- 10 Haziran 2022
- 100
- 35
- 18
- 28
- Konu Sahibi babymommy9
-
Kimseye nasıl doğuracağınız düşmez doktorunuza söyleyin rica edin eşinize sezeryan olmalı desin.Merhabalar 5 aylık hamileyim henüz konuşmak için erken ama isteğe bağlı sezaryen olmak istiyorum.Normal doğumdan korkuyorum zaten 45 kilo hamile kaldım ve minyon tipli biriyim çok zorlanacağımı düşünüyorum.Kayınvalidem tarafı normal doğum yapmam konusunda ısrarcılar.Onlar genelde normal doğum yapmışlar ve onlara normal geliyor.Sezaryan olmak istediğimi normal doğum yapmak istenediğimi söyleyince yaparsın yaparsın bişey olmaz diyor.Şöyle bi şey varki kayınvalidem istediğini olmadığı zaman surat yapar laf söyler.Şimdiden gerginim doğumumda sıkıntı çıkarır diye.Eşim istediğini yaptır kimse birşey diyemez dedi.O gün geldiğinde kimseden trip yemek istemiyorum dedim.Siz ne düşünüyorsunuz ?
Bebegi neremden cikaracagimi size soracak degilim deyinMerhabalar 5 aylık hamileyim henüz konuşmak için erken ama isteğe bağlı sezaryen olmak istiyorum.Normal doğumdan korkuyorum zaten 45 kilo hamile kaldım ve minyon tipli biriyim çok zorlanacağımı düşünüyorum.Kayınvalidem tarafı normal doğum yapmam konusunda ısrarcılar.Onlar genelde normal doğum yapmışlar ve onlara normal geliyor.Sezaryan olmak istediğimi normal doğum yapmak istenediğimi söyleyince yaparsın yaparsın bişey olmaz diyor.Şöyle bi şey varki kayınvalidem istediği olmadığı zaman surat yapar laf söyler.Şimdiden gerginim doğumumda sıkıntı çıkarır diye.Eşim istediğini yaptır kimse birşey diyemez dedi.O gün geldiğinde kimseden trip yemek istemiyorum dedim.Siz ne düşünüyorsunuz ?
Aslında bunu zamana bırakmanız ve endişelenmemeniz daha iyi olur. Bebeğiniz bütün bunları hissediyor unutmayın. Doktorunuz ilerleyen haftalardaki şartları göz önünde bulundurarak size en uygun doğum şeklinin ne olduğunu sizinle konuşacaktır. Endişeleriniz çok doğal, ben de dahil tanıdığım bir çok anne bu konuda endişelenmiştir. Ama bu konuda söz sahibi siz ve doktorunuz. Aile üyeleri de artık bu konulara karışmasın o kadar da değil. Doktorunuz ile konuşup siz ve bebeğiniz için en uygun olanını tercih edersiniz. Anne olmak dünyanın en güzel hissi, bu güzel süreci üçüncü şahısların yorumlarını düşünerek endişeli geçirmeyin. Sağlık ve mutlulukla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum.Merhabalar 5 aylık hamileyim henüz konuşmak için erken ama isteğe bağlı sezaryen olmak istiyorum.Normal doğumdan korkuyorum zaten 45 kilo hamile kaldım ve minyon tipli biriyim çok zorlanacağımı düşünüyorum.Kayınvalidem tarafı normal doğum yapmam konusunda ısrarcılar.Onlar genelde normal doğum yapmışlar ve onlara normal geliyor.Sezaryan olmak istediğimi normal doğum yapmak istenediğimi söyleyince yaparsın yaparsın bişey olmaz diyor.Şöyle bi şey varki kayınvalidem istediği olmadığı zaman surat yapar laf söyler.Şimdiden gerginim doğumumda sıkıntı çıkarır diye.Eşim istediğini yaptır kimse birşey diyemez dedi.O gün geldiğinde kimseden trip yemek istemiyorum dedim.Siz ne düşünüyorsunuz ?
Hamilesiniz kalbinizi kırmak istemem de bu ne saçmalık böyle. Nasıl kendinize karışma fırsatını veriyorsunuz ki? Onunla bu mevzuyu konuşup fikir danışmanız bile hata o mu yatacak çatala o mu bağıracak avaz avaz. Nasıl gelişirse, siz ne şekilde doğurmak isterseniz o şekilde doğurursunuz. Kime ne bundan?Merhabalar 5 aylık hamileyim henüz konuşmak için erken ama isteğe bağlı sezaryen olmak istiyorum.Normal doğumdan korkuyorum zaten 45 kilo hamile kaldım ve minyon tipli biriyim çok zorlanacağımı düşünüyorum.Kayınvalidem tarafı normal doğum yapmam konusunda ısrarcılar.Onlar genelde normal doğum yapmışlar ve onlara normal geliyor.Sezaryan olmak istediğimi normal doğum yapmak istenediğimi söyleyince yaparsın yaparsın bişey olmaz diyor.Şöyle bi şey varki kayınvalidem istediği olmadığı zaman surat yapar laf söyler.Şimdiden gerginim doğumumda sıkıntı çıkarır diye.Eşim istediğini yaptır kimse birşey diyemez dedi.O gün geldiğinde kimseden trip yemek istemiyorum dedim.Siz ne düşünüyorsunuz ?
Minyon insanların normal dogum yapamayacagını ilk defa sizden duyuyorum. Annem minyon tipli ve 4 kardesiz hepsini normal dogurdu. Bende minyonum ve hamileyim normal doguma gayet de musait. Takılmayın böyle seylere normale odaklanın herhangi bir durumda doktor zaten sezaryen yapıyor mecburMerhabalar 5 aylık hamileyim henüz konuşmak için erken ama isteğe bağlı sezaryen olmak istiyorum.Normal doğumdan korkuyorum zaten 45 kilo hamile kaldım ve minyon tipli biriyim çok zorlanacağımı düşünüyorum.Kayınvalidem tarafı normal doğum yapmam konusunda ısrarcılar.Onlar genelde normal doğum yapmışlar ve onlara normal geliyor.Sezaryan olmak istediğimi normal doğum yapmak istenediğimi söyleyince yaparsın yaparsın bişey olmaz diyor.Şöyle bi şey varki kayınvalidem istediği olmadığı zaman surat yapar laf söyler.Şimdiden gerginim doğumumda sıkıntı çıkarır diye.Eşim istediğini yaptır kimse birşey diyemez dedi.O gün geldiğinde kimseden trip yemek istemiyorum dedim.Siz ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?