- 27 Ocak 2020
- 2.081
- 3.747
- 63
- 22
- Konu Sahibi Portakalmarmelat
-
bunu söylediklerim genelde tuhaf karşıladı bu durumuNormal, ben de öyleyim.
Evet misal uzun palto giyen erkekleri beğeniyorum diziden aşinayım sherlocktan çok hoşuma gitmişti dizideki karakteri o karaktere bel bağlayarak o özellikleri aramaya başladım erkeklerde saçları dalgalı beyaz tenli olması uzun olması siyah giyinmesi gibi gibi sadece bunlar hoşuma gidiyor ama yüz olarak bakmıyorum normal geliyorPeki, hoslandiginiz erkeklerin genel ozelligi ne? Guzel giyinmesi mi?
ben kıvanç tatlıtuğdu kenan imirzaloğluydu iste buraktı yabancı türk farketmiyor sadece ilkkez tvde gördüğüm biri hoşuma gitti hem yüz hem fizik olarak oda masterchefteki walison isimli biriydi onun dışında hiç bi sanatçıyı beğenmedim yolda görsem umursamamFahriye evcenin kocasi burak ozcivit mesela..Yani herkez bayiliyormus ya inanin sokskta gorsem bskmam ve kro derim icimden..Belki de zevkler renkler meselesi..
Bu daha da tuhaf.Evet misal uzun palto giyen erkekleri beğeniyorum diziden aşinayım sherlocktan çok hoşuma gitmişti dizideki karakteri o karaktere bel bağlayarak o özellikleri aramaya başladım erkeklerde saçları dalgalı beyaz tenli olması uzun olması siyah giyinmesi gibi gibi sadece bunlar hoşuma gidiyor ama yüz olarak bakmıyorum normal geliyor
kötü birşey mi peki bu durum ? yani düzeltebileceğim bişey gibide durmuyorBu daha da tuhaf.
Benedict ayrı bir kategori zaten ama izlediğiniz bir karakteri beğenip, kendi hayatınıza bu şekilde rota ya da kıstas çizmeniz gerçekten tuhaf.
Kronun teki zaten en azından tipi öyle. Millet neyine ölüp bitiyor anlamamFahriye evcenin kocasi burak ozcivit mesela..Yani herkez bayiliyormus ya inanin sokskta gorsem bskmam ve kro derim icimden..Belki de zevkler renkler meselesi..
Ben tam olarak anlayamadım aslında.kötü birşey mi peki bu durum ? yani düzeltebileceğim bişey gibide durmuyor
anladım :)Ben tam olarak anlayamadım aslında.
İnsanın hayatında görsel olarak bir zevki olur.
Mobilyadan giyime, dış görünüşten içtiği bardağa kadar.
Elbet bunlar gerçek olacak, beğendiğiniz tipte erkeklerle ilişki kuracaksınız ya da o hayalinizdeki evde yaşayacaksınız diye kaide yok.
Ama zevk vardır, olmalıdır.
Bunun aksini düşünemiyorum.
Zevki de geçtim ‘asla’ dedikleri de vardır.
O sebeple tam anlayamadım.
21 :)
Ciddi soruyorum.
Ama ben sizi anlamadımanladım :)
yok anladım sağolun yazdığınız için :)Ama ben sizi anlamadım
Yazdıklarımdan neyin eksik olduğunu anlayabildiyseniz ne mutlu bana
Kısaca, kendinizle daha fazla ilgilenin.yok anladım sağolun yazdığınız için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?