- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh... çok şükür konunun kıskançlık değil de ne olduğunu anlayan biri çıktı.6 yaşındaki çocuğa Instagram'dan şarkı göndermek falan çok itici ve saçma. Çocuk görsün diye değil etraf görsün diye yapılan bir hareket. Diğer harekletler bir babanın yapmasi gereken.
İlk başta bende öyle düşündüm ama Instagram'dan şarkı göndermesi falan çok yapmacık geldi.Bir kız çocuğunun bu kadar güzel bir babaya sahip olması beni çok mutlu etti.
Siz kıza şimdiden nefret besliyorsunuz. Çocuksuz bir adam tercih edin.
Bu kısmı rahatsız edici olabilir, onda daha yeni boşanmış, hesaplaşmaların, bitmediği biriyle birliktelik olmanın dezavantajını yaşıyorsunuz muhtemelen. Sevgiliniz boşandım ama ben iyi bir babayımı ispatlamaya çalışıyor olabilir. Çünkü boşanınca çocuğa kötülük yapılıyor gibi bir algı var hala. Herşey onun içinde çok yeni.Elbette çok güzel ben hep onu takdir ederim sorun bazı şeyleri ciddi abartıyor olması.
Aslında daha doğrusu şöyle düşünüyorum diğer ebeveyn bunu görsün bak ben yapıyorum mesajını vermek istediğini hissediyorum aslında beni rahatsız eden bu.
şarkı kısmı bana da tuhaf geldi. diğer meselelerde sorun yok, kızına düşkün, önceliği kızı olan bir babadır ki bu güzel bişey. ama şarkı ne alaka yani, iki sevgilinin birbirine armağan ettiği bir şarkı alt tarafı. bunu bir kere mi yaptı yoksa sürekli mi yapıyor? bir kere yaptıysa şarkıyı çok sevmiş der geçersin ama devamlı yapıyorsa tuhaf. yani çocuğa gönderilecek şarkı başla, sevgiliye gönderilecek şarkı başka.Sizin ona armağan ettiğiniz şarkıyı instagramda paylaşıp kızını etiketlemesi bana çok absürd geldi. Diğer saydıklarınız için kızına düşkün deyip geçilebilir ama şarkı meselesi bana normal gelmedi.
Net kıvırıyorsunuz şu an net!Bir insanın bir şeyi hangi amaç ile yaptığını bilmek beni huzursuz ediyor sanırım.
Benim hissettiğim çevresine bakın yapıyorumu gösteriyor olması
Yani bende geziyorum sizde geziyorsunuzdur her anını paylaşıp şov yapması bana samimi gelmiyor.
Anlatabiliyor muyum onu da bilmiyorum şuan
Sosyal medya bir günlük gibi. Kızı büyüdükçe geçmiş paylaşımlara birlikte bakıp mutlu olurlar, ne var bunda?İlk başta bende öyle düşündüm ama Instagram'dan şarkı göndermesi falan çok yapmacık geldi.
Çocuğu tarafından bu denli yönlendirilen bir insan bana pek sağlıklı gelmiyor açıkcası.Bir kız çocuğunun bu kadar güzel bir babaya sahip olması beni çok mutlu etti.
Siz kıza şimdiden nefret besliyorsunuz. Çocuksuz bir adam tercih edin.
Bilmem bence saçma, yaptığın herşeyi herkesin görmesi şart değil.Sosyal medya bir günlük gibi. Kızı büyüdükçe geçmiş paylaşımlara birlikte bakıp mutlu olurlar, ne var bunda?
Yorum için teşekkürler...Net kıvırıyorsunuz şu an net!
Kızı aradığında hazır ola geçmesi, kızım sever ona da alayım demesi falan gösteriş olabilir mi Allah aşkına? Siz bayağı kızını kıskanıyorsunuz.
O zaman davranış biçiminden hoşlanmadığınız bir adamla niye birliktesiniz?Bir insanın bir şeyi hangi amaç ile yaptığını bilmek beni huzursuz ediyor sanırım.
Benim hissettiğim çevresine bakın yapıyorumu gösteriyor olması
Yani bende geziyorum sizde geziyorsunuzdur her anını paylaşıp şov yapması bana samimi gelmiyor.
Anlatabiliyor muyum onu da bilmiyorum şuan
Şuan bunu sorguladığım için buradayım.O zaman davranış biçiminden hoşlanmadığınız bir adamla niye birliktesiniz?
Siz hayatına girdiğinde 6 ay olmuş boşanali, çok hassas dönemler. Tabi ki kızının bu süreci rahat atlaması için elinden geleni yapacak.Çocuğu tarafından bu denli yönlendirilen bir insan bana pek sağlıklı gelmiyor açıkcası.
Elbette çocuklarımız herşeyimiz ama bu şekilde hayatından vazgeçmiş gibi davranmak bana çok uç geliyor.
Kesinlikle katılıyorum. Çok sağlıklı gelmedi bana da.şarkı kısmı bana da tuhaf geldi. diğer meselelerde sorun yok, kızına düşkün, önceliği kızı olan bir babadır ki bu güzel bişey. ama şarkı ne alaka yani, iki sevgilinin birbirine armağan ettiği bir şarkı alt tarafı. bunu bir kere mi yaptı yoksa sürekli mi yapıyor? bir kere yaptıysa şarkıyı çok sevmiş der geçersin ama devamlı yapıyorsa tuhaf. yani çocuğa gönderilecek şarkı başla, sevgiliye gönderilecek şarkı başka.
Bir insanı seviyorsanız her şeyiyle seversiniz. Çoluğuyla çocuğuyla ailesiyle davranışları ve düşünceleriyle. Bir şeyler batıyorsa, sorgulanıyorsa sevgi yok demektir.Şuan bunu sorguladığım için buradayım.
Yanlış bir karar vermek istemiyorum
Ne kadar yanlış bir söylem. Adam hayatından vazgeçecek napmış Allah aşkına? yeni sevgili yapmış, yiyor, içiyor, geziyor. Güzel bir yer görünce de kızıyla gidip, güzel bir şey görünce ona da alıyormuş. Bunlar normal ebeveynlerin yaptığı şeyler. Siz baya baya kızını sizden öncelikli tutuyor diye rahatsız olmuşsunuz. ki isterse kızı için kendi hayatından da vazgeçer. O onun tercihiÇocuğu tarafından bu denli yönlendirilen bir insan bana pek sağlıklı gelmiyor açıkcası.
Elbette çocuklarımız herşeyimiz ama bu şekilde hayatından vazgeçmiş gibi davranmak bana çok uç geliyor.
Çocuğu tarafından bu denli yönlendirilen bir insan bana pek sağlıklı gelmiyor açıkcası.