- 20 Ekim 2012
- 2.734
- 904
- 198
- 35
- Konu Sahibi HulyaGulsah
-
Bi doğuramadın yaaa bekletiyosun biziii doğur hadi çarşamba ya kadar bekle allah dur :))))merak etmeyiiin daha doğum yapmadım :)
ocağın 23 ü ne kadar doğum yapıcam erken tarih vermiş doktorum beni normal doğum yapabildiğim halde beni sezeryana alıcaklardı günün dolmuş diyipte doktorumu değiştirdim çarşambaya kadar doğum yapmassam çarşamba günü saçımı başımı yaptırıp doğuma gidicem :))
Bi doğuramadın yaaa bekletiyosun biziii doğur hadi çarşamba ya kadar bekle allah dur :))))
Allah bağışlasın. Sağlıkla büyüsün, annesini hiç üzmesin, hayırlı bir evlat olsun inş
Ben de 7.ayımdayım; korkularım artıyor gibi.. Hangi hastanede doğum yaptın? Ben Ankaradayım ama...
normal normal derken oldun sezeryan:d hayırlı uğurlu uzun ömürlü olsun inşallah bahtı hep açık olsun. sağlıklı mutlu uzun ömürler versin rabbim ona =) iii bak prensese
Tşkkr ederim canm Allah senide bir avazda kurtarsın ben mersindeyim forum yaşam hastanesinde yaptım inş sağ sağlim alırsın bebşni kucağına :)
normalmi dşünüyorsun sezeryanmı ? :)
evt tatlım benimde bir prensesim var ama biz kocaman bi abla olduk 13 aylığız
Canımm geçmiş olsun kavuşmuşsun sağsalim evladına çok şükür,bende hamileliğimin 5.ayındayım ve vajinal mantar bendede var fitil kullandım geçmişti yine başlıyor ne gıcık bir durum,birde vajinada koku yapıyorsen normal doğum için girip sezeryan olmuşsun bunda da vardır bir hayır,sanırım epidural sezeryan olmuşsun.bişey sorcam bu epidural vurulurken belden acıtıyormu,bel ağrısı yaptımı doğum sonrası ve epidural normal doğum önerdi mi dr sezeryan demeden evvel?
normal inş da pek belli olmuyor baksana süprizler oluyor
senin prenses büyüdü bile=)
Canım vallahi ben epidural olmadım yani spidural epidural oldum sigortam yok benm eşminde yok 2 mlyr istedler epidural doğma eşim dedi epidurl olsun ben dedm yok ne grek var okadarına diye spidural doğumdan sonra 3 4 saat snra kadar dikiş acılarını çekiyorsun taze oldugu için ama dayanılmacyk gbi birşey değil çnkü 2 saate bir ağrı kesici yapıyorlar ve geçyr doğm yaptığm gün kalktm ben ayağı direk epidural olursn 4 5 saat snra da dkiş acısı çekmiyorsn ama acısızda doğm olmaz okadar nazlanmaya gerk yok bence annelik duygusunu hssetmek içn braz acı lazım bugn 8. günüm canavar gbiyim temzlk yapıyorm
Bende sna spidurali tavsiye ederm ve benmde en byük korkumdu belden yapılan iğne emin ol koldan takılan sermdan dha az acıyor acıda denmezz hatta emn ol seni rhatlatmak için demyrm ben çocukluğmdan bu yana aşılardn iğndn kaçan briyim ben yaptrdysm sende yaptırrsn sadece ilk iğne grerken bel oldugu içn tik gbi birden irkliyorsun okadr başkada birşey hssetmyrsn 10 15 saniye sonra bacaklrn sıcack oluyor ve yatryrlar seni hmen ve 9 10 dakika sonra bebişnn sesini duyuyorsn kontrlleri yapılıyor hmen yanda sonra sna gösteriyorlar sakinleş diye çok güzel bir duygu istem dşı gözlermden yaşlar aktı gitti o an ztn :)
Canm allah yardmcn olsun mantar çok kötü birşy benm şuan vajinamda hç br problem kalmadı hepsi geçti çok şkür ve derisine kadr soyuldu yenilendi yani
Allah sağ sağlm bebşni kucgna almayı nasp etsn canm :)
Canım ben şeyi anlamadım epidural ile spidural arasında ne fark var yani oda belden mi vuruluyor,aslında düşünmek istemiyorum ama bunları işte insan düşünmeden yapamıyor,hele şu vajinayı kesme olayını düşündükçe tüylerim ürperiyorr o yüzden epidurali istiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?