Daha 2. ayda günlerce arayıp sormamak normal değil tabii ki.Kızlar iki aydan fazladır görüştüğüm biri var . Sorun şu ki benimle pek ilgilenmiyor . Yani günlerce aramadığı mesaj atmadığı oluyor. Bundan rahatsız olduğumu söylediğimde ise bana dediği çok yoğun olduğu ailesi işi ve arkadaşlarının çok vaktini aldığı , sürekli telefonla ilgilenemeyeceği , telefonu sevmediği falan... Geçenlerde bu yüzden onunla artık görüşmem istemediğime karar verdim onu sosyal medyadan ve telden silip engelledim , sonra gelip gönlümü aldı , konuştu o an hak verdim. Ama gene de doğru mu yaptım barışmakla bilmiyorum. Sizce?
Aynı şehirdeyiz"Günlerce" aramamak mesaj atmamak çok abartı bence. Hani HİÇ mi vaktin olmadı. Bariz yalan. İnsan en kötü yatağa uzandığında iki mesaj atar hani en kötü. O elin telefona hiç mi gitmedi gün içinde. Çalışsa neyse dicem arkadaşlardan bu kadar meşguliyet olmaz. Siz bu çocukla aynı şehirde misibiz yani yüz yüze bişey var mı?
Eee kaç günde bir görüşüyorsunuz? Cidden günlerce haberleşmediğiniz oluyormuAynı şehirdeyiz
Haftada bir falan görüşüyoruz, bu süre içinde de telefonla pek görüşmüyoruzEee kaç günde bir görüşüyorsunuz? Cidden günlerce haberleşmediğiniz oluyormu
Aldatıyor bile olabilir arkadaşım böyle konuşmak istemiyorum ama insan önemsediği kişi o gün ne. Yapmış ne etmiş merak etmez mi? Ölsen haberi olmaycakHaftada bir falan görüşüyoruz, bu süre içinde de telefonla pek görüşmüyoruz
Kızlar iki aydan fazladır görüştüğüm biri var . Sorun şu ki benimle pek ilgilenmiyor . Yani günlerce aramadığı mesaj atmadığı oluyor. Bundan rahatsız olduğumu söylediğimde ise bana dediği çok yoğun olduğu ailesi işi ve arkadaşlarının çok vaktini aldığı , sürekli telefonla ilgilenemeyeceği , telefonu sevmediği falan... Geçenlerde bu yüzden onunla artık görüşmem istemediğime karar verdim onu sosyal medyadan ve telden silip engelledim , sonra gelip gönlümü aldı , konuştu o an hak verdim. Ama gene de doğru mu yaptım barışmakla bilmiyorum. Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?