doktorların ne kadar normal doğumu önerdikleri belli zaten arkadaşlar... bazı hastanelerde neden yöneldikleri de ortada... benim herşey yolunda gidiyodu ben istesem de doktorum yapmazdı zaten ama yengemin bebeği makat gelişliydi normal doğurtup bebeğin ölümünü göze alacak değiller herhalde... tabiki böyle durumlarda sezaryen kurtarıcıdır... ama doğumdan habersiz olanlar ille de sezaryen diyolar daha hamile kalır kalmaz... şu da bi gerçek arkadaşlar normal doğum yapanlar daha iyi kilo verebiliyor ve bebekleri daha az hastalanıyor... bebek vajinadan geçerken bile hastalıklara karşı koruyucu antikorlar(antibiyotikler) alıyorlar bennormal doğujm yapmış biri olarak her zaman savunacağim ama riskli bi durum sözkonusu ise ona da saygım sonsuz
Sayın Üyeler,
ikili tartışmalar,saygısızlık,hakaret yasak ve uyarı alma sebebidir.
Lütfen tartışmayınız,topik içeriğine uygun yorumlar yazınız.
Sayın Üyeler,
ikili tartışmalar,saygısızlık,hakaret yasak ve uyarı alma sebebidir.
Lütfen tartışmayınız,topik içeriğine uygun yorumlar yazınız.
beeennn 7 aralık 2010da guzel bı dogum yaptım,son yrım saat harıc cok acı cekmedım,rabbım herkese boyle dogum nasıp etsın
selam bende 9 sene önce normal doğumla oğlumu dünyaya getirdim size katılıyorum anne ve çocuk için bir tehlike yoksa normal doğumu sonuna kadar destekliyorumEkim ayında ben de normal doğum yaptım.
Eğer bebek ve anne açısından bir sorun yoksa normal doğumu destekliyorum.
ikizlere hamile olup normal doğum yapan var mı?
alminacınar cvp ın için çok teşekkür ediyorum.birkaç sorum olacak size.ben normal doğum düşünüyorum eğer normal gerçekleşmezse sezeryanla doğum gerçekleşirse yapıştırma mı dikiş mi önerirsiniz.doğumdan ne kadar süre sonra toparlanabildiniz?hala sancılarınız oluyor mu?ben normal doğum istiyorum fakat bebişlerimin sağlığı için elbette sezeryan olurum.şimdiden cvplarınız için çok teşekkür ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?