- Konu Sahibi Hebehubele
-
O hastalık yüzünden bende hicbisey kalmadı dedi soğudum cinsellikten dedi ben böyle hayal etmemiştim falan dedi pek Nazlı larVajınısmus gecsr bıle gecmıyor
Evlılıgımın ılk 6 ayı vajınusmusla gectı
Amelıyat bıle oldum bu ugurda
Vajınısmusu aştım
Ama bu kez eşimde ters teptı
Biz herıfcanla bu konuda cok net acık konusurduk
Bana dedıkı
Canını yıne yakarım dıye korkuyorum benım yuzumden canın yandı
Bak erkek vajınısmusu nasıl algılıyor
Dedım ne alaka sorun bendeydı gectı kı bu surecte dunyadakı en sabırlı ve anlayıslı adamdı oyuzden atlattım
Dedım bıde sen başlama
Neyse işte sonra duzeldi
Araya sogukluk uzaklasma gıbı seyler gırıyor cunku bunalımlı surec
Ama bunu aşmak sızın elınızde
Bırbırınızı zorlamayın ama cokta rahat bırakmayın
Sızın asamayacagınız boyutdaysa aile terapıstı sart
Haklısın. Gerçekten karşısına çıktığında beni gözü görmez sanırım bu şekilde hiç düşünmedim. Garip olan şudur ki bazen bazı konularda hala bana kiyamadigini düşünüyorum ve bende bu takıntı haline geldi eşim takıntı oldu bende.diğer konularını hatırlıyorum yine fikir almıştın buradan ama bu evliliği tek bir tarafın çabası kurtaramaz. Eşin seni kırmaktan hakaret etmekten çekinmiyor. Bana kalırsa sevgisi de saygısı da yok. Bi gelecek planı yok. Haybeye yaşıyor adeta seni kullanıyor. İşi bitince ya da karşısına başkası çıktığında seni incitmekten çekinmeyecek tiynette bir adam bu. Kendi değerini bilip maruz kaldığın bütün bu davranışları kendine layık görmemen ve ilişkiyi bitirebilmen gerekirdi. Eşin seni kaybetmekten de korkmuyor zira...
İnanın ben defalarca konuştum gel beraber gidelim dedim ama onun odak noktası bu evliliğin bi gün biteceği. Ve kesin bir dille çocuk istememesi. Olursa çok mutlu olurum ama şu durumumuzda çocuk istemiyorum diyor . Ne var durumumuzda dediğim zaman da . Sen hep bencilsin diyor ailesini öne sürüyor ailesinin istediği gibi biri olmadığım için benden beklentisini bitirdiğini söylüyor m nereye kadar giderse oraya gider diyor . Bende bu şekilde olunca ne yapacağımı bilemiyorum . Bazen hic cevap vermiyor duvar oluyor adeta . O yuzden uzun zamandir konusmuyorum cunku konustuklarimdan birdekilde kendine bir yol bulamiyor Ama ciddi ciddi ağırlığı mi koyarak ve gerçekten ruhsuz bir şekilde konuşmayı düşünüyorum. Şu saatten sonra hep toparlamaya çalışıyorum birşeyler istemiyorsam kendisi tarafından bilmeye hakkım var diye düşünüyorum
Evet son kararım bu şekilde artık . Düşünüyorum fakat kendime itiraf edemiyorum ben mi yanlış düşünüyorum diye ama bu söyledikleri buna çıkıyor öyle değil miAilemin istediği gibi biri değilsin, çocuk olmasin, gittiği yere kadar gider gitmediği yerde bosaniriz diyorsa Üzgünüm ama bu cinsel sogukluktan cok ote bisey(( sizi gözden çıkarmış olabilir. Bu ihtimali de dusunerek, ağırlığınızı koyarak sert bir konusma yapabilirsiniz, yüz göz olmadan
Evet son kararım bu şekilde artık . Düşünüyorum fakat kendime itiraf edemiyorum ben mi yanlış düşünüyorum diye ama bu söyledikleri buna çıkıyor öyle değil mi
Bu şekilde denedim devam da ediyorum da o zaman gelip yaklaşıyo ağırdan alınca kendimi hemen oflayip dönüyo arkasını. Baştan beri bi sogukluk var bunun farkındayım ama benle alakalı bi durum varsa diye hep düşündüm çabaladım bakalım nolcak merak la bekliyorumBu kadar sogukluk girince senin soguman normal ama genel hakiniz normal degil
Sen buraya bi iki konu acmistin diye hatirliyorum aranizdaki kavgalardan dolayi sizde genel bi sogukluk var
Sen de suslen puslen makyajini yap kiyafetlerin biraz tahrik edici dekolteli olsun mesela mini etek giy tam karsisinda bisey dusur ve hic dizlerini kirmadan egil yatarken de biraz ona gore takil ama hic ona pas verme kendi aleminde kal
Bide boyle dene bakalim
Evet bu yüzden kaybetmekten korkmamaliyim ona bunu göstermeliyim acabalardan ikilemden ne yapacağımı şaşırmış duurmdayimAilesinin istediği gibi degilseniz neden evlenmis? Böyle bi saçmalık olabilir mi. Niyetinin ne olduğunu kesin olarak ogrenmeniz lazım. Acabayla yaşanmaz
Bu şekilde denedim devam da ediyorum da o zaman gelip yaklaşıyo ağırdan alınca kendimi hemen oflayip dönüyo arkasını. Baştan beri bi sogukluk var bunun farkındayım ama benle alakalı bi durum varsa diye hep düşündüm çabaladım bakalım nolcak merak la bekliyorum
Haklısınız ama işte kolay kurulup kolay yıkılabilen birşey değil ki yuva bu yüzden çabalıyorum.Daha onceli konularinda da demistim sana sizin evliliginizn sonunu iyi gormuyorum diye sizde hersey bitmis ne yapsan bos bence
Haklısınız ama işte kolay kurulup kolay yıkılabilen birşey değil ki yuva bu yüzden çabalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?