- Konu Sahibi sebepsiz fxixrtxixna
-
arkadaşlar 16 kasımda normal doğum yaptım.dikişlerim çok ve popoma doğru atılmış.hala iyileşmedi.ipleri atmadı.oturup kalkarken gerilme ve hafif acı hissediyorum.bazen de kaşıntıbenneyaptımkihastaneden çıkarken dezenfekte için ilaç da vermemişlerdi.1 ay içinde iyileşmemesi normal mi sizce?CADIARZU
canimbende de oyle benimde 5dikisim vardi ama 15 gun sonra doktor kendisi aldi yan tarafa dogru kesilmis kirmizi ve tas gibi sert endiselendim simdi normal mi acabaya kızlar benim dısarıda 5 dikişim vardı hepsi döküldü sükür ama dikiş izlerinin üzeri dokunduğumda tas gibi. bir cizgi boyunca cok sertleşmiş. acaba normal mi sizde de varmı böle bişey.??
arkadaşlar 16 kasımda normal doğum yaptım.dikişlerim çok ve popoma doğru atılmış.hala iyileşmedi.ipleri atmadı.oturup kalkarken gerilme ve hafif acı hissediyorum.bazen de kaşıntıbenneyaptımkihastaneden çıkarken dezenfekte için ilaç da vermemişlerdi.1 ay içinde iyileşmemesi normal mi sizce?CADIARZU
bende aynı gün doğum yaptım canım 16 kasımda aynen dikişlerimde halen problem var doktora gittim kaşıntı oldu işte gerilme vs.. mantar olmuşsun dedi şaşırdım yani inşallah seninki öle diğildir yarın başka bi doktora gitcem doğumumu yaptırana diğil bakalım one diycek
baticon dediğiniz bonnicon mu arkadaşlar
adı farketmez battiyot ta olur antiseptik çözelti olması yeterli...
antiseptik çözelti ama üzerinde genital bölgeye uygulanmaz yazıyo o yüzden aklım karıştı acaba batikonda da yazıyomu...:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?