Normal doğum ve sonrası bem bur anneyim.ama bir kadın değilim ne olur akıl verin

Iste normal doğum yapan arkadaşlarda yazıyor kimse tam olarak benim gibi yasamamis biraz dışarıya attım kendimi iyi geldi ama hala mutsuzum hele birileri sezeryan diyince icim ciz ediyor sanki kendi elimle.kendime bunu yapmış gibi eksiklik hissediyorum.

allah yardımcın olsun
en kısa sürede şifasını versin
rabbim evladınızı size bağışlasın

Denedim ama randevu alamıyorum malesef
Niye ki ?
Ben hiç bı zaman tek doktora gitmem bitane sabit vardır arada başka doktora da giderim kendi doktorumu teyit etmek için bazen gözden kacirabiliyorlar diye ... Başka hastane başka doktor aynı hastanede başka doktor hiç sorun yaşamadım çok şaşırdım

Ankara'daki hastaneleri denemelisin belki çare olur. Üzüldüm adına gerçekten anlıyorum seni ben de yeni dogum yaptım. Hep acabalar var kafamda. Ne olacak, nasıl olacak diye. Hayırlısı olsun hakkımızda.

Ben de şaşırdım normal doğum komplikasyonu dilan diye düşünüp almadılar sanırım sorumluluk mu almak istemediler anlamadim

Ankara'daki hastaneleri denemelisin belki çare olur. Üzüldüm adına gerçekten anlıyorum seni ben de yeni dogum yaptım. Hep acabalar var kafamda. Ne olacak, nasıl olacak diye. Hayırlısı olsun hakkımızda.
Acaba etme hiç bendeki ki gibi ancak aşırı zor doğumlarda olur bu sıkıntıları yaşamazsın muhtemelen . Ankaradaki estetikçi doktorları araştırıyorum bakalım bir doktora randevu aldım.cuma günü bir muayene olayım da ondan sonra yol cizerim

Nasıl tekrar doğum yapabiliyorsun benim.bildigim vajina daraltma ameliyatından sonra tekrar doğum yaparsan tekrar genişleme oluyor ameliyat boşa gidiyor
Onu doktorunla konus bence ben ozel hastanede calismistim ameliyat olduktan sonra tekrar normal dogum yapmisti. He ama sonrasinda tekrar geldimi ameliyat icin onu bilemiyorum.

Nasıl randevu alamıyorsunuz belki başka şehire gittiniz belki doktor başka yere gitti Doğum yaptıran doktoru bulamazsanız ortada mı kalacaksınız yani. Bildiğim internettende randevu alınıyor öyle deneyin.

Çok geçmiş olsun
Konu hakkında bilgim yok ama üzülmeyin toparlarsınız inş.

Ald
Nasıl randevu alamıyorsunuz belki başka şehire gittiniz belki doktor başka yere gitti Doğum yaptıran doktoru bulamazsanız ortada mı kalacaksınız yani. Bildiğim internettende randevu alınıyor öyle deneyin.
Aldım cuma gününe normal.dogum hastaneleri de hep mhrsye dönmüş o yüzden ordada randevu bulunmuyor

Ama daha 3 ayda hemen toparlanmaz ki ben ufacık bir dikiş attırdım yüzüme 6 ayda yeni yeni toparlandı, doktor 1 yıl sürer dedi. Sırf dikişlerin geçmesi için dahi 1 yıl zaman var
Üstüne emzirmek hormonları etkiliyor, emzirirken ıslanma olmuyormuş mesela pek. Kayganlaştırıcı kullanımı tavsiye ediyorlar bu dönem için.
Sıkılaşma için de kegel egzersizleri işe yarar. Zaten darlık/genişlik denen olay oradaki kasların kullanımı ile ilgili bir mesele. İç kaslarınızı bilinçli ve ritmik hareket ettirmeyi öğrenirseniz eşinizin hayal edebileceğinden bile daha yetenekli bir partner olursunuz.

Bir de 3. Aydan bu konuyu dert etmeniz dahi, tensel anlamda uyumlu bir çift olduğunuzu gösteriyor bana göre, hiç canınızı sıkmayın o yüzden.

Ic organlarin tamamen normale donmesi icin maksimum suredir belki bilmiyorum ama vajina icin o kadar uzun sure yok.

Konunun normal doğumla alakası yoktur bence.bende kızımı normal doğumla dünyaya getirmistim kırk gün sonra ilk ilişkiye girdiğimde çok zorlanmıştık.hatta eşim içeriyi de mı diktiler demişti.bayagi da canım acımıştı.sizin durumunuza ilk defa rastladım.doktora giderseniz devamını yazın lütfen.

Kegel egzersizi yapıyorum ama pek ödemi yaramıyor anlamıyorum sinizdeki sıkıntıdan kaynaklı sanırım benim genişlik birde yara gibi hala çok açıyor akinti da var cuma gidicem doktora. Ama canım vajina o kadar sürmüyor ki iyileşmesi. Inşallah düzelirim tedavi ameliyat egzersiz vs eski halime döneceğimi bilsem inan böyle hırpalamazdım kendimi gerçi olan oldu artık ama bekleyip giricem bu süreçlerden geçenler yazsa belki daha yardımcı olurdu bana ama kimse yasamamis anlasilan

Benim durum baya karışık heralde herkes çok iyi iken ben böyle oldum vardır bir hayır bakalim

Benimde ilk dogumumda kesik atilmisti ve iyilesmesi agrinin gecmesi nerdeyse 8 ayi gecmisti merak etmeyin agri gececek biraz toparlandiktan sonra da kegel egzersizleri yaparsiniz

Normal dogumu cok istiyordum doktor sezaryan onerdi bebek 4 kiloymus ama ben beklemeyi sectim sancm gelirse diye.suan bunu okuyunca da cok tirstim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…