Brnim bir hafta önden gidiyor bayrama gelebilir cifte bayram yaparız artık :)))
ay ne guzel olur valla :)
saglikla gelsinler de kuzucuklarimiz
aynen kuzum ya dolabini yerlestirdim bugun baya bir duygulandim :)Amin vanım inş :) ama zaman çabuk geçsin artık :)
aynen kuzum ya dolabini yerlestirdim bugun baya bir duygulandim :)
Ben zaten herşeye ağlıyorm geçen gün aldığım converselere sarılıp ağladım kızımı özledim gelsin diye
niye sinirleniyor? o bır de sinirleniyor mu@Angel1888
canim hickirdiginda kalp ritmi gibi gup gup zipliyor resmen icerde ileri haftalarda hissediyorsun.
mesela suan da hickiriyor baya hemde hickiriyor hem sinirleniyor ayaklariyla geriyo resmen :)
niye sinirleniyor? o bır de sinirleniyor mu
Doğsa da bayramda cicilerini giydirsem dio insan:)Sizin bebişlerin cinsiyeti ne hanımlar?takvime cinsiyet de eklense güzel olur.:)
oy kiyamam canim benim :)
ogle oluo esimin dedigi ee sen ota b.oka agliyorsun olmuyor ki boyle
Benim eşim çok gülüyor alıştı artık
Bu arada bizim kızlar aynı gün gelecek heralde benimkşde 1 hafta önde tam 22 yani :)))
Evet kız nasipse.benim adetlerim 24günde bir oluyordu ben de üç gn kala öğrenmiştim,doktor birkaç gün ilerde olması bundan olsbilir demişti.yavrumuza kavuştursun Mevlam.Senin adete göre doğum ağustos galiba?
bizimde 9 ay 10 günü doldurursa agustosBizimki dokuz ay on günü doldurursa temmuz ortası,ama ay sonundan sonra eli kulağında, her an tetikteyiz :)
yesinler onun sıkıntılı hallerinihickiriyor ya hickirmayi sevmedi sanirim kasilip duruyor ayaklariyla tittirebildigi kadar ittiriyor sanirim ki gogusum altindan cikacak ayaklari
yesinler onun sıkıntılı hallerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?