- Konu Sahibi oglananasi
-
ben yeni doğum yaptım.10 günlük oğlum var.doğum gerçekleştikten sonra kesik yok sandım.ayağa kalkmak istedim doktar dikiş atmamız lazım dedi.meğer doğum anında kesmiş ama ben hiçbirşey hissetmedim ne keserken ne dikerken.korkulacak hiçbirşey yok canım .hayırlı doğumlar şimdiden
merhaba, cok gecmiş olsun sağlıcakla buyutursun insallah,takip ettiğim kadarıyla bebeğin kilolu gidiyordu ama normal doğum yapmıssın bebeğin kaç kilo dogdu doğumun nasıl gecti
zaten epiduralde uğuşuk oluyosun ayrıyetten uğuşturulmaya gerek yokki?? yanlışmı biliyorum yoksa
çok teşekkür ederim erze.ewet bebeğim kilolu gidiyordu.doğumdan 2 gün önce ultrasonda 3450 gözüküyordu.ama 4 kg olarak dünyaya geldi.ilk doğumumdu çok fazla normal doğum istiyordum.epidurale bile karşıyım o derece.Allah gönlüme göre verdi.doğumumda kolaydı.ama son 2 hafta her gün 1 saat yürüdüm sıcak su masajları yaptım ve bol bol hurma yedim.hastaneye gittiğimde 6 cm açılmıştı o kadarda dikişim yok 5 tanecik.Allah herkese kolay hayırlı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?