Normal Doğum Yapan Anneler: Biz kaç kişiyiz?

bende 17 nisan da normal doğum yaptım.o kadar zor olmadı benim.gece 2de sancımın gelmesiyle hastaneye gittik 6ya 10 kala oğlum dünyaya geldi.herkese normal doğumu öneririm.çok güzel bi duyguymuş..

ben çok şanslıyım.hastaneye gittik yalnızca 15 dk sonra doğum yaptım.hemde sezeryan için gün almışken aynı gün normal doğum yaptım.hiç acı çekmeden.ağrı eşiğim yüksekmiş sanırım.

bağıra bağıra çatır çatır normal doğurdum iyiki öyle doğurmuşum şimdi olsa yine öyle doğururum ( kızım bugün 15 günlük )

bende normal dogum yaptım bekeldıgım kadar zor olmadı yanı zordu ama uzun sürmedi gece 2.30 da suyum geldı hastaneye gıttık 5 de oglum yanımdaydı .hatta sıze soyle soyleyım dogumhaneye gırdıgımde esım ablama ben asagı ınıp bır abdest alayım demıs kısa sure sonra ablam esımı aramıs oldu dıye esımın abdestı bıle yarım kalmıs hala benle dalga gecer cok cabuk dogurdun dıye delikafadulden

öncelikle mevla hepimizin çocuğunu hayırlı etsin..
bende 9 ağustos ta normal doğum yaptım.sıkıntıyla geçen 9 aydan sonra elhamdülillah çocuğum beni hiç üzmedi ve kolay bi doğum oldu..ısrarla sezeryan isteyen biri olarak ben artık herkese normal doğumu tavsiye edebilirim...
bebeğini o ilk gördüğün an tüm acılara değer bence...
ve ilk defa doğum yapacaklara tavsiyemdir kimsenin doğum hikayesini dinlememeli...

:nazar:30/07/2010 normal doğumla bebeğimi allahın izniyle kucağıma aldım 6 gün geç geldi kızım gelmeyede nıyeti yoktu sunı sancıyla 12 yattım ama 6 ya kadar sancım olmadı sonra doktor patlattı suyumu 1,5 saat sonra kızımı kollarıma aldım inanılmaz bisey bebeğim dünyaya geldiği an o sancıyı ben çekmemiştim sankı hatta hiç sancı çekmemeiş gibiydim kordon dolanmıs kızıma neyse sağlıcakla aldım kızımı kucağıma allah herkeze nasip etsin doğumhaneden de yürüyerek çıktım

30,09,2009 da doğum yaptım ben.sabah 7 de hastaneye gittik.9,45 te suni sancı verdiler.10,15 te oğlum doğdu...doktor önlüğü giyip gelene kadar bebek çoktan doğmuştu bile:)...tuhaf olan şey bebek doğduktan ilk başta kafamı kaldırıp bebeğe baktım sonra elimi karnıma koydum.karnım boşaldı diye ağladım:D...çok ilginç değilmi:)))))

ben de normal doğum yaptım.epiduralsiz.bir sorun yoksa normal doğum yapılmalı bence.çocuklarımız için hayat boyu ne zorluklara göğüs gereceğiz doğanın bize sunduğu doğum mu zor gelecek bize?:))anne olmaya hazırlanan birinin o acıya da katlanmayı göze alması gerekiyor.ben daha önce yaşamadığım içinnormal doğum sırasında çekeceğim acıları bilmiyordum ama benden önce milyonlarca kadın bunu başardıysa ben de katlanabilirim,dedim.
adı üstünde normal doğum işte.normali varken niye sezaryen olalım ki?
iyi ki normal doğum yapmışım diyenlerdenim.

ben de normal doğum yaptım.. doğumdan çıkarken 2. çocuğu kesinlikle sezeryanla doğurcam diyip duruyordum :D nedendi unuttum.. hemde daha 1 ay oldu doğum yapalı.. dikişlerim geçti çok rahatım şuanda.. sezeryan olsa ne olurdu bilmem ama şuanki halimden memnunum.. sadece doğum ihtimali bile varsa karnımı tıka basa dolduracağım 2. bebeğimde :D

7 Eylül de prensesim normal doğumla dünyaya geldi.Sezeryanı hiç düşünmedim,çok şükür Rabbimde nasip etmedi...

canım bende 6 saatte çatır çatır doğurdum....son anlarda sezaryan die ağladım ama doktorum kararlıydı.ama doğumdan sonra hemen ayağa kalktım şimdi bebişim 6 aylık ikimizde taş gibiyiz kilolarımıda verdim ohhhhh...:)))))))ne mutlu normal doğum yaptım diyene:P

ben de normal dogum yapanlardanim:)) oglumu 2 saatte dogurdum.simdide hamileyim insallah onuda normal dogurmak nasip olur..:Saruboceq:

bende kızımı normal doğurdum.. ıkınmayı unuttum ilk başlarda... Ebe vakumlu şeyi gösterince korkudan ıkındım :roflol: ve kızım geldi dünyaya.. sanırım benim doğum nst kontorller falan toplam 3 saat sürdü... Ertesi gün ama yatağa oturayım derken kuyruk sokumu kemiğimi kırdım kafamçokkarıştı
çok becerikliyim dimi sempatiksalakcinni siz siz olun doğumdan sonra anihareket etmeyin yoksa benim gibi olursunuz :delphin:

dikişler yok denecek kadar azdı...

ve tuhaftır ki doğumdaki sancıları kötü şeyleri hatırlamıyorum bile... Sadece çitlembiğimin kokusu ve bakışları var aklımda...

5 ekim salı günü toplam 3,5 (1,5 saati hastane) saatte bebişimi normal doğum yaparak kucağıma aldım. 36+5 günlüktük henüz, sıkılmış oğluşumun canı içerde, erkenden geldi:) dikişlerim çok, ama iyileşiyorlar artık,üzerine oturabiliyorum en azından. doktor 2 sezeryan bitirirdim şimdiye kadar dedi dikiş sırasında. 3-4 ıkınmada bitirdim işi, şakaklarımdaki damarlar patlayacak sandım biara. sancı arada bırakmasa bayılır heralde insan. ama hamileliğim boyunca yaptığım sporun çok yararı olduğunu söledi doktorum,çabalarım boşa gitmedi, normal normal doğurdum bebişimi:)

baştan beri normal istiyordum normal doğurdum çok şükür. epiduralli olduğu için çok rahat geçti. yine olsa yine doğururum:))

bende normal doğum yaptım. tam 14.5 saat sancı çektim. kendi sancılarımla doğurdum suni sancı vermdi doktorum. bebeğimi göğsüme verdiklerinde bütün acılarımı sıkıntılarımı unutmuştum.kuş gibi hafif hissediyodum kendimi. Rabbim isteyen herkese normal kolay ve çabuk doğumlar nasip etsin inş. tabi 2. ye bana da inş.:)

Back
X