Normal mi Anormal mi siz karar verin

Çamaşır, bulaşık, ütü, yemek, market, misafir, temizlik.

Hepimiz için geçerli bu. Ben şahsen adamla papaz olunca kendimi hizmetçi gibi hissediyorum.
Öyle düşününce öyleyiz bi nevi . Bide arzulanan bi kadın olmayınca kadın gibi hissettrilmeyince arkadaşın da söylediği gibi daha ne kaldı bu evlilikte diye sorasım geliyor

3 yıla yakındır evliyiz çocuk yok

Normal değil. Henüz çocuk yokken bu sorunu halletmeye çalışın. Eşinle flört edin, birbirinize kur yapın. İlişkiniz yeniymiş gibi buluşmalar ayarlayın, birbiriniz için özen gösterip hazırlanın. Bakışmalar, temas, sarmaşdolaş gezmeler, öpüşmeler... Kısacası ilk adımlara yeniden dönün, başa sarıp güzel bir başlangıç yapın.

Bunu eşi sevişmeyeler uydurmuş olmalı:) öyle bir hadis var falan gibi.

Bunu eşi sevişmeyeler uydurmuş olmalı:) öyle bir hadis var falan gibi.
Canım hadis olarak değil sadece sevilmiyor diye değil anlatmak istediğim şu. Evliliğim temel esasları vardır değil mi ? Nasıl ki iki Eş ellerini sevgiyle tutarlarsa Allahu teala onlara rahmet gözüyle bakar. Buyrulmustur. Demek istediğim birbirimize Eş gibi davranmazsak eğer ev arkadaşlığından ne farkı var bizim ilişkimizin. Bu sadece cinsellik sevismemek değil genel itibariyle konuştuğum bir konuydu eşimle cinsellik te dahildi. Bir yuva sıcaklığı bir yuva sorumluluğu yoksa bir evde huzurda olmuyor berekette. Hakkıyla sorumluluğumuzu yerine getirmek varken neden yani ?mesela insanın afedersin eşi varken kendini tatmin etmesi bereketsizliktir doğru değildir. Bunu söylemek istedim umarım biraz anlatabilmişimdir

Bunu çok denedim fakat eşim bana çok soğuk artık sıcaklık hissetmiyorum ondan yana soğumamin sebebi bu sanırım

Açıkçası cinsellik konusunda kötü bir başlangıç yapmışsınız. Sizin vajinismus olmanız, sadece size değil eşinize de çok sıkıntı vermiştir. Erkekleri her an cinselliğe hazır ve istekli gibi düşünerek hatayı yapıyoruz. Tamam erkek ve kadının cinselliği algılaması birbirinden farklıdır ancak erkekler de makina değil önce bi bunu netleştirelim. Birbirinizi cinsel anlamda keşfedememişsiniz ve böyle sürüp gitmiş bu. Ama düzelemez mi? Bence çaba göstermeye değer, eğer düzeltmeye niyetiniz varsa çift olarak çaba gösterecekseniz hemen bir terapiste gidin, iyi bir iletişim kurun ve herşeyi yeniden deneyin. Yıkmak kolay, zor olan düzeltmek. En azından elinizden gelen herşeyi yaptıktan sonra baktınız olmuyor o zaman tabiki yolunuzu ayırırsınız.

ya bacım herşeyi geç tamam hareket bereket anladık biz ama niye soğudunuz soğuttunuz birbirinizi onu çöz bence.

yine söylüyorum evli olmayabilirim ama benimde hayatımda bir erkek var, erkek kardeşim var.
bir erkek 3-4 ay cinsellik olmadan düşünülemez.
evli barklı adam mastürbasyon yapmıyordur herhalde ergen gibi.
yani aldatılıyor musun acaba diyeceğim yanlış anlamazsan.

ayrıca bana göre mutlu ve huzurlu bir birliktelikte cinsel anlamda soğukluk girmez araya. arada buraya yazmadığın sebep neyse onu çözmelisin.

huzursuz bir evlilik zor olsa gerek. kimi zaman huzursuz olan bir evliliğin içinde büyüdüm çünkü.
allah kolaylık versin.

Bacım:) haklısın. Ama ben bugün kendimi anlatamıyorum sanırım. Bizim genel bi huzursuzluğumuz var zaten bundan etkilenmiş olabilir miyim yani asıl soru bu . AMİN Rabbim herkesin yuvasına huzur versin inşallah

Kesinliklee zaten . İlk evlendiğimiz zaman istekliydi beni tedavi ettirmeyi o süreçte isteksizligi başladı. Sonra ben kendi çabalarımla tedavi oldum sonra düzeldi tabi . Kendisine uzmana gitmeyi teklif ettim benim bi sorunum yok diyor ee beni istemiyor musun diyorum alımlı biriyimdir ev de de çok bakimliyimDr hayır hoşsun vs diyor bana ama bana yakınlaşmiyor eşim benimle olmak istemiyor ben buna çok şaşırıyorum yoksa tabiki makine değiller öyle bir düşüncem yok ama yaklaşım lari bile ayda yılda bir olmasına rağmen sevgi dolu olmuyor . Bende soğudum ondan artık sevgi anlamında sanırım

Soğumakta çok haklısınız, hangimiz olsak soğuruz. Kim arzulamayan bir eş ve sevgisiz sevişmeler ister ki? Dediğim gibi bir türlü aynı frekansı tutturamamışsınız. Onun istekli olduğu dönemlerde siz sorun yaşamışsınız, siz sorunu aşınca bu kez de o uzaklaşmış. Bir türlü aynı noktada buluşamamışsınız. Hani belki bir kez aynı frekansı yakalayabilseydiniz herşey güzel olabilirdi. Bir sorun olduğunu da kabul etmiyor, ben derim ki son bir kez uzman yardımı alalım diye teklif edin ikna etmeye çalışın. Yok diyorsa hiç çaba göstermiyorsa olacak şey değil. Bir ömür böyle geçmez önce kendinizi düşünmek zorundasınız.

SOnuc olarak bir çok problemimiz var aslında son kez konuşmayı planlıyorum ben de . Kurtarmak istiyorsa devam ederiz kurtarmak istemezse haklısın canım artık çabalamaktan çok yoruldum

Eşinizin o kadar zaman cinsellik istememesi bana çok anormal geldi. Yani aklıma başka şeyler gelir benim direk

Diğer sorunlarinizin ne olduğunu bilmeden bisey diyemiyorum. Ama bi cinsel terapiste gitmeniz çok iyi olur. Veya evlilik terapistine.
Bir de,bitkilerin gucune inanir misiniz bilemiyorum ama erkek icin de kadin icin de, cinsel sogukluk icin, keci boynuzunu kirarak kaynatip suyunu icebilirsiniz

İnanırım tabi . Ama eşimin bana karşı bi isteksizligi olduğunu düşünüyorum. Genel anlamda istekli olduğunu dile getiriyor zaten . Ben yanasmasam benimle ilişki aklına dahi gelmiyor

İnanırım tabi . Ama eşimin bana karşı bi isteksizligi olduğunu düşünüyorum. Genel anlamda istekli olduğunu dile getiriyor zaten . Ben yanasmasam benimle ilişki aklına dahi gelmiyor

Genel anlamda istekli olduğunu nasıl dile getiriyor,pardon? Genel anlamda istekliyim ama sana karşı mı içimden gelmiyor diyor?4 yıldır vajinismusu yenemedim, evet bu büyük bir sorun ama eşimle aramizda hic bir zaman problem haline gelmedi. Bu konuda ne tartismamiz oldu,ne de soguklugumuz. Ben israrla bi evlilik terapistine gitmenizi oneriyorum. Sizin adini koyamadiginiz bi sorun varsa ortaya çıkmış olur. Sorunun ne oldugunu bilmeden cozemezsiniz

Genel anlamda istekli olduğunu anlayabiliyorum az çok . Hadi falan diye sakalasmaya geliyor sonra ben tamam diyince gidiyor falan önce eşimle konuşacağım bu konuyu evliliğimizde umut ettiği birşey varsa terapiste gitmeyi teklif edeceğim. Eğer yoksa bitmişse bitireceğim

Konusun hanimefendi. Biz insanları hayvanlardan ayiran en onemli sey konuşmak. Guzel yollarla sorun, belki sacinizi boyatmaniz onun gozune hoş gelecek, belki kilo aldiniz bundan rahatsizdir, belki de kilo almanizi istiyordur. Bunlar evlilikte karsi taraftan istemeye beklemeye hakkimiz olan seyler.
Uzuntunuzu belirtin. 3 4 ay normal bi sure degil, Özür dileyerek söylüyorum ne olur affedin, sizinle birlikte olmuyorsa ve harici bir sekilde de bosalmiyorsa, bu tıbbi bir sorundur. Urolojiye gitmeyi onerebilirsiniz. Boyle devam ettikce ben de sogukluk yaşıyorum, gel beraber terapiste gidelim dersiniz. Sorun sende diye yaklasmazsaniz, ikinizin ortak sorunu gibi kabul ederseniz, daha olumlu cevap alacaginizi düşünüyorum.

İnanın ben defalarca konuştum gel beraber gidelim dedim ama onun odak noktası bu evliliğin bi gün biteceği. Ve kesin bir dille çocuk istememesi. Olursa çok mutlu olurum ama şu durumumuzda çocuk istemiyorum diyor . Ne var durumumuzda dediğim zaman da . Sen hep bencilsin diyor ailesini öne sürüyor ailesinin istediği gibi biri olmadığım için benden beklentisini bitirdiğini söylüyor m nereye kadar giderse oraya gider diyor . Bende bu şekilde olunca ne yapacağımı bilemiyorum . Bazen hic cevap vermiyor duvar oluyor adeta . O yuzden uzun zamandir konusmuyorum cunku konustuklarimdan birdekilde kendine bir yol bulamiyor Ama ciddi ciddi ağırlığı mi koyarak ve gerçekten ruhsuz bir şekilde konuşmayı düşünüyorum. Şu saatten sonra hep toparlamaya çalışıyorum birşeyler istemiyorsam kendisi tarafından bilmeye hakkım var diye düşünüyorum

diğer konularını hatırlıyorum yine fikir almıştın buradan ama bu evliliği tek bir tarafın çabası kurtaramaz. Eşin seni kırmaktan hakaret etmekten çekinmiyor. Bana kalırsa sevgisi de saygısı da yok. Bi gelecek planı yok. Haybeye yaşıyor adeta seni kullanıyor. İşi bitince ya da karşısına başkası çıktığında seni incitmekten çekinmeyecek tiynette bir adam bu. Kendi değerini bilip maruz kaldığın bütün bu davranışları kendine layık görmemen ve ilişkiyi bitirebilmen gerekirdi. Eşin seni kaybetmekten de korkmuyor zira...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…