Normal Doğum Yapmak İstiyorum İçimi Rahatlatırsanız Sevinirim :)

HulyaGulsah

Ömrümün miladı..
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
635
7
48
İçel Mersin
Merhaba, 36 Haftalık Hamileyim Henüz 18 Yaşındayım :)
En Son Muanemde Doktorum Bana Normal Doğum Yapabildiğimi Söyledi Bende Normal Doğum Yapmak İstediğimi Söyledim Ama Açıkcası Korkuyorum Özelliklede Bir Problem Çıkarda Biraz Kesip Dikiş Atarlar Diye Çok Korkuyorum İçimi Rahatlatırsanız Sevinirim Kızım Şuan Tam 3 Kilo 3.5 Kilo Doğar Diye Tahmin Ediyoruz Allahın İzniyle Sağ Sağlim Kızımı Kucağıma Almak İstiyorum Şimdiden Teşekkür Ederim :)

Arkadaşım doğum yapmadım bebiş haberi bekliorum inş ama doktor sağlıkta bir sorun olmadığını söylerse normal doğum en iyisi inş sorunsuzca kucağına almayı nasip etsin rabbim

Doktorlar Normal doğumu öneriyor Bence korkmamalısın. Annem 3 tane normal doğum 1 tane sezeryan yaptı yaş geçtiği için sezeryan yapmak zorunda kalmıştı keşke normal yapsaydım diyip durur sezeryan yaptığına pişman olmuştu

2 tane normal dogum yapmis biri olarak konusuyorum
benim 2. kizim 4 kg dogdu 3.5 kilo neki
kesip dikis atmaya gelince sen zaten onu hissetmiyorsun
ben ameliyatla dogum yapmadim ama her 2 sekilde dogum yapan annem derki normal dogum daha kolay
normal dogumda 1 2 gun sonra ayaga kalkarsin ama ameliyatla kalkamazsin
ama malesef bazi dr.lar sirf para icin cahil bulduklari annelerin gozlerini korkutup sezaryen olmasi icin neredeyse baska secenek birakmiyorlar
ustelik bebek 8 10 gun gibi erken alindigi icin sonradan bebegin cigerlerinde sorun olabiliyor
yeni dogan bebek icin 10 gun hicte azinsanmayacak bir gun degil

Evet en sağlıklısı normal doğum tabikide korkuyorum işte yaşım küçük ilk bebeğim ister istemez korkuyor insan 6 gün sonra her an doğum yapabilirim hamileliğimin 5. ayından beri mantar problemi yaşıyorum akıntı problemimde var en çok normal doğumu bunlardan kurtulmak için istiyorum kızımda sağ sağlm doğsun başka birşey istemiyorum :)

genç anne(= hiç korkma tatlım ben normal doğum yaptım korkuyordum bende ama inan öle korktuğun gibi bişey olmıycak.. en güzeli normal doğum ben doğum yaptıktan yarım saat sonra hastanede dolaşıyordum ama sezeryan olanlar hiç kalkamadılar ilk emzirmeleri bile çok zor oldu... ben kızımda 3. 400 doğdu... hiç korkma sen sadece dua et doğum sancılarında.. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin bebeğini... Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah

Amin ablacım ALLAH herkeze nasip eder inş çok teşekkür ederim hepinize ilginiz için :)
Evet genç anneyim kızımla arkadaş gibi olmak güzel birşey olucak inanıyorum :)

bende 20 yaşında anne oldum benimde hayalim bu inş kızlarımız büyünce yaş farkı az olduğu için daha iyi arkadaş olcaz
canım sancılar hafiften başlayınca sen yatma sürekli dolaş ayakta dur böyle açılman daha rahat olur bebeğin doğum kanalına daha rahat girer(=

Kızıma öyle güzel hazırlık yaptimki abla kısmet olursa atarım resim kıyafetlerini patiklerini özene bezene hazırlıyorum herşeyini yarın bütün kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştiricem
Dün akşamdan beri kasıklarıma ara ara ağrı giriyor hissediyorum içime doğuyor zaten az kaldı kızıma kavuşmama sık sık wc gidiyorum 1 haftadır ve akıntım aşırı çoğaldı koyu ve sarı bi problem olmadığını söyledi doktorum ama bu beni nedense pek tatmin etmedi :/

kaç yaşında evlendin sen bende 90 lıyım aboowwww acelen neydi senin

Evlendim diğer ay hamile kaldım işte abla
Senin varmı bebişşş
Yok ablacım ya olsun diye uğraşıyorum Polikistik over var bende rahimde yara vardı onu yaktılar ocak 11 de gidicem bebek için tedaviye başlıcaz işte Doğum yapınca bebişinin resimlerinide at buraya gözümüz prenses görsün :)

İnş ALLAH'ım sanada sağlıklı bir evlat nasip eder ablacım bunu yürekten içimden gelerek söylüyorum hamilenin duası kabul olur derler :)
Tabiki atmazmıyım eşiminde benimde kızımında resmini atarım bakalım hangimize benziyor

Benimde her iki dogumum normal oldu.Bende 18 yasindaydim.Her ikisindede ayni gun kalkip dolandim.2. gunde yemegimi falan pisirmistim.Sezeryan olsaydim vay halime...Gurbet ellerde ne yapardim bakanim bile yoktu.Ben ilkinde hicbirsey bilmeden acemi gittim kizim3.100 dogdu bana 4 dikis attilar ama hicbirini duymadim acisini yani.Oglum 4.200 dogdu ondada hic dikise gerek duymadilar.Canim illaki agrin cok olacak 3 saatmi kolay yoksa 6-12 aymi??? (sezeryan olanlar ancak toparlaniyorlarmis cunku) Her dogumdada insan vucudu tekrar tekrar yenilenirmis.ALLAH yardimcin olsunn insallah bir avazda dogurursun.

Tamam Canım ilk yorum benden olur :)) Allah Razı olsun senden sağol valla Rabbim hayırlı ise Nasip etsin. Severekmi evlendin görücü usulümü evlendin ?

Normal doğum yapıcam zaten kesin o ben çok şanslıyım kayınvalidem 5 çocuk doğurmuş çok tecrübeli doğumum başladığında hemen anlar diye düşünüyorum :)
Sadece ilk olduğu için tedirginim biraz gözümüde korkuttular açıkcası yok birinin bebeği 3.500 kilo doğmuş çatısı açılmamış bebeği boğulmuş ölmüş falan böyle şeyler anlattılar ve ben kızıma şimdiden çok alıştım karnımda ama konuşuyoruz bile :) ben konuşuyorum o tekmeliyor
Severek evlendik ablacım çok şükür görücü usulü düşünsem 40 a kadar yolu vardı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…