Benim ikinci bebeğime de 4200-4400 arası dediler istersen sezeryan seçebilirsiniz dediler ama ben normal istiyorum dedim ikinci olduğu için. Oğlum 40 haftalık doğdu, 4040 gram ve 54 cm doğrusu hatta kafası da büyüktü ama ona rağmen ilkinden daha kolay ve dikişsiz oldu.Normal dogumu cok istiyordum doktor sezaryan onerdi bebek 4 kiloymus ama ben beklemeyi sectim sancm gelirse diye.suan bunu okuyunca da cok tirstim
Geçecek mi inan geçmeyecek gibi geliyor eşle aramızda özenilen şeyler bitmiş gibi geliyor hatta evliligim ya bu yüzden yıkılırsa diye bile düşünüyorum şu asamada sağolsun bu sorun ikimizin sorunu bakıcaz çaresine doktora gidelim vs diyor kafani takma diyor ama nasıl takmiyayim takılıyor ıste. Genişlik yaşamadınız sanırım iğrenç ses geliyor ordan hatta bazen oturup kalkınca afedersin gaz kaçırır gibi çok üzücü eskiden kapalı olan orası sindi açık bilsem yaparmiydim diyorum da sezeryan olsam belki başka şeyler gelecekti vardır bir hayır diyorumBenimde ilk dogumumda kesik atilmisti ve iyilesmesi agrinin gecmesi nerdeyse 8 ayi gecmisti merak etmeyin agri gececek biraz toparlandiktan sonra da kegel egzersizleri yaparsiniz
40 i doldurduk dun hala sancim yok. Sanci gelmezse pzt sezeryan dedi doktorBenim ikinci bebeğime de 4200-4400 arası dediler istersen sezeryan seçebilirsiniz dediler ama ben normal istiyorum dedim ikinci olduğu için. Oğlum 40 haftalık doğdu, 4040 gram ve 54 cm doğrusu hatta kafası da büyüktü ama ona rağmen ilkinden daha kolay ve dikişsiz oldu.
Neden suni sancı denemiyorsunuz? Bana iki Doğumda da suni sancı verdiler günün geçmemişti ama ikisinde de suyum gelmesine rağmen açılma olmamıştı.40 i doldurduk dun hala sancim yok. Sanci gelmezse pzt sezeryan dedi doktornormal dogurmayi goze almistm ama sancimda gelmeyince mecburen kabul edecem
Rahim yumusamasi olmazsa suninin hic bir onemi yok bosa aci cekersin cocuk kasilip kakasini yapip yer dediler.anlamadm bu kadar zor olmamaliydi dogumNeden suni sancı denemiyorsunuz? Bana iki Doğumda da suni sancı verdiler günün geçmemişti ama ikisinde de suyum gelmesine rağmen açılma olmamıştı.
41. Haftada açılmam başladı suni sancı ile dogum yaptım hiç belirti yoktu bende de. Sancı da yoktu.Rahim yumusamasi olmazsa suninin hic bir onemi yok bosa aci cekersin cocuk kasilip kakasini yapip yer dediler.anlamadm bu kadar zor olmamaliydi dogum
Benim bebegim 4 kilo olmus iri bebek41. Haftada açılmam başladı suni sancı ile dogum yaptım hiç belirti yoktu bende de. Sancı da yoktu.
Gecmis olsunNiye uzuluyorsun .. Bak benim bebegim hasta dogdu ben saglamim neye yarar .
Ben de 2 ay once dogum yaptim bizde bir kere denedik. Genisleme olmus tbiki o gunden beri esimle yakinlasmadik hani artik ben de cekinir oldum ondan uzaklastik iyice. Zaten dogumdan beri ayri yataklarda yatiyoruz her gece agliyorum bebegi uyutup uyutup bir sey de diyemiyorum yqkinlasmaya calisiyorum yavas yavas. Internette arastirdim tongkat madura diye bir sey var g3cici olarak vajinayi darlastiriyo ondan siparis verdim dun yarin gelicek. Yanlis yonlendirmek istemem denicem ben bi olumlu sonuc alirsam ya da almazsam yazarim yine. Cinsel anlamda yakin olana kadar onu kullaniicam ose yararsa. Eskiden cinsel sorunumuz hic yoktu bizimde. Malesef kadin olmak zor isteIsyan etmek istemiyorum ama bir evliligim temelinde cinsellik de varken ben kadınlığını kaybettim 3 ay olacak doğum yapalı bombos vajinam var mi tedavisi ameliyatlar duzeltirmi bu durumu hala niye dikişlerim.agriyor rabbim verdiyse bunu vardır bir bildiği ama ben hepten çöktüm hıçkıra hıçkıra ağlıyorum bebeğine bakıyorum sakinleşmek için hamdolsun o sapa sağlam çok şükür rabbime ama ben çok umutsuzum akıl verin ne olur kimse ile paylaşamıyorum ruh gibi geziyorum
Canım eşinle paylaş bu durumu onu hiç kullanma.derim ben oylaması vajinama sokamam bende duydum ama cerrahi düşünüyorum şahsenBen de 2 ay once dogum yaptim bizde bir kere denedik. Genisleme olmus tbiki o gunden beri esimle yakinlasmadik hani artik ben de cekinir oldum ondan uzaklastik iyice. Zaten dogumdan beri ayri yataklarda yatiyoruz her gece agliyorum bebegi uyutup uyutup bir sey de diyemiyorum yqkinlasmaya calisiyorum yavas yavas. Internette arastirdim tongkat madura diye bir sey var g3cici olarak vajinayi darlastiriyo ondan siparis verdim dun yarin gelicek. Yanlis yonlendirmek istemem denicem ben bi olumlu sonuc alirsam ya da almazsam yazarim yine. Cinsel anlamda yakin olana kadar onu kullaniicam ose yararsa. Eskiden cinsel sorunumuz hic yoktu bizimde. Malesef kadin olmak zor iste
Acikcasi o ses bende de arasira oluyor ama hic takilmiyorum sahsenGeçecek mi inan geçmeyecek gibi geliyor eşle aramızda özenilen şeyler bitmiş gibi geliyor hatta evliligim ya bu yüzden yıkılırsa diye bile düşünüyorum şu asamada sağolsun bu sorun ikimizin sorunu bakıcaz çaresine doktora gidelim vs diyor kafani takma diyor ama nasıl takmiyayim takılıyor ıste. Genişlik yaşamadınız sanırım iğrenç ses geliyor ordan hatta bazen oturup kalkınca afedersin gaz kaçırır gibi çok üzücü eskiden kapalı olan orası sindi açık bilsem yaparmiydim diyorum da sezeryan olsam belki başka şeyler gelecekti vardır bir hayır diyorum
Valla bu durumda paylasamiyrum cekinir oldum iyice. Sogkluk girdi araya ne yapicam bilmuyorum yaCanım eşinle paylaş bu durumu onu hiç kullanma.derim ben oylaması vajinama sokamam bende duydum ama cerrahi düşünüyorum şahsen
Geldi canım artık olan da oldu şikayet edecek pek birşey yok kendim istedim böyle oldu nasip yaniResmen psikolojim bozuldu dogum hikayenize
Sikayet etseydiniz ya bu nasil normal dogum
Ne yazacagimi bilemedim psikolojik olarak bitmissiniz zaten
Cok ge mis olsun acil sifalar
Mutlaka suc duyurusunda bulunmalisiniz yanlarina kalmasin
Kimsenin 3 kg bebekle vajinasi bu hale gelmeeeez
Azıcık genişleme olsa bende normal karşılarım ama.hissizlik başka birşey canım bence enfeksiyon kaptım ve dikişlerim düzgün iyileşmedi doktor gayet güzel dikmişti çünkü hatta beğenmedi tekrar dikti eskisinden de sıkı oldi dedi iyileşirken birşeyler oldu ama ne oldu bilmiyorum yarın gidicem şuan ağrı kaşınma acı herşey var bakalım doktor ne diyecek
Acikcasi o ses bende de arasira oluyor ama hic takilmiyorum sahsen
Benim icin en onemlisi o igrenc agrinin gecmesiydi cok yuruyemezdim hep vajinamda agri hep boyle mi olcak diye anneme sorup duruyodum ama gecti
Ikincide yine kesilmedi ama yirtilma oldu o hemen iyilesti ne bir agri ne bir aci dedim bu supermis valla
Gecicek merak etmeyin genisleme de gayet dogal sonucta bi mucize gerceklestirdiniz icinizden bi insan cikardiniz ilerleyeb zamanlarda cok sorun ederseniz vajinaplasti olursunuz
Yani dikislerde bende hemen iyilesmemisti cok korkuyordum bakmaya bile elimi hic degdiremiyordum taharetlenirken falan cunku agrim coktu hissizlik kuruluk bunlar hep olagan seyler merak etmeyin bi sure sonra gecicek yani bende oyle oldu suan iki bebegim var ama hicbir sorunum yok azicik mesanemin sarkmasi disindaAzıcık genişleme olsa bende normal karşılarım ama.hissizlik başka birşey canım bence enfeksiyon kaptım ve dikişlerim düzgün iyileşmedi doktor gayet güzel dikmişti çünkü hatta beğenmedi tekrar dikti eskisinden de sıkı oldi dedi iyileşirken birşeyler oldu ama ne oldu bilmiyorum yarın gidicem şuan ağrı kaşınma acı herşey var bakalım doktor ne diyecek
Bende açılma vardı ama yavaş ilerliyordu o yüzden suni sancı verdiler ama rahim yumuşaması içinde başka bir şey yapıyorlar diye biliyorum ama ismini bilmiyorum onu da mesela sizin gibi olanlarda yapıyorlar çocuk büyük olunca veya erken haftalarda çocuğu almaları gerektiği zaman. Ben yurtdışında Doğum yaptım orda İnan ki normal Doğum olsun diye herşeyi deniyorlar sezeryan oranı çok az. Burda kimden duysam sezeryanla doğurdum diyor sebeplerde aslında sezeryano gerektirecek sebepler değil. Burda olsam iki doğumumda kesin sezeryan olurdu herhalde.Rahim yumusamasi olmazsa suninin hic bir onemi yok bosa aci cekersin cocuk kasilip kakasini yapip yer dediler.anlamadm bu kadar zor olmamaliydi dogum
Sanirim.sezeryan doktorlar icin daha kolay bir yontem.ona tesvik ediyorlar.39 haftadan beri sezeryan demesine ragmen normal dogum icin hala bekliyorum.40+2 oldum hala sancim yok.1 parmak kadar acilmam varmis sadece.son ay oldugu icin doktoruda degistirmek istemiyorm.keske yurtdisi gibi olsa burdaki zihniyet.saglik konusunda daha hassasiyet gosterilse.ozellikle suriyelerin geldiginden beri saglik imkanlari dahada kotuledi hastaneler kalabalik imkanlarimiz azaldi.ozellerde sezeryan taraftari boyleBende açılma vardı ama yavaş ilerliyordu o yüzden suni sancı verdiler ama rahim yumuşaması içinde başka bir şey yapıyorlar diye biliyorum ama ismini bilmiyorum onu da mesela sizin gibi olanlarda yapıyorlar çocuk büyük olunca veya erken haftalarda çocuğu almaları gerektiği zaman. Ben yurtdışında Doğum yaptım orda İnan ki normal Doğum olsun diye herşeyi deniyorlar sezeryan oranı çok az. Burda kimden duysam sezeryanla doğurdum diyor sebeplerde aslında sezeryano gerektirecek sebepler değil. Burda olsam iki doğumumda kesin sezeryan olurdu herhalde.
Hakkında hayırlısı olsun. Önemli olan senin saglıgını ve bebeğin saglıgını hangisi gerektiriyorsa o olması. Kendini çok şartlama normal dogum diye ikisinede hazırlıklı ol ne olacagını bilemiyoruz son anda başka problemler de olup sezeryana mecbur kalabiliyorsun.Sanirim.sezeryan doktorlar icin daha kolay bir yontem.ona tesvik ediyorlar.39 haftadan beri sezeryan demesine ragmen normal dogum icin hala bekliyorum.40+2 oldum hala sancim yok.1 parmak kadar acilmam varmis sadece.son ay oldugu icin doktoruda degistirmek istemiyorm.keske yurtdisi gibi olsa burdaki zihniyet.saglik konusunda daha hassasiyet gosterilse.ozellikle suriyelerin geldiginden beri saglik imkanlari dahada kotuledi hastaneler kalabalik imkanlarimiz azaldi.ozellerde sezeryan taraftari boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?