Normal Doğum Yapan Anneler: Biz kaç kişiyiz?

kızlar bende 2 çocuğumuda normal doğurdum ama suni sancıyla çok zordu.tabiki onların yüzlerini görünce hepsi bitti normal doğumdan yanayım ama ben bi daha düşünemüyorum çok zordu çok zorrrrrr ölğmden döndüm rsmen

bende 2 cocugumu normal dogurdum ben hemşireyim ve normal doğumdan yanayım ameliyathanede çalışınca insan o masaya yatıp kendini kestirmek istemiyor

bende normal doğum yaptım temmuz 18 de bi daha yapmayıda düşünmüyorum benim için çok büyük bi çılgınlıktı
o an keşke sezeryan olsaydım dedim sonra iyiki normal olmuş dedim
ama dedim yaa çook zordu ve daha istemiyorumm

Yedi sene önce ben de senin gibi düşünüyodum.Bir daha asla diyodum.Ama şimdi 2. bebeği bekliyorum ve çooooooook mutluyum.:dance:İlkinde o kadar sıkıntı çekmemem karşın bunu da normal doğum yapıcam hayırlısıyla.:sm_cool:

ya bende sunısancıyla dogurdum su an bıle gozlerım doluo yazarken dunyanın en guzel seyı o anı yasamaktı otesı yok yani we cok dua ettım ıns normal dogum yaparım dıe we allaha sukur yaptım cok mutluyum oglusum su an 7 aylık canım bebegım benım .....:)

Ben de 05.03.2008 de suni sancıyla 10 saat süren bir doğumla oğluma kavuştum. Çok zor ama bir o kadar da güzeldi.Kendimi çok şanslı hissediyorum. Allah normal doğum isteyen her kadına bu müthiş duyguları yaşatsın.

Bende normal doğum yaptım. Yedibuçuk saat sancı çektim tabi suni sancı. Ama beni bitiren dikiş kısmıydı. Herşeyin normalini doğalını yaşamaktan yanayım. Sağlık sorunu olursa tabiki başka yollar deneyebilirim ama çocuğumu doğduğu an görmenin mutluluğunu yaşadım. Mosmor ve buruşuktu. Allah bu mutluluğu tüm isteyenlere yaşatsın inşallah. Eğer ikinci çocuğumda olursa ve herşey yolunda giderse tekrar normal doğum yapmak istiyorum. Bu arada hepinizin evladına sağlık dilerim.

kizlar yaaa yazilarinizi okudum tekrar tekrar korktum dogumdan (
benim ilk hamileligimde sancim gelmedigi icin ve bebegin cok az suyu oldugu icin suni sanciyla (normal dogum )yapildi tam 8 dk sürdü :))
o 8 dk ben neler cektim anlatamam wazgecmistim resmen dogumdan gitmek istedim hemsireler birakmamislardi ....... düsünüyorum ya simdi daha uzun sürerse ? iki üc saatlik agrida ben kafayi yerim walla ........allah hepimizin yardimcisi olsun bol bol hareket edelim ki kolay bi dogumumuz olsun arkadaslar

amin canim , dikisler gercekten berbat ..heleki sonraki bir hafta...... :bbo:

30 10 2006 da normal doğumla ikizlerimi aldım kucağıma.hep normal istedim sezeryandan korktum.herşeyde bir hayır var işte.bebeklerim 34.haftada doğdu küveze girdi.onlara süt vermek için öyle çok koşuşturdum ki ordan oraya anlatamam.sezeryan olsaydı böyle olmazdı ama.onların yüzünü gördüm seslerini duydum ve bol bol ağladım sevinçten.:a015: en zoru dikiş kısmıydı öyle acı olamaz.ha birde plesantayı bile gördüm ebeye gösterirmisiniz dedim.oda gösterdi.normal olarak bir ikiz daha doğururum inanki.kaydirigubbakcemile5

plesentayı ben de çok merak ediyorum kızlar. bir de erak ettiğim normal doğumda başınızda kaç kişi oluyor? yani doktor, ebeler vs toplamda kaç kişi? dikişte uyuşturmadan mı dikiliyor?

plesentayı ben de çok merak ediyorum kızlar. bir de erak ettiğim normal doğumda başınızda kaç kişi oluyor? yani doktor, ebeler vs toplamda kaç kişi? dikişte uyuşturmadan mı dikiliyor?

cnm benim basimda iki ebe vardi ,dogumumda doktor yoktu ..
dikisleride walla uyusturmadilar sanirim ki okadar cok acidi ..... ebe bana kizmisti dogumu atlattin buna mi aciyor diyorsun diye ..gercekten aciyor ama cok asiri degil yani abarrtilcak bisey degil zaten saatlerce dikis atilmiyor ....

Bende 05.08.08 de normal doğum yaptımm..oğluşuma kavuştumm paşamaaiyikide normal doğum yapmışım toparlanması kolay olduu..çok dua ettim rabbim gönlüme göre verdii..

yaşımda 18 genç anne oldumm çok mutluyummmmm:dance:

31.05.2008 de bende normal dogum yapdım süni sancıyla bagıra bagıra ama sezaryandan bin kat iyi 15 dakikadan sonra cocugnu kucagna alıon

Canım bu dikiş kısmı nasıl oluyorki

bende suni sancıyla normal doğum yaptım zordu ama değdi inşallah ikiciyide normal yapacam :)

bende 25 şubat ta suni sancıyla 2 saat içinde normal doğum yaptım kızımın doğupta göğsümde yattığı anı hiç unutamam minik mucizem iyiki doğdun...

:bende normal dogum yapanlardanim bencede cok fazla sezeryan yaptiran var gerekli gereksiz herkes sezeryan yaptiriyor acikcasi sözüm kimseye degil ama türkiyede özellikle sezeryani doktorlar cok syk yapiyorlar az bi zor gelse beklemek hemen sezeryana dönüyorlar ya fazla para kazanmak icin yada zamandan tasaruf etmek icinmi bilmiyorum ama benden tavsiye gerekli kalmadigi sürece sezeryan yaptirmayin arkadaslar dogumdan bende cok korkmustum bi arkadasimizin dedigi gibi igneden bile korkan insandim ama bise bebegimi düsündüm normal dogum onun icinde saglikli olacagini ve annesine hasret kalmayacagini düsündükce normal dogum daha agir basti hasret derken normal dogumda hemen kucaginiza aliyorsunuz ki benim oglum 1.5 gün yanimda degildi nefes sorunu oldugu icin ben ozaman bile özlemistim onu ki sezeryan olduktan sonra ilgelenememeyi düsünemiyorum bile. neyse arkadaslar biraz uzun yazdim kusura kalmayin ama benim fikrim bu herkese hayirli dogumlar diliyorum sag saglim herkese kucagina almayi nasip etsin allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…