Normal doğum ve sonrası bem bur anneyim.ama bir kadın değilim ne olur akıl verin

Özelden eskiden bildiğim iyi bir doktora randevu almak istedim orası kabul etmiyor idrar ettim gene yok sadece muayene olucam dedim ama gene yok.

Randevu dahi alamadim direk doğum yaptığınız doktora gidin dediler hatta sadece muayene olmak istiyorum dedim gene de kabul etmediler bildigim iyi bir doktor ama nedense doğum yaptığin doktora gitmen gerek diyor

Rahim alınması değilse bahsettiğiniz şey,
Evet çok basit bir ameliyatla topalrnabiliyor annem 3 normal dogumdan sonra bu operasyonu yaptırdı 1 saatte çıktı

İki doğumumdan sonra Dr dikiş atarken lütfen biraz sıkı dikin diye rica ettim. Sağolsunlar iyi dikmişler eskiden olduğundan daha sıkıydı. Sizde diktirebilirainiz

valla ne hamıle ıken ne dogum sırasında nede sonrasında oyle depresyon huzun vs olmadı bu normal bır surec herkes yasıyor dogal bır surec sonucta yani

Bu kadar karamsar olup da her şeyi kafanızda büyütmenizin nedeni lohusalık.
Ben de 30 saat sancı bekleyip, sezaryene mecbur kalınca bir süre kötü psikolojiyi atlatamamıştım.
Sezaryen yüzünden 4 çocuğum olmayabilir diye ağlıyordum:))))
Ki yaşım 30. Hangi ara dört tane yapabileceksem:)
Lohusalık bitti, olur olmaz şeylere kafa takmam da bitti.
Sizin de lohusalık sonrası düşünce yapınız değişir, derdinizin çözümsüz olmadığını farkeder kafaya takmazsnız:)

3 ayda nasıl hemen eskisi gibi olsun yahu
Tam iyileşip eski forma kavuşması 2 sene vücut tam 2 senede eskiye dönüyor
Doktor izniyle spora başlarsınız kegel egzersizleri düzelir

Bende rahmin alındı sandım

Doğumumda sağ yumurtam komple alındı 38 cm yumurta kistim vardı Ender görülen bı kist
Tüm vucudumun düzeni bozuldu tedavi olmak zorunda kaldım nasıl kilo aldım ayı gibi oldum tüm duzenim vücudum bozuldu ben napim öleyim mi...

Lütfen bı sakin ol yahu geçecek hepsi :)

3 ay gecmis aradan bu yasadiginiz normal degil. Bende normal dogum yaptim hic dikis agrim olmadi 10 gun iconde dikislerim dustu. Ve eskisinden daha sıkı bir hale geldi col hizli toparlandi. 15. Gun ilk gunki gibi iliski oldu resmen.
Hemen kadin dogum uzmanina git dikislerin tutmamis olabilir. Intihaplanmis olabilir. Guzel bir muayene ol.
Baktin tiparlanmiyor cok basit bir ameliyatla sımsıkı olur hic uzulme.

Yok kiz ne yaptin ne 2 senesi cok hizli toparlaniyir vajina esnek bir yapisi oldugu icin dogumdan sonraki 15. Gun gayet normale donmustu benim.

Vajina mi genisledi.ben sezaryan tercih ettim kendi istegimle ama bir kac arkadastan bildigim toparlamasi biraz zaman aliyormus.bekleyin biraz
Doktoruniz yonlendiri zaten
Bir sure sonra kegel egzersleride yaparsiniz.

bende sezeryan oldum dıkıslerın oldugu yerı hıssetmıyorum oda oyle bısey olabılır mı

plastik cerah değil canım jinekologlar yapıyor üzülme herşey düzelir.

bende sezeryan oldum dıkıslerın oldugu yerı hıssetmıyorum oda oyle bısey olabılır mı
Anlamadim sorunuzu pardon?
Sezaryen oldum ben kendim tercih ettigim icin.
Normal dogum yapanlarda ise dikisler 10 gun icinde iyilesiyor en fazla 3 ay icinde toparlaniyor vajina bildigim kadari ile.
Sizin karninizi hissetmemeniz normal benim 9 yil oldu hala minik bir alani hiseetmem zaten sizin yeniyse ic dikisler iyilesirken muthis kasinacak karniniz ama kasidiginjzi hissetmeyecksiniz komik bir duygu : ))

Yok canım değil vajina farklı toparlanması gerekiyor sezeryan kesi yeri hissizlik kalımıza olabiliyor benim sezeryan yerim iyileşti mesela hissizlik yok ama 3 seneyi buldu

Yok kiz ne yaptin ne 2 senesi cok hizli toparlaniyir vajina esnek bir yapisi oldugu icin dogumdan sonraki 15. Gun gayet normale donmustu benim.
Heee bilmiyorum canım bana doktorum 2 seneden önce vücut ilk günkü haline dönemez dıştan iyileştir ama vücudun, rahmin, dolaşım sisteminin, hormonların oturması 2 sene dedi.
Rahmin hemen toplanması için kegel egzersizi önerdi birde

İki doğumumdan sonra Dr dikiş atarken lütfen biraz sıkı dikin diye rica ettim. Sağolsunlar iyi dikmişler eskiden olduğundan daha sıkıydı. Sizde diktirebilirainiz
Benim dikişlerim de sıkıntı oldu muhtemelen doktor sıkı dikmeye çalıştı zaten ama dikiş ipine reaksiyon gösterdi vücudum dışarıdakiler bile sıkıntılı içindekileri hiç bilmiyorum.eoizyo tarafı iç e göçmüş gibi ve değişik kaynamış gibi

Ben kegel yapıyorum zaten ama siklasmasina yardim etmedi idrar kaçırma vs problemlerime çok şükür yardımcı oldu.2 sene vücudun toparla masi duruyor hormonal.olarak da ama vajen için değil bu durum

Sen şanslısın o kadar erken de olmayabilirde benimki çok uzadı benim dikişlerimde sıkıntı oldu belkide doktor ameliyat la hem idrar torbami kaldırırız derken düzeltme yapacak ama ben olmuşken estetik olsun görünüş de beni rahatsız ediyor sert kalan epizyo dikisim dr düzelsin istiyorum.canimi yakıyor cunku

O kadarmerak ettimki foto istiycem nerdeyse.. kizlar bu vajina estetigi olanlar.. cinsellikte fark oluyo mu acaba? Estetik olanlar dis tarafimi ic taraftada birseyler yapiyolar mi?

Ben kegel yapıyorum zaten ama siklasmasina yardim etmedi idrar kaçırma vs problemlerime çok şükür yardımcı oldu.2 sene vücudun toparla masi duruyor hormonal.olarak da ama vajen için değil bu durum
anladım... Ozaman doktora gitmek en iyisi başka bı doktora gorunun olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…