Normal Doğum Yapmak İstiyorum İçimi Rahatlatırsanız Sevinirim :)

Bende bekliyorummmm inşallah en kısa zamanda kızına kavuşur rabbim ikisinede sağlık versin

merak etmeyiiin daha doğum yapmadım :)
ocağın 23 ü ne kadar doğum yapıcam erken tarih vermiş doktorum beni normal doğum yapabildiğim halde beni sezeryana alıcaklardı günün dolmuş diyipte doktorumu değiştirdim çarşambaya kadar doğum yapmassam çarşamba günü saçımı başımı yaptırıp doğuma gidicem :))

Bi doğuramadın yaaa bekletiyosun biziii doğur hadi çarşamba ya kadar bekle allah dur :))))

Bi doğuramadın yaaa bekletiyosun biziii doğur hadi çarşamba ya kadar bekle allah dur :))))

ayy hiç sorma abla ya bir kavuşamadım sıpamaaa :)
normal doğum istiyorum ya eger başka doktora gidip muane olmasaydım sezeryan diyip alcaklardı beni hemen kızıma kavuşmuş olacaktım ama allah korusun ilerde ciğerlerinde problem çıkablrdi yani günü dolmadan alıyorlar doğm deği kürtaj gbi alıyorlar yani bir kaç gün daha beklerm sapa sağlam sağlıklı tombik kızıma kavuşurum dha iyii :))

bende 7 haftalık hamileyim benide hep korkutuyorlar inşallah bebişini sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına

hehe bende dedim kesin doğum yaptı =) sağlıklı olsunda aman biraz daha bekleyelim hep beraber bekliyoruz bakalımmm

Çarşamba günü herşeyimiz hazır tam teşkilat gittik hastaneye doğuma diye günüm dolmuştu çünkü normal doğum yapacağımı sanıyordum suni sancıyla falan öyle olmadı hamileliğim 5. ayından beri mantar vardı vajinamda doğuma 1,5 hata kala vajinamn heryerinde beyaz beyaz benek benek birşeyler çıktı komple beyaz kabuk bağladı ve parça parça etler oldu sanki balon gbide şişmişti zaten doğma az kaldı akıntımda çoktu dye mantar azdı diye tahmin ediyordum benki öyle değilmiş doktorum açılma varmı diye baktı bunlar ne diye sordu mantar hocam dedim olurmu kzım mantarda varda bunu ilk defa göryrm dedi ve hmen cildiyeciye yolladı sonra öğrendimki enfeksiyon kapmışm ve bulaşıcıymış bebeğime geçer dye cildyeci normal yapamaz çok kötü olmlş dediki öyleydi wc gtmeye korkuyordm ağlıyrdm artık kaşıntı yanma ağrı sızlama kanaması vs vs..
doktorm dedi ozmn sezeryna alıyorm günü dolmuş allah korusn kaka yapar fln dye dedi tmm dedk odama götürdüler herkez geldi tabi serum tkıldı üstümü giydim serum bitti personel geldi arbyla yukrya çıktık eşm annemler btün tanıdıklrmzla öpüşüp koklaştık vee ameliyathaneye girdim spidurali terch etmiştim genel anestezi uzmanı geldi elim ayağm bir titriyor anlatmm istem dışı ama beni tuttu hemşreler belmden iğne yapıldı birden bir sıcaklık hissettm belden aşşağmda ve hmen yatrdılar beni önmü kapattılar yanmdaki hemşre benmle sohbet ediyordu doktorm geldi doğm başladı kzım 4.100 gr doğdu sezeryan olmasına ragmen çok zor çıktı doktorm dyor ammada inaçıymş bu kız yaw fln sohbet muhabbet edyrz tabi beni saknleştrmk içn çekiyorlar çekiyorlar çıkmıyor sıpa sedye nasıl sallanıyor panik oldm ve birden bir boşluk hssettim nefesm kesildi zor nefes alıyordm dedm nefes alamıyorum oksjn verdi başımda hemşire 5 6 defa nefes alp verdm birden bi bulantı boğazıma kdr gelyr çıkmıyor yana çevrdiler kafamı ağzımdan brnumdan nefes alamadm kızarıp bozarnca bi iğne yaptılar kolmdan ve 1 15 sanye içnde resmen ciğerlermn açıldgnı hssettm dern dern nefes aldımki o srda prensesm annemmm dye bağrdı gydrdler bna gösterdiler ben salya smük ağlıyorum tabi istem dşı kzımı götrdüler babasına benmde dikişm bitti ben çıktm eşm kapıda güya erkeklğe afedersn b.k srdürmüyor ağladı dyanamadı gördnmü prensesmzi dedi bnde ağlmya başladm gne gördm dedm odma çıktm braz kendme geldm kzımı emzrdm ogün sbha kdr onu seyrttm ve 6 gün oldu gce sbha kadar uyumadan ağlasada ağlmasada başnda beklyrm onu seyredyrm gündzleri kayınvaldmle yaşıyorm ztn annme karnını doyrp altnı değiştrp uyutp veryrm oda ölyor btiyor ztn torununa ilk torn 2 3 saat uyuyorm snra kalkıp gne kızımla ilgilenyrm işte benm doğm hkayemde buuu :)

Allah bağışlasın. Sağlıkla büyüsün, annesini hiç üzmesin, hayırlı bir evlat olsun inş

Ben de 7.ayımdayım; korkularım artıyor gibi.. Hangi hastanede doğum yaptın? Ben Ankaradayım ama...

normal normal derken oldun sezeryan:d hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun inşallah bahtı hep açık olsun. sağlıklı mutlu uzun ömürler versin rabbim ona =) iii bak prensese

Allah bağışlasın. Sağlıkla büyüsün, annesini hiç üzmesin, hayırlı bir evlat olsun inş

Ben de 7.ayımdayım; korkularım artıyor gibi.. Hangi hastanede doğum yaptın? Ben Ankaradayım ama...

Tşkkr ederim canm Allah senide bir avazda kurtarsın ben mersindeyim forum yaşam hastanesinde yaptım inş sağ sağlim alırsın bebşni kucağına :)
normalmi dşünüyorsun sezeryanmı ? :)

normal normal derken oldun sezeryan:d hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun inşallah bahtı hep açık olsun. sağlıklı mutlu uzun ömürler versin rabbim ona =) iii bak prensese

Valla öyle oldu braz normal doğmu çok istedim ya ondan olmadı biliyorum
Saol canım amiiiiiiin :) Sennde bir prenses vardı dmi ?

evt tatlım benimde bir prensesim var ama biz kocaman bi abla olduk 13 aylığız

Canımm geçmiş olsun kavuşmuşsun sağsalim evladına çok şükür,bende hamileliğimin 5.ayındayım ve vajinal mantar bendede var fitil kullandım geçmişti yine başlıyor ne gıcık bir durum,birde vajinada koku yapıyor sen normal doğum için girip sezeryan olmuşsun bunda da vardır bir hayır,sanırım epidural sezeryan olmuşsun.bişey sorcam bu epidural vurulurken belden acıtıyormu,bel ağrısı yaptımı doğum sonrası ve epidural normal doğum önerdi mi dr sezeryan demeden evvel?

Tşkkr ederim canm Allah senide bir avazda kurtarsın ben mersindeyim forum yaşam hastanesinde yaptım inş sağ sağlim alırsın bebşni kucağına :)
normalmi dşünüyorsun sezeryanmı ? :)

normal inş da pek belli olmuyor baksana süprizler oluyor
senin prenses büyüdü bile=)

Canım vallahi ben epidural olmadım yani spidural epidural oldum sigortam yok benm eşminde yok 2 mlyr istedler epidural doğma eşim dedi epidurl olsun ben dedm yok ne grek var okadarına diye spidural doğumdan sonra 3 4 saat snra kadar dikiş acılarını çekiyorsun taze oldugu için ama dayanılmacyk gbi birşey değil çnkü 2 saate bir ağrı kesici yapıyorlar ve geçyr doğm yaptığm gün kalktm ben ayağı direk epidural olursn 4 5 saat snra da dkiş acısı çekmiyorsn ama acısızda doğm olmaz okadar nazlanmaya gerk yok bence annelik duygusunu hssetmek içn braz acı lazım bugn 8. günüm canavar gbiyim temzlk yapıyorm
Bende sna spidurali tavsiye ederm ve benmde en byük korkumdu belden yapılan iğne emin ol koldan takılan sermdan dha az acıyor acıda denmezz hatta emn ol seni rhatlatmak için demyrm ben çocukluğmdan bu yana aşılardn iğndn kaçan briyim ben yaptrdysm sende yaptırrsn sadece ilk iğne grerken bel oldugu içn tik gbi birden irkliyorsun okadr başkada birşey hssetmyrsn 10 15 saniye sonra bacaklrn sıcack oluyor ve yatryrlar seni hmen ve 9 10 dakika sonra bebişnn sesini duyuyorsn kontrlleri yapılıyor hmen yanda sonra sna gösteriyorlar sakinleş diye çok güzel bir duygu istem dşı gözlermden yaşlar aktı gitti o an ztn :)
Canm allah yardmcn olsun mantar çok kötü birşy benm şuan vajinamda hç br problem kalmadı hepsi geçti çok şkür ve derisine kadr soyuldu yenilendi yani
Allah sağ sağlm bebşni kucgna almayı nasp etsn canm :)

Canım ben şeyi anlamadım epidural ile spidural arasında ne fark var yani oda belden mi vuruluyor,aslında düşünmek istemiyorum ama bunları işte insan düşünmeden yapamıyor,hele şu vajinayı kesme olayını düşündükçe tüylerim ürperiyorr o yüzden epidurali istiyorum ben

evet canım ikiside belden oluyor spiduralde doğmdan sonra dikiş ağrılarını hissediyorsun ama öyle bir ağrısı yok sadece ilk 10 gün sıkıntı yaşıyorsn sağa sola dönerkn falan okadar epidurlde doğmdan sonrada rahat ediyorsn ben spiduralı terch ettim normal doğm yapamyrsm spidural olsun dedm azcık acı çekmek lazm annelk hissni hissetmk lazm az acı iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…