ben yenı üye oldum bse sormak istıyorum.normal doğum düsüyorum ancak gece sancı gelınce hastanede doktor bulunuyomu yoksa ebelermı grıo
kızlar ya şu an en yakın arkadaşım hastaneye yatmış doğum için onunki de normal olacak sanırım sancısı yokmuş belki de strestendir diyorum ay inşallh kolay olur o da çok korkuyordu.....
arkadaşlar,ben de ilk bebişime hamileyim ve doğuma çok az kaldı.karnım burnumda yani.inşallah normal doğum yaparım diyorum dua ediyorum.epiduralden çok korkuyorum ve yaptırmayı düşünmüyorum.
eski usul doğum yapanlar:çok acıyor mu?şimdi bana bebeğini kucağına alınca herşey geçiyor demeyn.orası malum.zaten sabırsızlıkla o anı bekliyorum da,işin o yani şöyle dursun acı var mı acı?nasıl bir acı?kafamçokkarıştıbazen yalancı sancılarım oluyor nasıl diyeyim sanki birisi bana döner bıçağı saplıyor.(daha önce çok saplandı ya nasıl bir benzetmeyse bu)acaba o acının çok daha büyüğü gibi mi?kendimi neye karşı hazırlamalıyım?işte kendi deneyiminizi anlatın.
korkmam merak etmeyin.bebişimi sağlıkla bi kucağıma alsam Allah ın izniyle daha ne isterim ki?:teytey:
merhaba arkadaşlar ben de artık son günlerini yaşıyorum hamileliğimin doğumdan korkmuyorum bi an önce kızımı görmek istiyorum normal görünüyo şimdilik inşallah bi aksilik çıkmazama kızım boynundaki kordondan bi türlü kurtulamadı doktorum sorun olmaz diyor ama ben yinede tedirginim bide doktorum girmicek doğuma ebeler yaptırıcak o yüzdende biraz endişeliyim sizin başınıza gelldimi böyle bişey kordon dolanması warmıydı bebişinizde bi problem oldumu 3 tur dönmedikten sonra normal olabiliyomuş ama işte takılıyo yinede insan
benim dogumum 8 dk sürdü :))))
bende hastaneden yürüyerek ciktim evime gittim bide yemegimi felan yaptim
:
sen çok hızlıymışşın:teytey:ne güzel inşallah bnmkıde ole olur ama yurt dışının faydası var heralde..banada dua et cok az kaldı:Saruboceq:
kızlar normal doğumda suyunuz gelince ve sancılar başlayınca ne zaman hastaneye gitiniz? ne zaman, ağrı kaç dk ya indiğinde gitmek lazım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?