Normal Doğum Yapan Anneler: Biz kaç kişiyiz?

arkadasim sancilar adet sancilarinin bayaa bi siddetlisi seklinde diyim.ama bence kendini hic biseye hazirlama.oluruna birak cekecegin en fazla 1 gün, hos ben 26 saat sanci sonucu dogurdum ama olsun.bi daha hamile kalacak olsam beni korkutacak bisey degil öyle söyleyeyim.okadar sancinin sonunda birden hersey oluverdi.canim oglum dünyaya gözlerini acti.doguma esimde girmisti.kordonunu ona kestirdiler sonra benim gögsüme koydular.sicacikti.agzi ile nerem denk gelirse emmeye calisiyordu.esimle birlikte mutluluktan hüngür hüngür agladik.ömrümün en güzel anlariydi.bence sende cekecegin aciyi degilde bu güzel anlari düsün.nacizane tavsiyem budur...

bende normal dogum yaptim hemde 2 kez ilk dogumum 14 saat sürdü felaket bir sanciydi ama bebegimi görünce bir anda bütün o yorgunlugum gecti ikinci dogum ise 4 saat sürdü müthis bir duyguydu ebeler bile henüz hazirlanamamisti darisi sizlere ve tüm anne adaylarina

bende normal doğum yaptım.çoğu kişinin anlattığına göre benim doğumum çok kolaydı.suni sancı verdiler.hastaneye gittiğimde zaten 4-5 cm açılmam vardı.suni sancıyı taktıklarında saat 13:30 du.kızımı kucağıma aldığımda saat 15:00 dı.yani 1,5 saat sancı çektim ama doğumum çok kolay oldu.sancılarda çok canımı yakmadı.en güzeli normal doğum minik kuzumun ilk ağlamasını, herkesten önce benim görmem süper bişey

yaw arkadaşlar nasıl yaptınız ben evliyim de hamile filan değilim ama iğne vurunmaktan bile ağlayan biriyim.çok korkuyorum hamile kalacam diye ben ne yapcammmm.nasıl doğuracam..

ben daha dogum yapmadım kızalr ama genelde bakıyorum hep sezeryan inşallah benımkıde normal olur

bende normal dogum yaptım ,ve cok memnunum herkese tavsıye edıyorum

merhaba arkadaşlar ben de artık son günlerini yaşıyorum hamileliğimin doğumdan korkmuyorum bi an önce kızımı görmek istiyorum normal görünüyo şimdilik inşallah bi aksilik çıkmazama kızım boynundaki kordondan bi türlü kurtulamadı doktorum sorun olmaz diyor ama ben yinede tedirginim bide doktorum girmicek doğuma ebeler yaptırıcak o yüzdende biraz endişeliyim sizin başınıza gelldimi böyle bişey kordon dolanması warmıydı bebişinizde bi problem oldumu 3 tur dönmedikten sonra normal olabiliyomuş ama işte takılıyo yinede insan

bendee normal dogum yaptım sancım coktu ama genede korkmuyordum ta kii induksiyon verilene kadar ondan sonrasını anlatmıyım.ama şiimdi tonbalak prensesim 6 aylık oldu onun bana bakışı gülüşü herseye degermiş..

Normal doğum yapan anneler : Biz kaç kişiyiz çok merak ediyorum fisfisfis?? Bi çok kişi sezeryan olmuş gibi geliyor bana. Benim gibi normal doğum yapan kaç şanslı anne var?? yerimsenibenyerimseniben

ben yenı üye oldum bse sormak istıyorum.normal doğum düsüyorum ancak gece sancı gelınce hastanede doktor bulunuyomu yoksa ebelermı grıo

normal doğum yaptım, suni sancıyla... kesinlikle normal doğum tavsiyemdir, ters bir durum sözkonusu değilse tabi...

arkadaşlar normal doğumunuz kaçıncı haftada gerçekleşti ve doğum sonrası kaç günde toparlandınız

bende epidural normal dogum yaptımm. :teytey: hiç agrım yoktuu çook kolay bir dogum geçirdim hemende atlattım eve geldim temizlik bile yaptım sadece dikişlerim 15 gün falan biraz açıdı oda, sonra geçtii. tavsiye ederimm 38. haftamda dogum yaptım.a.s.

40. haftamda normal dogum yaptım tam gününde geldi mini kuzum
gece 2 de başladı sancı 6,30 da dogdu prenses
cok zor bir olay degil bence bir daha ki dogumumu da epüdral yapcam yine normal olcak
dikişler biraz yaktı canımı oda sezeryan da da var zaten

benimkide normal dogumdu suni sanciyla sona dogru dayanilmaz hale gelmisti esime hatta tamam istemiyorum cikarmasinlar kalsin icimde demisim sayiklamisim yani yinede o aciyi cekmek bile cok guzel

selam arkadaşlar a.s.
bende nasip olursa kasım annesi olacagım ama dogum için korkum var biraz yaşadıgım yerde epiduralle normal dogum yapma şansım yok istiyorum aslında normal olsun diye ama korkuyorum işte
siz normal dogum yapmış anneler gercekten dayanılmayacak kadar cok mu zor oluyo bu dogum yada kolay olması için yapmam gereken herhangi öneriniz var mı
hepinize teşekkür ederim allah bebişlerinizle beraber saglıklı uzun ömürler versin hepinize

merhaba normal doğum yapan anneler bende normal doğum istiyorum ve tabiki korkuyorum ama korkunun yanında bende büyük bir utançta var ya doğum anında çıplak mı oluyosunuz yoksa üstünüze b,şey giydiriyolarmı bunlar çok kafma takılıyor birde normal doğumun ne zaman olacağı bilinmez doğuma gittiğinizde temizmiydiniz yani ben düzenli her ay ağdacıya gidiyorum ama ya uygunsuz bir anımda olursa kimseye rezil olmak istemiyorum of kızlar kafama takılıyor işte :1no2:

bende normal doğum yaptım 15 temmuzda topam 4 saat sürdü doğumum sancısıyla brbr 25 dk içinde bebeğimi kucağıma aldım biraz zor oluyo ama normal doğum en iyisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…