- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
Benle görüşürken yeni kişiler eklemesi bana sormaması vs normal bir durum mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence normal değilBenle görüşürken yeni kişiler eklemesi bana sormaması vs normal bir durum mu?
Size neyi soracak anlamadım. Okuldan bir arkadaşım var adı nokta nokta, x yerden ekleşmek istiyoruz, izin veriyor musun? Mesela bu şekilde miBenle görüşürken yeni kişiler eklemesi bana sormaması vs normal bir durum mu?
Ne dediğimi anlamış olmalısınız.İş yeri okul sosyal medya vs her yerden ekliyorBenle görüşürken dedigine göre eklenenler kız. Eğer öyle ise gayet normal. Siz çoktan yol vermek yerine buraya masumane şekilde normal mi diye soruyorsniz normal bacım normal![]()
Normal değil senin de bu kadar umursaman normal değil. Ya g... b... ayrı oynayan erkeklerden heppp uzak duracaksin. Yol ver şuna gitsin ne demek önüne geleni eklemek. Ben kabul etmem de seni bilememNe dediğimi anlamış olmalısınız.İş yeri okul sosyal medya vs her yerden ekliyorArkadaşları, tanıdıkları elbette sorun değil onları kastetmemiştim.