirsin ki. Her zaman bir kadınım.
Ayyy katiliyorum size. Ben dogum yapali 9 ay oldu hala isteksizlik mevcut bende. Hic istemyorum bisey. Yorgunum uykusuzum. Bi an dikkat daginikligi yasasam bebek hareketlendi iyce mesela bi yerden dusuyor,carpiyor,oksurup ogurmeye basliyor,yerden ne bulup da ne atiyosa agzina. Korku dolu anlar yasiyorum. Tek basima.hem de.. babalarin ne haberi oluyo bu streslerimizden..doktor niye yasakladı?
İnsanda zaten bir annelik hüznü oluyor. Ve ciddi bir yorgunluk uykusuzluk ve doğumun getirdiği hantallik. Herşey yeni yeni düzene oturdu simdi günde 6 saat uyku ile dinç kalkıyorum. Emzirme 3. Aydan sonra düzene girdi keyif vermeye başladı. Ondan önce hep bir mücadeleyDi. Sırt ağrısı boyun bel diz ağrısı bunlarda cabası. Bu kadar sıkıntı arasında seks yapmak büyük başarı.
Zaten şimdi şimdi istek gelmeye başladı. İstemezken de kadınım. Ama kocama yazık diyip sevısmeye kendimi zorlayacak degilim. İstemiyorsam istemiyorumdur. Bu benim kadın kimliğimi niye değiştirsin ki. Her zaman bir kadınım.
Yaşamadığınız için şuan konuşması kolay geliyor hissizlikten kastım cinsel ilişkiyi hissedemediyorum öyle isteksizlik filan değil yani ki ben doğuracağım gün e kadar cinsel hayatıma devam ettim ve de bir sezeryanim var hiç böyle sıkıntılarım olmadi acınız geçince herşey geçiyor seseryande yada yorgunluk geçince geçecek bir durum ama benin durum farklı kaslarım gevşemiş egzersiz yapıyorum ama gelmiyor zamanla düzelir mi de bilmiyorum başka doktor kabul etmiyor kendi doktorum birşey demiyor ne yapicam simdi benIyi de kardesim 3ay ne
Cok az bi sure olmus daha. Zaten cinsellige yeni yeni baslamissinizdir tekrardan. Ne bu acele biraz toparlanma suresi tani kendine.
Ben sezeryan oldum. 2ayda zor ayaga kalktim. Oyle.lafta degil cidden yuruyemiyordum oturup yatamiyordum. Yatsam donemiyordum sagdan sola. Hic rahat degildim. Deseler,eskisi gibi olcaksin inanmazdim ama artik rahat hareket edeblyorum.
Vajinada dusunemiyorum o dikis acilarini ..gerci karin kac kat kesiliyo vajina sanirim daha azdir tek.kattir falan :/
9ay oldu dogum yapali, cinsellik hala benim icin bi kulfet. Isteksizlik,kuruluk,yorgunluk uykusuzluk derken.. ne zaman duzelirim bilmiyorum. Hissizlik bende bile cok fazlaydi baslarda, yeni yeni duzeliyorum . Smdi de yanma aci vs hissediyorum....Ki seninki normal dogummus. Biraz sabret. Kegel egzersizleri yap. Toparlanir ora da merak etme..
Ne guzel haa :)3 ay hiç erken bir süre değil ama kişiden kişiye değişebilir tabi. Biz mesela iki Doğumdan sonra da 5 hafta dolunca başlamıştık (kanamam o zaman durmuştu). Bazıları hamilelik boyunca da hiç ilişkiye girmiyor bizde o durumsa olmadı son haftalara kadar devam. Dediğim gibi herkeste durum değişik yani geç veya erken denmez. Bizim libido biraz fazla galiba :))
düzelmezse vajina daralttırabilirsiniz bu tür işlemler jinekologlar tarafından devlet nezdinde ücretsiz yapılıyor.Yaşamadığınız için şuan konuşması kolay geliyor hissizlikten kastım cinsel ilişkiyi hissedemediyorum öyle isteksizlik filan değil yani ki ben doğuracağım gün e kadar cinsel hayatıma devam ettim ve de bir sezeryanim var hiç böyle sıkıntılarım olmadi acınız geçince herşey geçiyor seseryande yada yorgunluk geçince geçecek bir durum ama benin durum farklı kaslarım gevşemiş egzersiz yapıyorum ama gelmiyor zamanla düzelir mi de bilmiyorum başka doktor kabul etmiyor kendi doktorum birşey demiyor ne yapicam simdi ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?