normal doğum yapanlar yardım lütfen

oglananasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2009
621
2
96
37
İstanbul
28 haftalık hamileyim normal doğum yada epidural normal istiyorum ama muhtemelen normal olacak fakat doğurmak değil beni korkutan doğum anında makasla kesiyorlar ya ondan çok korkuyorum bikaç doğum videosu izledim hiç uyuştrmadan makas attılar normalde uyuşturup mu kesiyorlar yoksa direk mi veya kesmeden doğum yağılmıyor mu ne olur bana ayrıntılı bilgi verin kafam karışştı

canim korkacak bisey yok inanki dogum esnasinda onu hissetmiyorsun
uyusturmuyorlar önceden direk kesiyorlar ama dedigim gibi dogum aninda onu hissetmiyorsun bile
sadece dogumdan sonra dikerken uyusturuyorlar
ayrica herkesi kesiyorlar diyede bisey yok canim
sen son zamanini en güzel sekilde gecir bunlarla yorma kafani ayrica kaldiramiyorsan dogum videolarida izleme

nasıl uyuşturmuyolar ya ben uyuşturuyolar diye biliyorum. ?
arkadaşım sen doktorundan rica et hatta doktoruna sor şimdiden...

bende normal doğum yaptım baya bi dikişim vardı ama keserken hiç hissetmedim dikiş atarken uyuşturuyorlar hissetmiyorsun arkadaşa katılıyorum öyle görüntüleri izlemek se ni sadece endişelendirir eşimle bir tane daha çocuk düşünüyoruz :ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5sezeryan olmayı aklımdan bile geçirmem

çok teşekkürler ben doktoruma rica edeceğim mümkün olduğunca kesmesin esersede uyuştursun doğum videoları izlemek korkumuyor o kesme anı fena yapıyor

valla canim bildigim bukadar
ama doktorunla otur konus belki istegin dorultusunda uyusturulur
ama bence dogumdan korkmayan ondanda korkmamali inan duymuyorsun bile
ben dikerken yirtildimi dedim yok kestik demisti doktor
ama dedigim gibi doktorla konusmak daha iyi tabiki

ben yeni doğum yaptım.10 günlük oğlum var.doğum gerçekleştikten sonra kesik yok sandım.ayağa kalkmak istedim doktar dikiş atmamız lazım dedi.meğer doğum anında kesmiş ama ben hiçbirşey hissetmedim ne keserken ne dikerken.korkulacak hiçbirşey yok canım .hayırlı doğumlar şimdiden

Bende doğum yapalı 14 gün oldu, bende çok endişeleniyodum kesi atılması konusunda, boşuna düşünmüşüm valla, o anda hiç hissetmedim zaten sancı yetiyo sana, dikim anında uyuşturuyo doktor, birkaç gün canın yanıyo o da dayanılmaz değil, ben 2 gün sonra temizlik yapıyodum, birde bütün acılar doğana kadar, doğduğu anda gülmeye başladım hemde kahkahalarla, yani hiç takma kafana normal doğum çok güzel bi duygu gerçekten...

ben epidural normal doğum yaptım...hiç bişey hissetmedim ne keserken ne dikerken...3 gün acın oluyo..ama arkadaşın dediği gibi dayanılmayacak değil...tam haftasına hiç doğum yapmamış gibiydim...korkma sakın..allah hayırlı doğum nasip etsin inşallah...

merhaba, cok gecmiş olsun sağlıcakla buyutursun insallah,takip ettiğim kadarıyla bebeğin kilolu gidiyordu ama normal doğum yapmıssın bebeğin kaç kilo dogdu doğumun nasıl gecti

çok teşekkürler arkadaşlar moral oldu çok gerçekten doğum sancısına dayanabileceğime inanıyorum ama o kesik bana itici geliyordu sezeryanı bile o yüzden istemiyorum hiç

ben de arkadaşlara katılıyorum.5 yıl önce oğlumu dünyaya getirdim benim kesim oldu ve ben bunu odama yerleşince öğrendim doktorumdan.şimdi kısmetse 6 hafta sonra 2.bebeğimi kucağıma alıcam

merhaba, cok gecmiş olsun sağlıcakla buyutursun insallah,takip ettiğim kadarıyla bebeğin kilolu gidiyordu ama normal doğum yapmıssın bebeğin kaç kilo dogdu doğumun nasıl gecti

çok teşekkür ederim erze.ewet bebeğim kilolu gidiyordu.doğumdan 2 gün önce ultrasonda 3450 gözüküyordu.ama 4 kg olarak dünyaya geldi.ilk doğumumdu çok fazla normal doğum istiyordum.epidurale bile karşıyım o derece.Allah gönlüme göre verdi.doğumumda kolaydı.ama son 2 hafta her gün 1 saat yürüdüm sıcak su masajları yaptım ve bol bol hurma yedim.hastaneye gittiğimde 6 cm açılmıştı o kadarda dikişim yok 5 tanecik.Allah herkese kolay hayırlı doğumlar nasip etsin

zaten epiduralde uğuşuk oluyosun ayrıyetten uğuşturulmaya gerek yokki?? yanlışmı biliyorum yoksa

canım ben de normal doğum yaptım 4 aylık kızım var keserken uyuşturulmuyor direk kesiyorlar ama hiç bir şey hissetmiorsun o an ıkınıp başını çıkarmakla meşgul olduun için olsa gerek dikerkende 2 iğne yaptılar sora dşktşler benim hep iç hep dış dikişim vardı gece 1 e 20 kala doğum yaptım 2.5 ta odadaydım hiç korkma hiç bir şey düşünmüorsun hissetmiorsun bebeişini görüncede hepsi gidsior aklında böyle 4 ay geçincede hatırlayıp o kokruun öldüün bittiiin şeyleri gülümseyerek anıorsun

ayrıca tüm ARKADAŞLARA söylüorum asla doğum videosu izlemeyin aslaaaaaa diorum çünkü ben doum korkusu bilmezdim bir gece tesadüfen denk geldim izliim dedi sabahında suyum geldi korkudan ve 12.5 saat korkudan doğuramadım o yüzden bırakın o anı bebeğinizle keşfedin videodaki gibi olmuormuş ben 12.5 saat sora öğrendim inanılmaz bir duygu özlüorum o günlerimi heyecanlarımı gelecektede bu günlerimi özleyeceğim:)

ah ah 11 ay öncesi aklıma geldi bende doğumdan inanılmaz derecede korkuyordum ve bir çok doğum videosu izlemiştim.o yüzden de tırsmıştım.ama açıkçası sezeryan doğum daha korkutucu geliyordu.doktoruma illa kesmek gerekirmi dedim o da eğer biz kesmessek kendi yırtılr hem görüntü çirkin olur hemde dikişi zor olur dedi.
zaten kesildiğini bile anlamadım.hiç birşey hisetmedim ve çok kolay doğum yaptım sadece 3 defa ıkındım sonra bebeişim geldi.inşallah rabbim sanada kolay doğumlar nasip eder.

allah herkese senin kadar kolay dogum nasip etsin
bende cok istedim hersey normal olsun ama 27 saat sanci cekip sadece 2 santim acilmam olunca mecburen vurdurdum igneyi
ama gerekmedikce vurdurmasinlar bence sonradan cikiyor acisi
bel agrisi yapiyor mesela tabi herkese ayni etkiyi gösteririmi oda tartisilir

canım korkulacak hıç bırsey yok rabbım onu oraya nasıl yerleştırdıyse o sekılde çıkartacak
kesıyı herkeze yapmıyorlar eğer yeterınce rahım acılmışsa kesıye gerek kalmıyor
yok kesı lazımsada ığne ıle uyuşturuyorlar ve hiç anlamıyorsum
rabbım hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…