Normal Doğum Yapmak İstiyorum İçimi Rahatlatırsanız Sevinirim :)

canım galiba senin spidural dediğin spinal anestezi. Bir de epidural anestezi var dediğin gibi onun etkisi daha uzun sürüyormuş. Ben de epidural normal doğum yapmak istiyorum spidural diye bişey hiç duymadım.

canım galiba senin spidural dediğin spinal anestezi. Bir de epidural anestezi var dediğin gibi onun etkisi daha uzun sürüyormuş. Ben de epidural normal doğum yapmak istiyorum spidural diye bişey hiç duymadım.

spinal canm aynen onu dmeye çalıştım doktorm spidurl dedi aklımda öyle kalmış soryy öyle yazdığmn yeni farkına vardm

canım allah kolaylını veriyor bende normal doğum yaptım ve hiç dikişsiz sana tavsiyem bolbol yürüyüş ve su içmen bu dogumu kolaylaştırıyor ben şimdi ikinciye hamileyim 13 haftalık ve doğum korkum yok sende iyi düşün iyi şeyler olsun

aynen öyle canmda sezeryan yaptım ben napalım kısmet değilmş normal dye gittim olduk sezeryan bebeğm iyi ya no problem
ALLAH kurtrsn senide bir ıkınmada kurtulursn inş

Valla en guzeli normal dogum tabi kisiye gore zorluk derecesi degisir.ben kizima normal dogumla dogurdum tabi birazda kestiler 3,5 kg olunca biraz zor oldu.amahicbirsey hissetmedim.normal dogumun en guzel yani bebegini kendi cabalarinla dunyaya getiriyosun.dogar dogmaz kucagina alabiliyosun.bence harika bir duygu.simdi yine hamileyim7 haftalik insallah bu da normal olur.
Sakin korkma sezaryan olup uzun zaman agri cekmektense normal dogum yap hemen ayaga kalk.allah kolaylik versin.

sezeryan yaptım yaptığım gün dolanmaya başladım diğer gün gezip tozuyordm canm kşiden şiye değişiyor :) Allah br ıkınmada kurtarsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…