Normal dogum

nhnus

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
8
0
16
İstanbul
Bayanlar Merhabalar
2 haftaya kalmaz kızım olacak inşallah doktorum daha alttan muayne etmedi ama normal dogum yaptırmaya eğimli.

Normal dogum yapan bayanlar nasıl bir duygu acıyormu anneyi uyuşturan yada acısını azda olsa dindiren iğne falan vuruyorlarmı?

Kesik atılan ve dikişi olan kadınlarla konuşuyorum hiç acımadıgını ve hissetmediklerini söylüyorlar.

Beni kandırıyorlar degilmi Bana yardımcı olun....

Tavsiyem normal doğum korkma tıpkı adet sancısı gibi biraz daha fazla ağrı o kadar allah yardım etsin şimdiden analı babalı hayırlı bi evlat olsun

Valla teşekkür ederim.
İnşallah rahat bir dogum yaparım benim ilk tecrübem olucak inşallah sag sağlım Allah herkesin çocugunu ailesine bagışlasın.

Kesik ve Dikiş ile ilgili acı oluyormu o işlem yapılırken? Hissediyormuyum peki?

Sorası tabiki acıyacak ama ben o işlemde acı çekecekmiyim? Onu merak ediyorum?

normal doğumda ağrı acı herşey bebek doğana kadar diyor coğunluk ama sezeryanda bütün bir ömür cekiyrosun sonucta 7 kat icten kesiyorlar..inşallah bi cığrımda bebeğini kucağına alırsın

Ah keske benimde normal dogum olsa hic korkmuyorum ama sezeryandan hem korkuyorum hemde hic istemiyordum benim kiz donmedi gitti. Anasina simdiden cektiricek belli allah hayirlisiyla ve saglikla kucagina almani nasip etsin canim. Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…