Normal Doğum Yapmak İstiyorum İçimi Rahatlatırsanız Sevinirim :)

Amin inşallah tşkr ederimmm 3 aydan beri doktora gidiyorum testlerden tedaviye sıra gelmedi ocak 11 e kaldı gene ertelenmez inşallah

senin sağlığın iyi olsun da inş en kısa zamanda da iyi sonuçlarını almaya başlarsın.. sonra da sen sorarsın bizde sana burdan destek oluruz=)

Kayınvaliden yanındaysa iyi hemen anlar Ben Hamile kalabilirsem Mecbur sezeryan olucam normal doğum yasak çünki Ameliyat oldum doktor yasak dedi

İnşallahhh yaa bakalım Kader kısmet nasip Rabbim ne derse o olur gerci

Allahın izniyle bir bebeğin olsunda ablacım sağlıklı şöyle tombik tombik :)
Ozamanda Epidural Sezeryan tavsiye ediyorum genel anesteziden kat kat iyiymiş :)

Allahın izniyle bir bebeğin olsunda ablacım sağlıklı şöyle tombik tombik :)
Ozamanda Epidural Sezeryan tavsiye ediyorum genel anesteziden kat kat iyiymiş :)
Tavsiyeni dikkate alıcam Hamile kalabilsem bi onun tombiğini yerim valla Seninkide tombik olsun bol bol ceviz kayısı kuru incir ye Kızınınn adını ne koymayı planlıyorsun ?

Bilirmisiniz ben her cocuklarimi optugumde onlarin varligini hissettigimdeki ilk kelimem sudur;RABBIM SEN OLMAYANLARADA NASIP ET BU GUZEL DUYGUYU.ALLAHIM SEN ONLARIN YARDIMCISI OL ONLARADA EVLAT IHSAN ET DERIM.....Insallahhh sizinde olur .Bizde mutlu haberi beraber yasariz seviniriz. Benim gorumceminde 11 senedir olmuyor

Ağızından bal damlıyor Allah Razı olsunnn ablacımmm Rabbiminde 1 bildiği vardır. Rabbim Görümcenede Nasip eder inşallah .... Her zaman şöyle derim Rabbim evlad vereceksen hayırlısı ver Hayırlı Anne olacaksam evlad ver hayırsız olucaksam sen esirge derimmmm Çünkü Anne baba olmak kolay değil....

Son düzenleme:
Doğummu yaptın canımmmm nerelerdesin seni çok merak ediyorum lütfen girdiğinde mesaj yolla :18::18:

Doğummu yaptın canımmmm nerelerdesin seni çok merak ediyorum lütfen girdiğinde mesaj yolla :18::18:

Daha yapmadım ablacııım merak etme seni habersiz bırakmıcam :)
Seninde yanlış hatırlamıyorsam yarın muanen var hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyorum tüm içtenliğimle anne olmanı diliyorum kızımla sana dua ediyoruz :)

Canım Doktora gittim adet olunca tekrar gel son 3 ay daha tedavi uygulucam gebe kalmazsan tüp bebeğe yönlendiricem dedi.... Seninde güzel haberlerini bekliyorum kaç gün var doğuma ?

Hadi hayırlısı ablacım ALLAH'ın izniyle olur inşşş.
4 5 gün içinde doğum yapmam gerekiyor ablacım eğer yapmazsam bir sıkıntı var demektir sezeryana alırlar kızım yerinden memnun gibi ama bakalım sancılarım sıklaşıyor yalancı doğum sancılarııım :)

Korkun falan varmı veya heyecan ? kendini nasıl hissediyorsun ? O güzel Kızınıda benim için doğunca hem kokle hem öp tamamı tatlım :)

doğum yaparsan bizi merakta bırakma inan bende çok merak ediyorum bul bi boş ara at mesaj çok heycanlı
allahım sağlıklı bi avazda doğum nasip etsin inşallah

Heycan varda korku yok ablacım ya içimi çok rahatlattılar 5 6 doğum yapmış gibiyim
Tmm abla doğum yaptıktan sonra hemen size yazarım haber veririm kızımnda resmni atarm zateeen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…