normal doğum yapanlar kaçıncı haftada doğum yaptınız

Herkes geç doğum yapmış yahu :) Ben ilkini 37+4 de yaptım. Şimdi ikinci için beklemedeyim şu an 36+4 deyim, haftaya çarşamba-perşembe gelse pek mutlu olurum :)

Bende artık dogurmak istiyorum:)

bende bendeeeeee senınle aynıymış canım gunumuz.ben cuma gunu gıdecegım dr a.dr um cumaya kadar gelmezse cuma yatış yaparız dedı ınş cuma gunu gelır bebegım bende normal dogum yapıcam. heralde sunı sancı olur gercı suan bırz bıraz sancı vr ama hayırlısı dogum yapınca yazalım bırbırımıze allah bır nefeste kurtarsın herkesi

Amin inşallah benimde çok hafif sancım var ve çok kuvvetli vuruyor bebek:) Karnım yirtilacak gibi oluyor...

36+5 ama oğlum normal kilodaydi yanlismu hesapladim acaba dedik maşallah şimdi 16 aylık olucak

Ben hala doguramadim bekliyorum. Sen ne yaptın hayırlı haberlerin vardır inşallah
Canım ben ayın 16sında doğum yaptım.yakışıklı prensımı aldım kucağıma darısı sana inş.suni sancıyla normal doğum yaptım.sarılık ve enfeksıyon oldu bebeğim 5gun hast.yattık.şimdi evomızdeyız çok şukur.senin kı neden gelmiyor marak ettım şimdi.dogurunca yaz emi.allh kurtarsın bir nefes te inş.

E="lati lokum, post: 43220672, member: 656965"]Canım ben ayın 16sında doğum yaptım.yakışıklı prensımı aldım kucağıma darısı sana inş.suni sancıyla normal doğum yaptım.sarılık ve enfeksıyon oldu bebeğim 5gun hast.yattık.şimdi evomızdeyız çok şukur.senin kı neden gelmiyor marak ettım şimdi.dogurunca yaz emi.allh kurtarsın bir nefes te inş.[/QUOTE]
Bende dun yaptim canim suni sanciyla normal dogum benimkide. Benim kiz nazli cikti 4 gun gecikmeli geldi. Plesantada eskime başlamış o yüzden kendi sancimı bekletmedi doktorum. Sütum gelmiyor simdide( bide bunla ugrasicam

ben de 40+ 5 teyken kendi sancımla başladı doğumum ama sonra açılma durunca suniyle desteklendi.

Bende dun yaptim canim suni sanciyla normal dogum benimkide. Benim kiz nazli cikti 4 gun gecikmeli geldi. Plesantada eskime başlamış o yüzden kendi sancimı bekletmedi doktorum. Sütum gelmiyor simdide( bide bunla ugrasicam[/QUOTE]
Hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.sutun de gelır ya benim 3. Günden sonra gelmişti

Bende dun yaptim canim suni sanciyla normal dogum benimkide. Benim kiz nazli cikti 4 gun gecikmeli geldi. Plesantada eskime başlamış o yüzden kendi sancimı bekletmedi doktorum. Sütum gelmiyor simdide( bide bunla ugrasicam
Hadi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün.sutun de gelır ya benim 3. Günden sonra gelmişti[/QUOTE]
İnşallah canım mama veriyorum mecbur simdilik

Kızlarr biz de 38+4teyiz. Kizcem cok hareketli hala. sanirim onun da gelmeye niyeti yok. 1 haftadir akinti seklinde geliyor nisanim. Ilk geldiginde pembe renkteydi doktora gittigimizde 2 cm acilma var nst de dogum sancisi ciktigi icin ben hissetmedim hic tabi dogum diye beni musade altina aldilar iki gun sonra hersey normal diyerek taburcu ettiler. O gun bugun bekliyoruz iste her an tetikte olmalisin vs vs. Ama tik yok :) hareketlerini bile saymama izin vermiyor cadinin gayet keyfi yerinde

1. Doğumum 40
2. Doğumum 40+1
3. Doğumum 37+ 6

3. Doğumumun erken olmasını ortanca çocuğumun beni çok yormasına bağlıyorum, birde o gün çoook ütü yapıp çok yorulmuştum.
Doğumlarımın üçüde normal oldu.

38+3 suan ve sabırsızlıkla bekliyoruz oglusumuzu kızım 41.hafta oldu Buda mi öyle olcak acaba artık günler çok zor geçiyor kızım normal olmuştu inş ogluma öyle olcak kesinlikle normal doğum onerimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…