Yedi sene önce ben de senin gibi düşünüyodum.Bir daha asla diyodum.Ama şimdi 2. bebeği bekliyorum ve çooooooook mutluyum.:dance:İlkinde o kadar sıkıntı çekmemem karşın bunu da normal doğum yapıcam hayırlısıyla.:sm_cool:bende normal doğum yaptım temmuz 18 de bi daha yapmayıda düşünmüyorum benim için çok büyük bi çılgınlıktı
o an keşke sezeryan olsaydım dedim sonra iyiki normal olmuş dedim
ama dedim yaa çook zordu ve daha istemiyorumm
23 gün önce epidural normal doğum yaptım. Herkese tavsiye ederim. 10 dk da doğurdum kızlar
Bende normal doğum yaptım. Yedibuçuk saat sancı çektim tabi suni sancı. Ama beni bitiren dikiş kısmıydı. Herşeyin normalini doğalını yaşamaktan yanayım. Sağlık sorunu olursa tabiki başka yollar deneyebilirim ama çocuğumu doğduğu an görmenin mutluluğunu yaşadım. Mosmor ve buruşuktu. Allah bu mutluluğu tüm isteyenlere yaşatsın inşallah. Eğer ikinci çocuğumda olursa ve herşey yolunda giderse tekrar normal doğum yapmak istiyorum. Bu arada hepinizin evladına sağlık dilerim.
plesentayı ben de çok merak ediyorum kızlar. bir de erak ettiğim normal doğumda başınızda kaç kişi oluyor? yani doktor, ebeler vs toplamda kaç kişi? dikişte uyuşturmadan mı dikiliyor?
Bende normal doğum yaptım. Yedibuçuk saat sancı çektim tabi suni sancı. Ama beni bitiren dikiş kısmıydı. Herşeyin normalini doğalını yaşamaktan yanayım. Sağlık sorunu olursa tabiki başka yollar deneyebilirim ama çocuğumu doğduğu an görmenin mutluluğunu yaşadım. Mosmor ve buruşuktu. Allah bu mutluluğu tüm isteyenlere yaşatsın inşallah. Eğer ikinci çocuğumda olursa ve herşey yolunda giderse tekrar normal doğum yapmak istiyorum. Bu arada hepinizin evladına sağlık dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?