Normal mi bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
pazartesi hastane işim galan olsa pazar günü müdürüme mesaj atamam ayıp diye. Ta ki mesai saatini bekliyorum izin verirse verdi vermezse giderim işe diye düşünüyorum. Bu ne saçmalık ya. Eşin daha net olmalı.
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Haftasonu sabahın köründe aranır mi evli bir adam ama eşim guzellikle hallolsun dedikçe, iş iyice sarpa sarmaya başladı.

Peki esiniz bu partide bos zamanlarinda yoneticilik yaptigina gore, demek ki bas yonetici o degil.. Cunku bas yonetici olsa, hobi gibi bos zamanlarinda degil de, surekli orada calismasi gerekmez mi.. Bence esiniz bu yoldan devam etsin, mesela kadina desin ki: 'X hanim kusura bakmayin ama ben ailemden ve isimden dolayi genellikle musait olamiyorum, siz bundan sonra bu tarz konulari bas yoneticiyle gorusun bence' desin. Bu sayede topu bas yoneticiye atar ve kurtulur diye dusunuyorum. Bence en mantiklisi bu..

Merhaba. Hiç yüzsüz bir insanla muhatap olmadığınız o kadar belli ki. Kadın partide görevli ve eşim eşiyle de arkadaş. Neden sınırını bilmez ki insanlar. Bu işin sonunda yine eşim zarar görecek diye düşünüyorum.

Yeterince yüzsüz insan tanıdım, bakın siz hala kadın şöyle kadın böyle diyorsunuz. Kadını unutun. Evinize hırsız girdiği zaman hırsızın ne kadar yetenekli ve çevik olduğunu söyleyip vahvah mı edersiniz yoksa evinizin güvenlik önlemlerini mi artırırsınız? Eşiniz sınırlarını yükseltecek hepsi bu. Eğer insanlara sınır koyamıyorsak bu sorunu sınır koymayı öğrenerek aşarız çünkü yüzsüz yüzsüzlüğünü yapacak, tıpkı hırsızın alçak duvardan atlayıp eve gireceği gibi.

Eşimi de uyarıyorum. İhmal ediyorsun çocukları diyorum. Eşimin bahsettiği kadarıyla, kadının işini çok daha iyi yapan birçok arkadaş mevcut orada. Bunu düşünceyi destekleyen çok şey olmuş.

Siz hep muhalefet için yazdığınız için, size daha fazla açıklama yapma gereği duymuyorum kendi adıma. Kusura bakmayın.

Hep muhalefet gördüğünüz kısım, direkt olarak insanları zan altında bırakmaktan kaçınmamdan kaynaklanıyor. Ne mutlu bana.

Kadın eşinizle konuşur ve mesajlaşırken; nasıl siz eşinizin yanı başındaysanız, onun kocasının da yanı başında olabileceğini hiç düşündünüz mü ?

Yeterince yüzsüz insan tanıdım, bakın siz hala kadın şöyle kadın böyle diyorsunuz. Kadını unutun. Evinize hırsız girdiği zaman hırsızın ne kadar yetenekli ve çevik olduğunu söyleyip vahvah mı edersiniz yoksa evinizin güvenlik önlemlerini mi artırırsınız? Eşiniz sınırlarını yükseltecek hepsi bu. Eğer insanlara sınır koyamıyorsak bu sorunu sınır koymayı öğrenerek aşarız çünkü yüzsüz yüzsüzlüğünü yapacak, tıpkı hırsızın alçak duvardan atlayıp eve gireceği gibi.
Güzel örnek ancak, arama dese direkt, parti içi işler var. Bunu yapamaz. Rahatsız olduğunu belli ediyor zaten. Bakın, az önce aradım, falanca aradı mi dedim evet dedi yolda aradı yine. Açtın mi dedim hayır dedi. Watsapptan yazmış ama. Konu neymiş, konu yine yüz bin kere tekrar ettiği parti şöyle.parti böyle oradakiler şöyle böyle. Eşim cevap vermemiş. Okumuş geçmiş. Çoğunlukla da böyle.yapiyor.zaten. ama şu var ki, kadın şuan zaten orada ve eşim de oraya gidiyor. Ne kadar mesafe koyabilecek ki. Karar almış, sadece hafta sonları gelecekmiş.

Güzel örnek ancak, arama dese direkt, parti içi işler var. Bunu yapamaz. Rahatsız olduğunu belli ediyor zaten. Bakın, az önce aradım, falanca aradı mi dedim evet dedi yolda aradı yine. Açtın mi dedim hayır dedi. Watsapptan yazmış ama. Konu neymiş, konu yine yüz bin kere tekrar ettiği parti şöyle.parti böyle oradakiler şöyle böyle. Eşim cevap vermemiş. Okumuş geçmiş. Çoğunlukla da böyle.yapiyor.zaten. ama şu var ki, kadın şuan zaten orada ve eşim de oraya gidiyor. Ne kadar mesafe koyabilecek ki. Karar almış, sadece hafta sonları gelecekmiş.

İlk söylediğime geri geliyorum: Senin çocukla zor oluyor, bırak bu işleri çocuk büyüyünce yaparsın gibi bahaneler ile karşıdakinin anlamasını beklemek yerine parti ile ilgili çok ciddi bir durum olmadığı sürece aranmak istemediğini belirtmek faydalı olabilir. ya da ikinci bir hat alsın partide geçirdiği süre dışında kadının bildiği hattı kapatsın ve özel numarasını partidekilere vermesin. Bu arada yıllarca bir partide her türlü insanla muhatap olmuş biri olarak konuşuyorum.

Burada bilenler bilir, ben çok disli biri olmadım hicbir zaman. Ya inanın kayınvalidem bana neler yapti gecmiste, yuvamizi yıkmaya calisti, hasta oldu, en çok ben uğraştım. Bu kadına gelince, evet bir şeyler yapmak istiyorum ama.isin.icinde parti var. Yani işyerindeki iş arkadaşı ya d abaska.bir şey değil bu kadın. Yapacağım hamleler doğrudan partiyi etkileyecek. Ya soruyorum size, daha iki gün önce gece 11 de aradı yine saçma sapan bir şey için, çocuğum odaya gelip, anne yine o kadın aradı uykum kaçtı dedi. Eşimde inanın o kadar.mesafeli bir insandır ki. Kendi bile dedi, ben ona.bu yüzü ne yaptım da verdim anlamıyorum diye.
Siz en iyisi cocugu için okula konuşmaya giden veliler gibi duruma müdahale edin baksaniza kocanız sınır koyamıyor 🥴

Benim babamda 3 seçim milletvekili adayı oldu. Bu particilik işleri aşırı fanatizm. Birbirlerini dava arkadaşı olarak görüyorlar. Bahsettiğiniz kadın kocasıyla beraber siyasetin içindeymiş. Bakın geçmişten günümüze siyasetcilere. Hep eşleri destekler, yanlarında gezerler.
Seçimde yaklaştı. Ben bu kadının aramalarını coşkulu olmasına bağlıyorum. Bence siz tanışın. Niyetini kendiniz görürsünüz.

Konunun başından beri yazan birçok arkadaşa cevap veremedim, lütfen kusura bakmayın. İki çocukla zor.oluyor, ev curcuna. Sakin kafayla okuyup tekrar düşüneceğim neyi yanlış yaptığımızı.

Yahu, çocuğuyla vurmak değil ki bu. Üç yaşında cocukla parti binalarında zor oluyor demek istiyor adam. Eşimi hiç savunacağım yoktu, bu cümleye takildiniz hemen. Çocuk daha üç yaşında, kadın üç yasindaki çocuğu parti binalarında heba ediyor. Toplantılara giriyorlar,.çocuğun eline veriliyor telefon. Bu annelik de, eşim mi anneliginden vuruyor?
Anneliğin sorgulamak pek size düşmüyor. Siz sadece eşinizin aranması kısmı ile ilgilenin. Anne ve çocuk arasındaki ilişki sizi ilgilendirmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X