- Konu Sahibi HulyaGulsah
-
Kayınvaliden yanındaysa iyi hemen anlarNormal doğum yapıcam zaten kesin o ben çok şanslıyım kayınvalidem 5 çocuk doğurmuş çok tecrübeli doğumum başladığında hemen anlar diye düşünüyorum :)
Sadece ilk olduğu için tedirginim biraz gözümüde korkuttular açıkcası yok birinin bebeği 3.500 kilo doğmuş çatısı açılmamış bebeği boğulmuş ölmüş falan böyle şeyler anlattılar ve ben kızıma şimdiden çok alıştım karnımda ama konuşuyoruz bile :) ben konuşuyorum o tekmeliyor
Severek evlendik ablacım çok şükür görücü usulü düşünsem 40 a kadar yolu vardı zaten
İnşallahhh yaa bakalım Kader kısmet nasip Rabbim ne derse o olur gerciAmin inşallah tşkr ederimmm 3 aydan beri doktora gidiyorum testlerden tedaviye sıra gelmedi ocak 11 e kaldı gene ertelenmez inşallah
senin sağlığın iyi olsun da inş en kısa zamanda da iyi sonuçlarını almaya başlarsın.. sonra da sen sorarsın bizde sana burdan destek oluruz=)
Tavsiyeni dikkate alıcam Hamile kalabilsem bi onun tombiğini yerim vallaAllahın izniyle bir bebeğin olsunda ablacım sağlıklı şöyle tombik tombik :)
Ozamanda Epidural Sezeryan tavsiye ediyorum genel anesteziden kat kat iyiymiş :)
Güzelmiş İkra Suresi kurandan koymuşsun yakışmışta :))) oyy çok tatlıdır eminim allah bi an önce evladına sağlıklı bi şekilde kavuştursunKızımın adını koyduk bile abla
İkra Ceylin Soyadımızda Erciyas
Bilirmisiniz ben her cocuklarimi optugumde onlarin varligini hissettigimdeki ilk kelimem sudur;RABBIM SEN OLMAYANLARADA NASIP ET BU GUZEL DUYGUYU.ALLAHIM SEN ONLARIN YARDIMCISI OL ONLARADA EVLAT IHSAN ET DERIM.....Insallahhh sizinde olur .Bizde mutlu haberi beraber yasariz seviniriz. Benim gorumceminde 11 senedir olmuyor
aminnnn inşallah hayırlısıAmin ablacım çok saolun :)
ALLAH herkeze nasip eder inş bu güzel duyguyu ..
Doğummu yaptın canımmmm nerelerdesin seni çok merak ediyorum lütfen girdiğinde mesaj yolla :18::18:
Canım Doktora gittim adet olunca tekrar gel son 3 ay daha tedavi uygulucam gebe kalmazsan tüp bebeğe yönlendiricem dedi.... Seninde güzel haberlerini bekliyorum kaç gün var doğuma ?Daha yapmadım ablacııım merak etme seni habersiz bırakmıcam :)
Seninde yanlış hatırlamıyorsam yarın muanen var hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum tüm içtenliğimle anne olmanı diliyorum kızımla sana dua ediyoruz :)
Korkun falan varmı veya heyecan ? kendini nasıl hissediyorsun ? O güzel Kızınıda benim için doğunca hem kokle hem öp tamamı tatlım :)Hadi hayırlısı ablacım ALLAH'ın izniyle olur inşşş.
4 5 gün içinde doğum yapmam gerekiyor ablacım eğer yapmazsam bir sıkıntı var demektir sezeryana alırlar kızım yerinden memnun gibi ama bakalım sancılarım sıklaşıyor yalancı doğum sancılarııım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?