- Konu Sahibi ohcanimadeysin
-
Bende artık dogurmak istiyorum:)
Amin inşallah benimde çok hafif sancım var ve çok kuvvetli vuruyor bebek:) Karnım yirtilacak gibi oluyor...bende bendeeeeee senınle aynıymış canım gunumuz.ben cuma gunu gıdecegım dr a.dr um cumaya kadar gelmezse cuma yatış yaparız dedı ınş cuma gunu gelır bebegım bende normal dogum yapıcam. heralde sunı sancı olur gercı suan bırz bıraz sancı vr ama hayırlısı dogum yapınca yazalım bırbırımıze allah bır nefeste kurtarsın herkesi
İnanır mısın şuan benimde öyle acayip hareket ediyor garip şeyler yapıyor gelmeyecek bunlar sanırım. Yerlerı rahatAmin inşallah benimde çok hafif sancım var ve çok kuvvetli vuruyor bebek:) Karnım yirtilacak gibi oluyor...
Hayirlisiyla dogsunlar yaaa 9 ay gecti su son günler geçmiyor. ...İnanır mısın şuan benimde öyle acayip hareket ediyor garip şeyler yapıyor gelmeyecek bunlar sanırım. Yerlerı rahat
Ben hala doguramadim bekliyorum. Sen ne yaptın hayırlı haberlerin vardır inşallahİnanır mısın şuan benimde öyle acayip hareket ediyor garip şeyler yapıyor gelmeyecek bunlar sanırım. Yerlerı rahat
Canım ben ayın 16sında doğum yaptım.yakışıklı prensımı aldım kucağıma darısı sana inş.suni sancıyla normal doğum yaptım.sarılık ve enfeksıyon oldu bebeğim 5gun hast.yattık.şimdi evomızdeyız çok şukur.senin kı neden gelmiyor marak ettım şimdi.dogurunca yaz emi.allh kurtarsın bir nefes te inş.Ben hala doguramadim bekliyorum. Sen ne yaptın hayırlı haberlerin vardır inşallah
Bende dun yaptim canim suni sanciyla normal dogum benimkide. Benim kiz nazli cikti 4 gun gecikmeli geldi. Plesantada eskime başlamış o yüzden kendi sancimı bekletmedi doktorum. Sütum gelmiyor simdideE="lati lokum, post: 43220672, member: 656965"]Canım ben ayın 16sında doğum yaptım.yakışıklı prensımı aldım kucağıma darısı sana inş.suni sancıyla normal doğum yaptım.sarılık ve enfeksıyon oldu bebeğim 5gun hast.yattık.şimdi evomızdeyız çok şukur.senin kı neden gelmiyor marak ettım şimdi.dogurunca yaz emi.allh kurtarsın bir nefes te inş.
Hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.sutun de gelır ya benim 3. Günden sonra gelmişti[/QUOTE]Bende dun yaptim canim suni sanciyla normal dogum benimkide. Benim kiz nazli cikti 4 gun gecikmeli geldi. Plesantada eskime başlamış o yüzden kendi sancimı bekletmedi doktorum. Sütum gelmiyor simdide( bide bunla ugrasicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?