Özelden eskiden bildiğim iyi bir doktora randevu almak istedim orası kabul etmiyor idrar ettim gene yok sadece muayene olucam dedim ama gene yok.Bizim kadinlarimiz da genel olarak anneyim artik psikolojisi cok yerlesmis tamam cocugu saglikli cok sukur zaten bunun icin cok mutludur kendiside ama ayriyetten bir kadin tabiki sorun edebilir boyle birseyi iliskiden haz almiyor ne esi ne kendisi ustelik idrar kacirma vs gibi problemleri var 3 ay olmus ve iliski icinde 3 ay erken falan da degil psikolojik olarak bir sorun olur isteksizlik ozaman baska ama fiziksel olarak sikintilar yasiyor siz doktorunuzu kesinlikle degistirin gittiginiz diger doktor kendi doktoruna git demis ama bu da cok sacma ne alaka hayatin boyunca o doktora mi gidicen devlete gidiyorsan hekim secme hakkin zaten var ama ozel bir yere gitmen daha iyi olur internetten doktorlara soru sorabilcegin siteler var onlarada danisabilirsin cozumu mutlaka vardir o konuda canini sikma baska kadinlarinda basina geliyordur bu tarz seyler en kisa zamamda cozersin umarim
Randevu dahi alamadim direk doğum yaptığınız doktora gidin dediler hatta sadece muayene olmak istiyorum dedim gene de kabul etmediler bildigim iyi bir doktor ama nedense doğum yaptığin doktora gitmen gerek diyorÇok geçmiş olsun. Şu dogumu yapan doktor dışında muayene olamama olayını biraz detaylandirsaniz ordan yardımcı olalım. Randevu mu alamadınız yoksa muayene oldunuz ve doktor sıkıntılarını kendi doktorun ile mi çöz dedi. Aynı hastanedeler mi? Hangi sehirdesiniz?
valla ne hamıle ıken ne dogum sırasında nede sonrasında oyle depresyon huzun vs olmadı bu normal bır surec herkes yasıyor dogal bır surec sonucta yaniNe güzel kaldığınız yerden devam etmişsiniz. O annelik hüznü çok değişik bir şey. Lohusalik zaten aynı şey sanırım. Ama gerçekten hüzün yaşıyordum. Garip bir duygu geçti gitti çok şükür.
Çok şükür değil canım.kime yaptırdıRahim alınması değilse bahsettiğiniz şey,
Evet çok basit bir ameliyatla topalrnabiliyor annem 3 normal dogumdan sonra bu operasyonu yaptırdı 1 saatte çıktı
Yok kiz ne yaptin ne 2 senesi cok hizli toparlaniyir vajina esnek bir yapisi oldugu icin dogumdan sonraki 15. Gun gayet normale donmustu benim.3 ayda nasıl hemen eskisi gibi olsun yahu
Tam iyileşip eski forma kavuşması 2 sene vücut tam 2 senede eskiye dönüyor
Doktor izniyle spora başlarsınız kegel egzersizleri düzelir
Bende rahmin alındı sandım
Doğumumda sağ yumurtam komple alındı 38 cm yumurta kistim vardı Ender görülen bı kist
Tüm vucudumun düzeni bozuldu tedavi olmak zorunda kaldım nasıl kilo aldım ayı gibi oldum tüm duzenim vücudum bozuldu ben napim öleyim mi...
Lütfen bı sakin ol yahu geçecek hepsi :)
Vajina mi genisledi.ben sezaryan tercih ettim kendi istegimle ama bir kac arkadastan bildigim toparlamasi biraz zaman aliyormus.bekleyin biraz
Doktoruniz yonlendiri zaten
Bir sure sonra kegel egzersleride yaparsiniz.
plastik cerah değil canım jinekologlar yapıyor üzülme herşey düzelir.Canım ben uzun zamandır bu estetik olayını araştırıyorum ama oda iyi elde yapılmazsa sıkıntı bir sürü yöntemi var birkere hangisi iyi kötü bilemiyorum ankaraya gitmeyi düşünüyorum bu durumla ilgili
Anlamadim sorunuzu pardon?bende sezeryan oldum dıkıslerın oldugu yerı hıssetmıyorum oda oyle bısey olabılır mı
Yok canım değil vajina farklı toparlanması gerekiyor sezeryan kesi yeri hissizlik kalımıza olabiliyor benim sezeryan yerim iyileşti mesela hissizlik yok ama 3 seneyi buldubende sezeryan oldum dıkıslerın oldugu yerı hıssetmıyorum oda oyle bısey olabılır mı
Heee bilmiyorum canım bana doktorum 2 seneden önce vücut ilk günkü haline dönemez dıştan iyileştir ama vücudun, rahmin, dolaşım sisteminin, hormonların oturması 2 sene dedi.Yok kiz ne yaptin ne 2 senesi cok hizli toparlaniyir vajina esnek bir yapisi oldugu icin dogumdan sonraki 15. Gun gayet normale donmustu benim.
Benim dikişlerim de sıkıntı oldu muhtemelen doktor sıkı dikmeye çalıştı zaten ama dikiş ipine reaksiyon gösterdi vücudum dışarıdakiler bile sıkıntılı içindekileri hiç bilmiyorum.eoizyo tarafı iç e göçmüş gibi ve değişik kaynamış gibiİki doğumumdan sonra Dr dikiş atarken lütfen biraz sıkı dikin diye rica ettim. Sağolsunlar iyi dikmişler eskiden olduğundan daha sıkıydı. Sizde diktirebilirainiz
Ben kegel yapıyorum zaten ama siklasmasina yardim etmedi idrar kaçırma vs problemlerime çok şükür yardımcı oldu.2 sene vücudun toparla masi duruyor hormonal.olarak da ama vajen için değil bu durumHeee bilmiyorum canım bana doktorum 2 seneden önce vücut ilk günkü haline dönemez dıştan iyileştir ama vücudun, rahmin, dolaşım sisteminin, hormonların oturması 2 sene dedi.
Rahmin hemen toplanması için kegel egzersizi önerdi birde
Sen şanslısın o kadar erken de olmayabilirde benimki çok uzadı benim dikişlerimde sıkıntı oldu belkide doktor ameliyat la hem idrar torbami kaldırırız derken düzeltme yapacak ama ben olmuşken estetik olsun görünüş de beni rahatsız ediyor sert kalan epizyo dikisim dr düzelsin istiyorum.canimi yakıyor cunku3 ay gecmis aradan bu yasadiginiz normal degil. Bende normal dogum yaptim hic dikis agrim olmadi 10 gun iconde dikislerim dustu. Ve eskisinden daha sıkı bir hale geldi col hizli toparlandi. 15. Gun ilk gunki gibi iliski oldu resmen.
Hemen kadin dogum uzmanina git dikislerin tutmamis olabilir. Intihaplanmis olabilir. Guzel bir muayene ol.
Baktin tiparlanmiyor cok basit bir ameliyatla sımsıkı olur hic uzulme.
anladım... Ozaman doktora gitmek en iyisi başka bı doktora gorunun olmazsaBen kegel yapıyorum zaten ama siklasmasina yardim etmedi idrar kaçırma vs problemlerime çok şükür yardımcı oldu.2 sene vücudun toparla masi duruyor hormonal.olarak da ama vajen için değil bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?