- 12 Ekim 2015
- 1.223
- 1.449
- 53
Normal doğum yapmış bayanlar samimi olalım lütfen ben burada normal doğum yaptıktan ve iyileştikten sonra cinsel hayat nasıl etkileniyor buna cevap arıyorum herşey tamamen eskisi gibi oluyor mu yoksa gevşeme sarkma Vs baglı hissizlik yada sizde eşinizde tatminsizlik yada idrar sorunları oluyor mu bunu merak ediyorum çünkü normal doğuma baglı daha 30 yaşında idrar kaçırma ve genişlikten ameliyat olan tanıdıklarım var ve birde bunun psikolojik boyutu var ameliyat masasına vajinoplasti için yatıp gözyaşı döken insanlar gördüm. Mahrem bir konu oldugu için cok konuşulmasa da oldukça önemli bir konu olduğunu dusunuyorum bende takıntılı bir insan olarak
Not 1 anne oluyorsun düşündüğün şeye bak gibi bir bakış açısıyla basılmasını istemiyorum cunku anne olsamda hala genç bir kadın olacagım
Not 2 sezaryen normal doğum tartışma yada kıyaslaması yapmayalım cok farklı bir konuda cevap arıyorum cunku en azından bizi neyin beklediğini bilelim
Lütfen tecrübelerle ve samimi olarak cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler bayanlar
Not 1 anne oluyorsun düşündüğün şeye bak gibi bir bakış açısıyla basılmasını istemiyorum cunku anne olsamda hala genç bir kadın olacagım
Not 2 sezaryen normal doğum tartışma yada kıyaslaması yapmayalım cok farklı bir konuda cevap arıyorum cunku en azından bizi neyin beklediğini bilelim
Lütfen tecrübelerle ve samimi olarak cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler bayanlar