Normal mi ?

Nuran0266

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2018
12
5
1
Kızlar merhabalar eşimle biz birbirimize çok bağlıyız . Daha önce 5 yillik birbirimizi gormeden bekleme durumumuz oldu üniden dolayı, şimdide kavustuk ve evlendik nihayetinde. Ama bazen geçip karşılıklı ağlıyoruz beraber olduğumuz için, bir yere gittiğinde eşim ben çok üzülüyorum bazen bırakamıyorum onu ağlıyorum gittiğinde çünkü çok şeyler atlattık yıllarca bekledik ve bilmiyorum duygusal anlamda çok bağlıyım. Neden bunu normal mi diye sordum çünkü cevremde böyle bir çift neredeyse yok neredeyse hiç görmüyorum ve acaba bizde bir sıkıntı var diye sormak istedim . Bu iyi mi kötü mu biz neden böyleyiz diye sorar bile oldum ama çok mutluyum böyle:( daha yakın hissediyorum eşime:(

Kavuştuk diye oturup karsilikli agliyoruz diyince ben biraz guldum ya kusura bakmayin :))
Ama guzel bence ne guzel seviyorsunuz zor kavusmussunuz belli ki, bagimlilik derecesinde degilse siz de mutluysaniz bunda sorun yok

Aglamaniz ilginc.. birlikte oldugunuz anlarin keyfini cikarin artık aglamak neden.. ayri kalmamaya calisirsinz siz de artik

Herkesin alıştığı, sıradan olan, kimseyi şaşırtmayan şeyler normaldir. Sizin durumunuz bu tanıma göre normal değil. Normal olan doğrudur olmayan yanlıştır diyemeyiz. Birinin sigara içmesi normal ama yanlış bir harekettir. Sağlığa zararlıdır. Kısaca allah başka dert vermesin.
Evet geç oldu uyumalıyım. :uykucu:

Abartının ötesi, yardım almanızı bile tavsiye edebilirim böyle devam ederse.

Yıllar önce ben çocukken bir dizi vardı bayanlar baylar diye.
Orada da böyle aşırı mutlu,saadet dolu bir çift vardı, aklından bir sayı tut dedikleri anda ikisi birlikte, yedi bin altiyuz kırk dokuz der, aynı sayıyı tutarlar, mutluluktan türlü hallere girip devamlı iki yanaklarını birleştirip türk filmlerindeki gibi sonsuz ufka bakarlardı.
Heh, o diziden beri böyle vicik vıcık ilişki görmemiştim, şimdi görmüş oldum :silah:
Ne diyelim, Allah mesut etsin,tek derdiniz bu olsun

Az bile sizin ki... Biz gece nobet tutuyoruz. Ben uyurken esim beni izler sonra esim uyur ben onu izlerim. Ikimiz ayni anda uyursak butun gece birbirimizi goremeyecegiz diye cok korkuyoruz.
Bi kere gece goz goze geldik agladik.

Uzun süre ayrı kalmak sinirlerinizi yıpratmış, şuan kavuşup, rahatlamaktan dolayı bir duygusal boşalma yaşıyorsunuz bence. Zamanla normale döner.

Ay gece gece konuya ayrı güldüm yorumlara ayrı güldüm :KK70:Baya abarmışsınız aslında ama ne güzel ki mutluluktan ağlayacak kadar aşıksınız birbirinize. Allah bozmasın. Ama yinede çok şeyapmayın..

Back
X