Normal doğum

Sambey52

Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
58
22
8
27
Arkadaşlar 28hafta 3 günlük hamileyim bu zamana kadar aklımda sezeryan olmak vardı korkuyordum ama yaklaşık 2 haftadan beri normal doğum için içime bi heves geldi tecrübesi olanlar yazabilirmi kolaylıklarını zorluklarını doğumdan sonraki avantaj dezavantajlarını

Canimm benim çoğu arkadaşlarım epidurallı normall doğum yaptı çok rahatt ettiler ve rahatlıkla ayağa kalktılar tavsiye ederimm
Banada olsa bende epiduralli kesin

Korkacak hicbirsey yok inan, rabbim onu oraya koyduysa çıkacak yoluda vermiştir. Bu kadar kadın doğuruyorsa sende doğurabilirsin. Böyle düşün. Bir buçuk sene önce vajinal doğum yaptım. Epiduralli. O kadar güzel bir olay ki bebeğini karşılamak, dünyaya gelir gelmez bedenlerinizin buluşması, o sıcaklık, bir mucizeye tanık olmak.. herşey bebeğini kucaklayana kadar sonrası bitti gitti. Dezavantaji var mı dersen kişiden kişiye göre değişir kimi kolay doğum yapar kimi biraz destek alır. Her doğum kendine özeldir. Hiç korkma sen kadınsın, annesin

Ben normal doğum yaptım.cok şükür mükemmel geçti.detayli anlatırım ama uzun sürer.bidr arkadaşlar rahatsız olur belki hepsini yazmayayım.

Kardeşim 2 kez sezaryenle doğum yaptı.dikisler çok acıtıyor.ben baktım lohusa döneminde.egilmek,kalkmak,ağır taşımak,bebekle kucakta zor oldu.

Epiduralsiz suni sancısız normal doğum yaptım ve öneririm gerçekten. Bol bol egzersiz yapmalısın ve özellikle 37.haftadan sonra toprakta yürüme imkanın olursa bol bol toprakta yürü. Bu arada hurmanın gerçekten çok faydasını gördüm, öneririm onu da.

Normal doğumda bebeği kucağa aldığın o ilk an dünyalara değişilmez canım.
Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
O rahatlama duygusunu anlatmak mümkün değil

Doğum hikayem canım, biraz uzun ama olsun

Canimm benim çoğu arkadaşlarım epidurallı normall doğum yaptı çok rahatt ettiler ve rahatlıkla ayağa kalktılar tavsiye ederimm
Banada olsa bende epiduralli kesin
Evet gerçekten çok konu başlığı yorumu okudum kendime yazılanlar hariç 1 tane kötü yorum görmedim epiduralle ilgili

Reactions: Jou
Çok teşekkür ederim sizin doğumunuz toplam kaç saat sürmüştü

Ilk cocugumu epiduralsiz suni sancı ile normal dogurdum ikinciyi sezeryan oldum. Mümkunse normal dogur derim. Sezeryanda toparlanması zor oluyor

,
Biraz bahsedebilirmisin gerçekten ablam yakın zamanda sezeryan oldu o dikişlerini gördğkçe içime bişiler oldu ablamdan öncede yakın arkadaşım oldu 28 saat suni sancı çekti mecbur sezeryana aldılar hayatta önermiyor sezeryanı

Canım ben sana özelden saniye saniyesini yazayım burada herkes görmek okumak istemez belki

Evet gerçekten çok konu başlığı yorumu okudum kendime yazılanlar hariç 1 tane kötü yorum görmedim epiduralle ilgili
Ama sen bi annesin herseyin üstesinden bile gelirsin hemen şipşak bi doğcak bi aglıcak cocuk sende aglıcan mutluluktan

Oaslında kişiden kişiye değisiyor benim çoğu çevremde 1 hafta atlattıı aslında

Çok isterdim normal doğum yapmak ama malesef 12 saat suni sancida bebiş kanala girmedi acil sezeryana alındım sezeryan çok çok zor sonrasinda sarkık bir göbek her ağır kaldırdığında orda olan sizi ağrı 10 ay geçmesine rağmen hala ağrır yanar düşün yani eğer bir sıkıntı çıkmazsa lütfen normal dogumdan vazgecme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…