Normal Doğumdan sonra vajina eskisi gibi olur mu??

Mimoza12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2018
12
0
1
33
kızlar slm normal Doğum istiyorum dr,unda yapabilirsin dedi ama birkaç kişi vajinada genişleme yırtıklar olur şakın yapma dedi aklım çok karıştı :(( zaten heryerin çatladı yırtıldı Doğuma kaldı 4 -5 gün depresyona girdim resmen

kızlar slm normal Doğum istiyorum dr,unda yapabilirsin dedi ama birkaç kişi vajinada genişleme yırtıklar olur şakın yapma dedi aklım çok karıştı :KK43:( zaten heryerin çatladı yırtıldı Doğuma kaldı 4 -5 gün depresyona girdim resmen[/QUOTE birsey olmaz korkma allah kolaylik verir cocugunu kucagina aldiginda butun yasadigi aciyi unutuyor insan hayirli dogumlar canim

normal yapabiliyorsanız yapın, sezaryen daha sıkıntılı, sonrasında çok kötü göbek kalıyor. vajina en son dert edineceğim şey doğrusu :KK48:

kızlar slm normal Doğum istiyorum dr,unda yapabilirsin dedi ama birkaç kişi vajinada genişleme yırtıklar olur şakın yapma dedi aklım çok karıştı :KK43:( zaten heryerin çatladı yırtıldı Doğuma kaldı 4 -5 gün depresyona girdim resmen
sakın yapma ne demek ya adı üstünde NORMAL doğum..fıtratımızda var bu..anormal durumlar olursA sezeryan olmalı.Ben normal doğum yaptım tek sıkıntım çok dikişim olmasıydı ama az açıklıkla doğuma girmek zorunda kalmıştım onun için...senin içinde bebeğin içinde en sağlıklısı normal doğumdur tabi sıkıntılı durumlar için iyiki sezeryan var Allah sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin yavrunu :)

Ben oglumu normal dogum yaptım 16saatte dogurdum ama dogumda uc yırtık oldu dikislerm cok du ama dersenki ikincisnde normal yaparmisin yaparm cunki hemen ayagi kalkdm yatmadan ayni gun dokuzbuckda cktm cocgum baska hastanede kuvezdeydi normal dogumda bakann yoksa ozellikle cok rahat bna gore sezeryan olsam nasil olur bilmiyorum allah bir avazda kurtarsn

kızlar slm normal Doğum istiyorum dr,unda yapabilirsin dedi ama birkaç kişi vajinada genişleme yırtıklar olur şakın yapma dedi aklım çok karıştı :KK43:( zaten heryerin çatladı yırtıldı Doğuma kaldı 4 -5 gün depresyona girdim resmen
Gayet eskisi gibi oluyor.

Back
X