Merhabalar. Neredeyse 4 aydır her gün konuştuğum bi flörtüm var. Her gün bana günaydın mesajı yazar, mutlaka iyi geceler der, ne yaptığımı gün içinde sorar. Normalde çok yoğun çalışıyor çalışma saatleri uzun ve değişiyor ama yine de hep normal sürelerde cevap verirdi. Ama son bi kaç gündür mesajlarıma uzun sürelerde cevap veriyor, mesela bugün 8 saat sonra yazmış. Bu da bende anksiyete yaratıyo malesef
Tüm gün boyunca acaba yanlış bi şey mi yaptım, acaba geçen ona kardeşimle küçük bi tartışmamızı anlattım diye mi benden soğudu, acaba benden sıkıldı bunaldı mı ya da başka biriyle mi ilgilenmeye başladı diye düşündüm. Evet biliyorum, çünkü özgüvenim düşük, daha önce aldatıldm, aklıma hep ex'im ve bana iğrenç davranp kandırdığı günler geliyor
Dün şakayla beni aramıyorsun demiştim, benim işlerim olduğunu öne sürdü ama ben ona hep normal sürelerde dönüyorum. Bana dönmeyen o. Ne düşünsem yapsam bilmiyorum. Yanlış hareketler yapıp her şeyi başlamadan berbat etmek, benden hoşlanmıyosa , sıkılıyosa da vakit kaybetmek istemiyorum. Bana bi akıl verir misiniz?